בוקר טוב

איכות הגינויים שלי היא כנראה כבר עניין של טעם

אולי היא לא מספקת אותך. לי יש תחושה שהיא לא מספקת אותך, כי אני לא חד צדדי, ואני רואה גם את התמונה של הצד השני. מה לעשות והמציאות מורכבת ויש מקרים שהבן אדם לא אמר שטויות, אלא דברים שהם בבסיסם נכונים, רק שהבעיה שלהם היא חוסר טקט.. זה היה המקרה של השגריר במאוריטניה. כבר הסברתי לך בשרשור ההוא למה מבחינת הפלסטינים הוא צודק לגמרי, ולמה ישראל רוצה לפתוח מרפאות במדינות חברות הליגה הערבית... בכל מקרה, בסופו של דבר את מה שראוי לגינוי אני לפחות מגנה. הבעיה היא שאתה נותר בסופו של דבר חד צדדי, ולא מגנה את ישראל, לא בגרוש, לא בשקל ולא בעשירייה. נ"ב, מה שאמרתי לגבי חמאס כנראה לא הובן על ידך נכון: לנציגים של חמאס היו גם התבטאויות שהבהירו שאם ישראל תקבל את היוזמה הערבית, גם תנועת חמאס תקבל אותה. היוזמה כוללת שלום מלא ויחסים דיפלומטים. הסברתי לך שלאור ההתבטאויות האלה (שיש גם סותרות להן כמובן), יש אפשרות לשלום גם עם ממשלה פלסטינית שחמאס יושב בה. זה הכל.

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

קשה , קשה, קשה להודות בעובדה , בעובדה המרה שקופצת לגזעניים מול העיניים ונחשפת בפני כולם. מי שאחראי על הנתונים הם לא הערבים, אלא היהודים. החברה היהודית צריך לנהל דין וחשבון עם עצמה . מהגזעניים אני לא מצפה שיבואו ויגידו בפה מלא , אנחנו חלק מהגזענות הזאת, תמיד הם ימצאו איזה וילון מסריח בכדי להסתתר מאחוריו
משתתף בצערם של כל הגזעניים שצריכים היום להתחבא ולא לדבר לעניין ובעניין. שוב פעם , בוז , בוז , בוז

כה אה העיקר זה נתונים אמיתים

כשהביאו תוצאות של סקרים גם הרבה יותר גבוהות על הצד הערבי אמרת שזה לא אמין הצביעות היא לא דבר נחמד. . .

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לזאוס ..

אתמול היה בעבודה ערבית, רגע של רצינות בכל ההומור...הדחיה של מאיה מהגן.. לא רוצים ערבים..כמה שזה נכון..כואב..מעצבן...מרתיח...מביא חשק להוריד כאפה..

mgre

New member
בגני ילדים ערביים מקבלים ילדים יהודים?

תחשוב על זה קצת

THE WIZARD 55

New member
תנסה להכניס את הילד שלך..

אני חושבת שבכיף יקבלו אותו.. אני חושבת שדווקא היה נהדר אם ילדים ערבים ויהודים היו מתוודעים זה לזה עוד מימי ינקותם אולי כל השנאה המיותרת הזאצת לא היתה קיימת

THE WIZARD 55

New member
בגלל זה שאלת את השאלה ההיא

על הפלזתינאים וירדן, אתה רוצה שנעזור לך בשיעורי בית בהסטוריה:)

mgre

New member
חחח ברור

המורה שלי נותנת שיעורים קשים... אנחנו לומדים עכשיו על הפשיזם באיטליה P:

אושרי 7

New member
צודק! כ"כ מעוות וחולני לשנוא את האוייבים שלך!

זה הרי ברור, אנחנו אמורים לאהוב את האוייבים שלנו. ברור כשמש בצהרי היום. אנחנו צריכים לקחת דוגמא מהערבים, כמה שהם אוהבים אותנו, תראו, תראו איך גני ילדים ערבים מפוצצים בילדים יהודיים, רק תראו את היחס הסובלני והמלבב שלהם כלפי יהודים ותלמדו מהי קבלת השונה. אז הנה, אני לא מתבייש בזה: אני לא אוהב ערבים. מותר לי, נכון? למה אני לא אוהב אותם? בתור יהודי ישראלי, ערבים הם האוייבים שלי, אני מסתכל על ההיסטוריה שלהם בשנים האחרונות, רואה את שיתוף הפעולה שלהם עם הנאצים, את הפרעות, הטרור, הבכיינות, הגישה הזאת של "הכל מגיע לנו", את האיום הקיומי שהם מהווים לעם שלי, את הבורות והשנאה שלהם...ואני פשוט מרגיש שאני לא אוהב את האומה הזאת. אגב, יש לי רתיעה דומה גם מהעם הגרמני. כמובן שלמרות החינוך הרצחני שלהם, יש ביניהם אנשים רבים שסיגלו לעצמם הרגלי חשיבה נכונים ובריאים (כמו וויז מהפורום למשל), ויש אנשים שהם באמת טובי לב וישרים, אבל בכללי, זה פשוט עם שאני לא אוהב, ולכן אני לא אמהר לגור בבניין מלא ערבים או ללכת למקום בילוי שמלא בהם. מותר לי, לא? אה, ודבר אחרון...לגבי "ערבים לא חכמים"...תתווכחו עם עובדות. החינוך והתרבות הערביים הופכים אנשים למפגרים, זו לא תרבות שמעודדת חקרנות ורצון ללמוד כמו התרבות היהודית (ויעיד על כך מספר הגאונים האסטרונומי שיצאו מהעם היהודי). מאז תור הזהב שלהם, ערבים לא תרמו לעולם דבר פרט לאלגברה. עובדתית, ערבים מצטיינים בעיקר באבטלה ובהתרבות חסרת פרופורציה.

mike00

New member
קודם כל נתחיל בזה שאותי לא שאלו....

תגיד סלעטעון,אותך שאלו??מה איתכם גדעון,רספקטה,פיפא וכל השאר?? בוא נאמר שהתוצאות די מזכירות לי את הסקר שנערך בקרב ערביי ישראל.... בכל אופן,התוצאות עגומות.....חבל שזה המצב שאנחנו חיים בו.......אבל עוד יותר עצוב זה שאני יכול להבין למה התוצאות הם כאלה....אחרי מבט מקרוב על רוב החברה הערבית[לא המגזר הערבי!!] אני יכול להבין איך הגענו למצב הזה.... אני גם לא יכול לצפות ליותר הבנה מעם ששומע חדשות לבקרים שרוצים להשמיד אותו בכל מיני דרכים יצירתיות... נקווה לעתיד טוב יותר,אבל כמו שאני רואה את המצב בקרוב מאוד הערבים שחיים בארץ הזאת[ישראל ושטחי הרשות]יצטרכו להתמודד עם מצבים מאוד לא נעימים,והכי חבל לי על האנשים המתונים והפשוטים שסך הכל רוצים עתיד טוב לילדיהם וחיים טובים יותר לעצמם...

מייק איך היה הצלילה?

האמת התקשרו אלי לפני איזה שבועיים שאני ישתתף בסקר אבל סירבתי... אולי פספסתי את ההזדמנות

mike00

New member
מי שמצביע משפיע../images/Emo6.gif

היו 12 צלילות במשך 3 ימים.....חלק נכבד היה ניווטים,הייתי צריך את זה אחרי כל הזמן שעבר... היתה גם צלילת לילה מדהימה....אמנם לא עמוקה כל כך אבל יצא לי לראות כמה תמנונים,ומורנות גדולות יחסית....היה טוב.. עשיתי גם צלילת חילוץ ומתן עזרה ראשונה בשטח...קצת משעמם אבל הכריחו אותי... ושבוע הבא אני צריך לעשות עוד קורס אחד בנושא תערובות ואני משוחרר לטוס מפה...

למעלה