בוקר טוב!

מזל טוב ויום נעים../images/Emo24.gif

וכל ילד הוא אוצר וכל אמא שעושה 9 חודשים ומבשילה פרחים היא קוסמת ומקסימה.בהצלחה.

*יערית

New member
איפה הן רולן עלמה../images/Emo124.gif

ה
קורא לכם עם הרבה געגעגעגעגעגועים

rolan

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

פתחתי
עפעפיים....
ריסים....
תריסים.... נורא התחשק לי לשים כרית על הראש ולישון עד מחר... לנוח... לחלום...
אבל... יש היום הרבה סקס
יש היום שבלוליתי שתיכף תגיע מהצבא
יש סייחה שצריך להחזיר מבילוי עם חברות....
יש בילוי של אתמול בלילה ויש בילוי של היום בלילה
הזמן קצר והמלאכה מרובה
יאלללללללה לעבודה יום נפלא לכם

*יערית

New member
מממממממממ

פשוט שותקת......יש שמבלים...
ויש שעובדים|מזיע|
שותקת אמרתי...?

rolan

New member
נראה אותך שותקת.... רק לרגע ../images/Emo8.gif

ועוד שהיין ניגר.... בכלל....

*יערית

New member
נגמלתי../images/Emo70.gif

מהשתיקה כמובן...וכי מה חשבת?
בלבלבלבלבלבללבלה

rolan

New member
../images/Emo32.gif כולן מבקשות

רשות לנשק את אוהי....
טוב נו... בסדר... אבל רק נשיקה אחת לכל אחת ורק על הלחי
פחחחחחחחחחחחחחח

ליזי38

New member
לא מתאפקת יותר

ופוצחת בשירה אדירה
: איזה יום שמח לי היום, איזה יום פתע בא אורח לי היום, איזה יום איזה יום שמח, יום של הפתעות העולם מלא ניסים ונפלאות
סילחו לי אבל הייתי פשוט חייבת. תצטרכו לסבול או לנדות אותי מכאן

rolan

New member
../images/Emo32.gif סדנאות לגברים בלבד

המרכז לימודי ערב למבוגרים מציע קורסים וסדנאות לגברים בלבד מחזור ראשון יפתח בקרוב שימו לב! היות שרמת המורכבות של החומר הנלמד גבוהה, הקורסים יועברו בקבוצות קטנות עד 8 איש ובעזרת אמצעי לימוד חדשניים ושיטות הוראה מתקדמות. רשימת הקורסים: 1. כיצד להכין קוביות קרח? – צעד אחר צעד עבודה עם שקופיות. 2. גליל ניר טואלט – האם זה צומח על המתקן? – דיונים קבוצתיים סביב השולחן העגול. 3. השתנה נכונה - סדנה מעשית – איך להשתין בשרותים תוך שימוש בטכניקת הרמת כיסוי האסלה וללא השפרצה על הרצפה והקירות – התנסות קבוצתית. 4. להתפשט נכון – קורס להכרת ההבדלים הבסיסיים בין סל הכביסה לבין הריצפה. ציורים ודיאגרמות עם הסברים. 5. יש חוקים לפיזיקה – כלים מלוכלכים בגמר הארוחה – האם הם יודעים לעוף באופן עצמאי לכיור? – שעורי וידאו 6. חיפוש גורלי – חלק ראשון - הדרכה בשיטות אפקטיביות לחיפוש חפצים מבלי להפוך את כל הבית ומבלי להרים את הקול – פורום פתוח. חלק שני – מפתחות האוטו, הארנק ומשקפי השמש – סדרת תרגילים שעוזרים לרכוש הרגלים להשארת החפצים במקומם כדי לאתר אותם אח"כ. 7. בריאות – חלק ראשון - הענקת פרחים ומחמאות זה לא מזיק לבריאות! קלטות תרגול לדיבור נכון. חלק שני - אפשר להתגבר על אמנזיה – איך לזכור ימי הולדת וימי נישואין? איך לא לשכוח להתקשר כאשר אתם מאחרים? - טיפול בעזרת שוק פידבק 8. סדנאות שאנטי ושיפור הזוגיות - האם תצליח לשבת בשקט במקומך בזמן שהיא מחנה את האוטו? שיטות הרפיה והתרגעות, סימולטורים בזמן אמת. - איך להיות בן הזוג האידאלי בזמן SHOPPING טכניקות הרפיה, מדיטציה ונשימה נכונה.

עלמה 3

New member
מדפיסה ושמה על המקרר , שולחת

אותו דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הזמן אני שואלת את אמא שלו, למה לא קראת לא -" איפה " ושבת שלום לכולם,

blonda3

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אמי שלי יכולה להעביר לכם את הקורס הזה בוודאות יש לה פרופסורה בללמד את אבא שלי..... חוץ מהשאנטי והמדיטציות שאת זה גם לה לא יזיק ללמוד. אז מתי נפתח הקורס? חחחחחחחחחחח

החתולית

New member
צהריים טובים :)

מזל טוב גדול לליזי :))))))) בוקר שהתחיל רק ב- 10 (איזה כיף), עם כוס קפה בנינוחות ובחיוך, עם שיחה על תכנון הבית והשינויים לקראת המגורים המשותפים, עם קניות גדולות בסופר, ועכשיו... הוא נסע להורים שלו :((((( שיהיה המשך יום נעים, טעים ורגוע לכולם, ובבקשה... בשקט בין שתיים לארבע כי אני חייבת שלאף שטונדה ביום שישי. (מישהו מבין בעיצוב פנים, ארכיטקטורה וכאלה? כי אם כן אז.... הצילו !!!!)

פתיחת חגיגות יומולדת לרגיעון

התחילו הבוקר. בארוחת בוקר חגיגית במסעדה וקניות של מתנות והמוןןן כייפים. היומולדת הרשמי היום, אבל פסטיבל החגיגות התחיל היום. מזל טוב גדול לליזי. שמחה שאת מאושרת. וואלה, חמישה ילדים, עוד שישייה ויש לך בבית נבחרת כדורגל... קטן עלייך...

למעלה