בוקר טוב

stkachov

New member
בוקר טוב

מה נשמע ח'ברה? קצת שומם נהיה, לאן נעלמתם? עלי אישית עברו כמה ימים עמוסים בימים האחרונים, אז לא כל כך התחברתי. מה אתכם? איך הלימודים? יש מועדי ב'? מבחני אמצע?

אנשים עסוקים...

באוניברסיטה לא שומם בכלל...הערבים נדפקו על כל הראש. מה שהולך שם... איך הם לא מתביישים להתלונן על זה שתוקפים אותם בגלל שהם יורים עלינו? חתיכת הפגנה אירגנו

berta84

New member
אבל מה הם רצו?

לא שמעתי מה בדיוק הם צעקו, הגעתי איפשהו קצת אחרי 14 והיה מאוד שמח. אוףףףףףףףףףףףף........הסמנריון הזה

מה הם רצו?

יחס. הביאו צלמים, כרזות...אווחח נמאס מהם. על הכרזות שלהם היה כתוב רק באגלית וערבית, חס וחלילה להשתמש בשפה של הכובשים.

בינתיים לא הולך...

הייתה פגישה אחת, מצאתי מאמר ובינתיים זהו. ועכשיו אני אעלם, כי אני הולכת ללמוד למבחן. wish me luck, צריך לשמור על הממוצע של הסמסטר.

berta84

New member
זה ל "נושאים נבחרים בהסטוריה"?

בהצלחה! אילו קטעים היו עם ארתור בזמנו

זאת בדיוק הבעיה

הם טוענים שאין להם מה להסתיר אבל מפרסמים כרוזים רק בערבית כדי שלא יבינו את מילות ההסתה שלהם! תא התקווה ידרוש מהנהלת האונ' לפרסם תרגום לעברית על כל מסמך שמוצא בערבית, הגיעו מים עד נפש-דיי להסתה!!!

אני יודעת ערבית ואני קוראת את הכרזות שלהם לשם

עניין, ויפה מאוד שהם הזמינו הורים של "שאהידים" להרצות באיזה כנס שהיה להם באולם ספדיה...

IdanXP

New member
הגיע הזמן שמישהו יתן את הדעת

על מה שקורה באונ' הזאת לעזאזל. עם כל הכבוד לחופש הביטוי "בלה בלה בלה..." הקו האדום בנושא נחצה ממזמן. עצם העובדה שבתור סטודנט יהודי אני מרגיש גועל נפש להסתובב שם (וכך גם מרבית מחבריי) - זה אומר דרשני. בשלב הבא גם אולי יתחילו ליידות עלינו אבנים. שאלוהים ישמור.

stkachov

New member
עברתי היום מול ההפגנה הזאת

זה מדהים עד כמה האוניברסיטה יורה לעצמה ברגל כל פעם מחדש, כשהיא מאפשרת את ההפקרות הזאת. אבל לי כבר נמאס לכתוב ולהתעצבן על זה.

stkachov

New member
אני לא יודע מה קורה

באונ' העברית. אני לא לומד שם, ולכן לא יכול להתייחס למה שאני לא מכיר..

amitk80

New member
כן בפירוש כן!

סתימת פיות ולא לאפשר לציבור הסטודנטים היהודים להפגין. מה תגיד על זה? אם כל כך מפריע להם ללמוד פה ואנחנו כובשים וחרא של עם שילכו ללמוד ברמאללה או בעזה. מעניין שאם שם הם יביעו דיעה כוחות הבטחון יהרגו אותם בלי רחמים. תעשה לי טובה. הגיע הזמן להבין שאסור לנו להתנהג איתם בצורה הומנית כי הם מנצלים את המצב הזה לטובתם. הם לא טיפשים תאמין לי. הלוואי ויום אחד יתנופף דגל חיזבאללה ותזרק איזה אבן או משהו כדי שאנשים יתעוררו ויבינו שהתנועה האסלמית שולטת בקמפוס!

IdanXP

New member
אולי הגיע הזמן להשבית גם.. תגובה לכולם

קודם כל תגובה לעמית... ואני יודע שאני לא משרשר אליו... היום זה היה עוד ארוע מצער שהאונ' אחראית לו. אבל אני לא מדבר רק על היום, אני מדבר בכלליות. מגעיל אותי לעבור כל יום בכניסה לאונ' (וד"א גם זה לא בסדר ששמו את הדוכנים של המפלגות הערביות בכניסה ואם זו לא הייתה הכניסה הייתי נפקד מהמקום... אבל מה לעשות שצריך להיכנס כל יום משם) ולראות את הפעילים האלה שלהם עם שנאה בעיניים ועם שיחות ביניהם ופליירים ושלטים - שרק אלוהים יודע מה לעזאזל כתוב שם. זה פשוט ניצול ציני של עצם היותנו לא מביני ערבית. מגעיל אותי, לעבור כל שבוע על הגשר שמחבר בין הראשי ורבין ולראות דגלי פלסטין מתנוססים בגאווה מלווים בססמאות נגד המדינה מפה ועד הודעה חדשה. מגעיל אותי, שאני לא מדבר על ה"מצב" עם חבריי מחשש לפגיעה ברגשות "חבריי" הערבים לספסל הלימודים, והם מנגד מדברים ביניהם וצועקים חופשי נגד המדינה ואני פשוט אוכל את עצמי מבפנים. והכי מגעיל אותי, שיושבת הנהלת אונ' בישראל שבטוענות של "פלורליזם, חופש ביטוי" ועוד שטויות שהיא מנפיצה - לא רק שמתנהגת כעוורת למצב הזה - אלא ממש נותנת לזה יד ומעודדת את זה. וכל האבסורד בסיפור, שהאונ' יצאה בקמפיין פרסומי די גדול (אין אתר גדול שבו לא ראיתי באנר או פרסומת לגבי הרשמה והיום הפתוח) כדי למשוך קהל סטודנטים עתידי וכביכול לא מודעת לעובדה שהרבה אנשים פשוט מראש מחליטים שלא ללמוד באונ' הזאת בגלל כל הסיפור והמצב המסריחים האלה. אישית, יש לי ידיד וידידה מחיפה ששניהם נרשמו לאונ' אחרות בארץ רק בגלל הסיפור הזה. ואני לא מקצין. אחת לת"א ואחד לבן גוריון. ו-וואללה... אני מבין אותם. חבל רק שמעדיפים "לברוח" במקום לבוא ולמנוע את המצב הזה. אבל כמו שאמרתי - אני מבין אותם, ויכול להיות שאם לא היו מגבלות תקציב, הייתי מתנהג גם כן ככה.. ומי שראה מה קרה היום במכללת עמק יזרעאל... וזה בנוגע לכותרת שלי. אז האגודה לקחה יוזמה ומחר משביתה את הלימודים מהצהריים. אולי גם אם אצלנו ישביתו והאונ' תתחיל להילחץ כי גם ככה יש בעיה רצינית בגלל שביתה המרצים - אז אולי זה "יעיר" אותם והם יחשבו פעם הבאה פעמיים לפני שהם מאשרים הפגנה כזו. ומצטער אם אני נשמע עצבני וכעוס, אבל בימים כאלה שאני רואה איך ילדים רצים מבצפר באשקלון כשהם לא יודעים לאן לברוח בגלל שטיל מסריח נפל בבית ליד... לא מתאים לי בכלל לראות את דגל פלסטין מונף באונ' ועוד יותר מזה - לשמוע גינוי לפעולות בעזה ובכייה על רצח מחבלים שם. ובטח ובטח, לא בא לי לראות את זה, כשאני בא ללמוד. רוצים להפגין ? סבבה ! אין בעיה - שילכו לסכנין, שכם או מה שזה לא יהיה ויצטרפו לשאר המחבלים החברים שלהם שם. אבל שלא יעשו את זה מול העיניים שלי ובמקום שאני משלם ממיטב כספי (!!!!) כדי להיות בו.

למעלה