אולי הגיע הזמן להשבית גם.. תגובה לכולם
קודם כל תגובה לעמית... ואני יודע שאני לא משרשר אליו... היום זה היה עוד ארוע מצער שהאונ' אחראית לו. אבל אני לא מדבר רק על היום, אני מדבר בכלליות. מגעיל אותי לעבור כל יום בכניסה לאונ' (וד"א גם זה לא בסדר ששמו את הדוכנים של המפלגות הערביות בכניסה ואם זו לא הייתה הכניסה הייתי נפקד מהמקום... אבל מה לעשות שצריך להיכנס כל יום משם) ולראות את הפעילים האלה שלהם עם שנאה בעיניים ועם שיחות ביניהם ופליירים ושלטים - שרק אלוהים יודע מה לעזאזל כתוב שם. זה פשוט ניצול ציני של עצם היותנו לא מביני ערבית. מגעיל אותי, לעבור כל שבוע על הגשר שמחבר בין הראשי ורבין ולראות דגלי פלסטין מתנוססים בגאווה מלווים בססמאות נגד המדינה מפה ועד הודעה חדשה. מגעיל אותי, שאני לא מדבר על ה"מצב" עם חבריי מחשש לפגיעה ברגשות "חבריי" הערבים לספסל הלימודים, והם מנגד מדברים ביניהם וצועקים חופשי נגד המדינה ואני פשוט אוכל את עצמי מבפנים. והכי מגעיל אותי, שיושבת הנהלת אונ' בישראל שבטוענות של "פלורליזם, חופש ביטוי" ועוד שטויות שהיא מנפיצה - לא רק שמתנהגת כעוורת למצב הזה - אלא ממש נותנת לזה יד ומעודדת את זה. וכל האבסורד בסיפור, שהאונ' יצאה בקמפיין פרסומי די גדול (אין אתר גדול שבו לא ראיתי באנר או פרסומת לגבי הרשמה והיום הפתוח) כדי למשוך קהל סטודנטים עתידי וכביכול לא מודעת לעובדה שהרבה אנשים פשוט מראש מחליטים שלא ללמוד באונ' הזאת בגלל כל הסיפור והמצב המסריחים האלה. אישית, יש לי ידיד וידידה מחיפה ששניהם נרשמו לאונ' אחרות בארץ רק בגלל הסיפור הזה. ואני לא מקצין. אחת לת"א ואחד לבן גוריון. ו-וואללה... אני מבין אותם. חבל רק שמעדיפים "לברוח" במקום לבוא ולמנוע את המצב הזה. אבל כמו שאמרתי - אני מבין אותם, ויכול להיות שאם לא היו מגבלות תקציב, הייתי מתנהג גם כן ככה.. ומי שראה מה קרה היום במכללת עמק יזרעאל... וזה בנוגע לכותרת שלי. אז האגודה לקחה יוזמה ומחר משביתה את הלימודים מהצהריים. אולי גם אם אצלנו ישביתו והאונ' תתחיל להילחץ כי גם ככה יש בעיה רצינית בגלל שביתה המרצים - אז אולי זה "יעיר" אותם והם יחשבו פעם הבאה פעמיים לפני שהם מאשרים הפגנה כזו. ומצטער אם אני נשמע עצבני וכעוס, אבל בימים כאלה שאני רואה איך ילדים רצים מבצפר באשקלון כשהם לא יודעים לאן לברוח בגלל שטיל מסריח נפל בבית ליד... לא מתאים לי בכלל לראות את דגל פלסטין מונף באונ' ועוד יותר מזה - לשמוע גינוי לפעולות בעזה ובכייה על רצח מחבלים שם. ובטח ובטח, לא בא לי לראות את זה, כשאני בא ללמוד. רוצים להפגין ? סבבה ! אין בעיה - שילכו לסכנין, שכם או מה שזה לא יהיה ויצטרפו לשאר המחבלים החברים שלהם שם. אבל שלא יעשו את זה מול העיניים שלי ובמקום שאני משלם ממיטב כספי (!!!!) כדי להיות בו.