סקארלט ../images/Emo39.gif
הלוואי ונורמלי, היה כל מה שטוב לנו, אבל המילה "נורמלי" נגזרת מהמילה "נורמה". ההגדרה של "נורמה" היא: "תקן, שיעור מסויים, מידה קבועה וקצובה, מצב טיפוסי, סטנדרט קבוע." וההגדרה של "נורמלי" היא: "1) תקין, שהוא כתיקנו, שאינו יוצא-דופן. 2) בריא ברוחו, או שאין מום בגופו." על פי הגדרה מס' 1, אני מעדיפה להיות לא נורמלית ומאושרת. על פי הגדרה מס' 2, אם חושבים, שאינני בריאה ברוחי, שיחשבו, כל עוד אני מאושרת, ולגבי מום בגוף, אני חולת-נפילה, אז בכל מקרה, אני לא נורמלית! - וטוב לי ככה. לגביי הגייז, יש לי חברים רבים, שהם גייז, ואני יודעת, שהם רוצים מאוד להיות הורים, מתוך הרצון להעניק לילד, אבל... החברה לא מניחה להם לחיות בשקט. זוג חברות לסביות שלי, שיש להן בת, ממשרד-הרווחה משגעים אותם, הילדה כבר בת 4, רואים שהיא בריאה, רואים שהיא מאושרת, אבל פעם בשבוע מגיע אליהן הביתה עובדת-סוציאלית של משרד-הרווחה: "אנחנו מחוייבים לוודא, שהילדה לא שותפה להרפתקאות מיניות של האמהות שלה." למה הם לא בודקים ככה בבתים של הורים סטרייט? - הרי ידוע, שמקרי אונס רבים, של אבא את הבת, של אח את אחותו, מתבצעים בתוך בתים של זוגות סטרייטים לחלוטין! זה בדיוק, כמו למנוע מהומו מוצהר להיות מורה! - למה, מי שהוא לא הומו, הוא לא יכול לבצע תקיפות מיניות, הטרדות וניצול מיני? - גם נשים אונסות! אלה לא הגייז, שמבקשים להיות הורים, בשביל להגיע לשיוויון, להיפך, סוחטים להם את המעיים, אם הם מבקשים להיות הורים, והעלבון, שהם חווים הוא צורב!!! - זו החברה, שרואה דברים בצורה מעוותת, רואה את הצורך של הגייז בילדים, כחלק מהרצון להיות שווים. וזו המציאות, לצערי הרב!