בוקר טוב

siv30

New member
ברוכה הבאה הייתי שמחה אם היית

יכולה לספר לנו את סוד ההצלחה שלך.

דיוק

New member
סוד ההצלחה = כח רצון והתמדה

בשמחה הייתי מספרת את סיפור ההצלחה שלי ,אבל הסיפור ארוך והחיים קצרים ומהר מאוד הבנתי "שאין דבר העומד בפני הרצון"

boon2

New member
מועדון הערצה הדדית

ככה לפחות זה נראה מבחוץ, כמו ב- Pleasantville הדבש והשמאלץ זורמים להם בשפע שבא להקיא. רק שבחיים הדברים לא כל כך אידיאליים לצערנו. Give me a breake and get a life .

siv30

New member
אני שומעת כאן נימה של מרמור ../images/Emo35.gif

באמת בחיים הדברים לא אידיאלים, אבל פרגון אף פעם לא הזיק.

boon2

New member
סוף סוף

סוף סוף הבנתן, כבר הייתי בטוח שזה לא יבוא. ייייייייישששששששששש! אבל עכשיו ברצינות, תשומת לב, זה באמת כל מה שאני צריך, איך אמרה קרול קינג האגדית: Close your eyes and think of me and soon I will be there To brighten up even the darkest night

boon2

New member
דרך אגב, סיון

הספקת לקרא כבר את הספרים שהמלצתי לך?

siv30

New member
אתה מפריז בערכי, אני קוראת בין

ארבעה לחמישה ספרים בשבוע ומסיימת בין שניים לשלושה. הערמה שלי ענקית

boon2

New member
וואוו!

מימי לא הפרזתי בערכם של אנשים שקוראים ספרים, זה מגיע להם. אבל הקצב שלך באמת מרשים ואני לא בליגה הזו. אולי בגלל שכשאני קורא ספר שאני אוהב, (כמו אלה שהמלצתי עליהם) אני מיד עובר לקצב קריאה איטי כדי לחשוב תוך כדי קריאה, ובין לבין. גם אינני קורא יותר מספר אחד אלא אם כן זה ספר עיון או מקצועי (כמו כל הגברים הישראלים, את יודעת, אני יכול לעשות רק דבר אחד בזמן מסויים). הספר האחרון שקראתי היה שיניים לבנות של זיידי סמית ודי התאכזבתי, היו לי ציפיות גבוהות בגלל כל הטאראראם. אולי תמליצי לי את על משהו?

siv30

New member
זיידי והשיניים שלה ימתינו שאני

אסיים את "הארי פוטר 5" (מקסים פשוט מלבב), את "אני לא יודעת איך היא עושה את זה" (משעשע פשוט מבריק וקולע) , את "מבחן בוזגלו" (לא רע בשביל עובד מדינה) ולבסוף את "מראה עניים" (שחלק מהסיפורים הקצרים בו טובים וחלקם לא, בכל מקרה אני מקווה לסיים אותו היום מחר) וכל זאת בתנאי שלא יהיה לי משהו טוב יותר

למעלה