בוקר טוב!

בוקר טוב!../images/Emo42.gif

היום נוסעים לחמותי!נשימה ארוכה... מחר יומהולדת משפחתי (כיף) ואחר כך לעצרת. אתם באים? שיהיה לכולנו סוף שבוע שקט,שלו ושמח.

*יערית

New member
בוקר שמשמעונן../images/Emo42.gifלסופ"ש פרוע../images/Emo150.gif

בוקר מצויין לגברים נשים ,בוקר שישי בוקר של ס.ק.ס.... הרבה מזל טוב למי שיש שמחות החלמה מהירה לכל מי שחולה רפואה שלמה למי שנזקק והרבה הרבה אהבה לכולם

ליזי38

New member
בוקר מעולה../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif

למי שלא הבין ולא קרא את ההודעה שלי מאתמול אז ככה
בדיקת הריון ביתית הבוקר 4 דקות של מתח נוראי ויששששששששששש, 2 קווים אדומים יפים נפלאים מקסימים ואני שיכורה מאושר. דניאל עוד לא יודע, איזה כייף לספר כאלה בשורות ביום שישי. פיקצו מסתכל עלי כמו על מפגרת כי אני מרקדת מרוב אושר. שיהיה לכולנו סוף שבוע מקסים מכל ליבי שמלא באושר היום

*יערית

New member
WOWWWWWWWWWW../images/Emo65.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
איזה אושרררררררררררררררררררררר שיעבור בקלות...את גדולה

ליזי38

New member
בטח גדולה

נושקת ל41,אבל כפי שדניאל אמר בטלפון הבוקר: נקלטת רק מהריח.

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo65.gif

זה פשוט נפלא יוצאים יחד לתשעה חודשים של בריאות ואושר

azaria

New member
יופי יופי יופי! איזה כיף לכם!!!

לכלכם! לאבא לעתיד, לאמא לעתיד, לאח לעתיד, לכל הסבים סבתות דודים שכנים וחברים לעתיד! תראי כמה שמחה יכולים שני קווים אדומים להביא לעולם. ולגבי מה שיערית אמרה לך שאת גדולה... חכי חכי, את עוד תהיי הרבה יותר גדולה.

*יערית

New member
אל תהייה רשע../images/Emo70.gifעזריה

אני עליתי רק 9 קילו בהריונות....לא כולם משמינות מהריון..משמינות מנחת

azaria

New member
רשע? הריון זה יפהפה! רובכן פורחות!

גם אשה רגילה הופכת לדבר יפהפה וזורח. אז תארי לך את ההשפעה על אישה שמתחילה את ההריון עם נתוני פתיחה טובים?

ליזי38

New member
חן חן לך

יקירי, אבל אם אמשיך כדרכי ב4 ההריונות הקודמים אז גדולה אני לא ממש אהיה 8 ק"ג מספיקים לי לחלוטין.(בכל מקרה אני אקטר שאני פרה)

בשעה טובה ומוצלחת!

איזה כיף לך. (ובאשר לטאקט של בעלי, הרי כמו שאת אמרת, גם אם תעלי רק 8 קילו, בכל מקרה תחשבי שאת פרה - אבל אני חייבת להודות שאהבתי מאד מאד את מראה הגוף בהיריון!) תיהני ושיהיה לך בכיף.

../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

המון מזל טוב! אנו נהיה כאן כדי לעודד אותך ברגעים הכבדים...

למעלה