בוקר טוב

amitk80

New member
אתה צודק

אני מזדהה איתך במאה אחוז. אתה מוזמן להצטרף אלי ואל חברי תא התקווה כדי למנוע את המצב המסריח הזה. בדיוק בשביל זה נועד התא שאנחנו מקימים כדי שהמצב המחורבן שאתה מתאר יפסק. הרבה קוראים לי קיצוני אבל וואלה אני מאמין שההפקרות הזאת באוניברסיטה הזאת חייבת להפסק ומצידי אם צריך לצאת החוצה לתקשורת אז עדיף לעשות את זה כדי שהרקטור יתחיל לעשות פה קצת סדר ושיהיה פה איזון. לפני שבועים אם שמת לב היה דוכן של תא התקווה אבל קשה מאד לאייש אותו רק קומץ של סטודנטים בודדים. אם יהיו עוד סטודנטים שירתמו לענין הזה כי הוא חשוב להם אז המצב יכול להראות אחרת. אני יותר ממזמין אותך להצטרף אלינו לתא. בכל אופן אני מציע לך לנהל שיחה עם יו"ר התא בנושא (את החיבור אני מעדיף כבר לעשות פה במסרים). אם אתה רוצה אתה ממש מוזמן להצטרף. אני חושב שאתה מדבר מתוך כעס שהוא מובן ואני שותף לכעס הזה בדיוק כמוך. תעדכן אותי..

stkachov

New member
בהחלט

האגודה אמורה לייצג את מרבית הסטודנטים באוניברסיטה, ולמרבית הסטודנטים כאן נמאס מהקרקס הזה. גם אני כמוך נגעל מהמראות הללו. הגיע הזמן שהאגודה תצא למאבק על נושאים עקרוניים, וזה בהחלט נושא עקרוני וחשוב.

amitk80

New member
הגזמת ויטלי

אפילו לאנשי שדרות הם לא דואגים. בעצרת שתא התקווה עשה לפני שבועים (והייתי שם) אף אחד מהם לא טרח להגיע ולהביע הזדהות. שלא נדבר על המגפון הדפוק שהם נתנו לנו שבקושי עבד (ויש להם מלא שעובדים). נושא שדרות לא מעניין אותם אז אתה רוצה שזה יעניין אותם? פתאום היום הם מביעים תמיכה בשדרות וזה למה כי הערבים הפגינו. אני לא ראיתי עדין שהאגודה דאגה להפעיל לחץ להעיף את אותם סטודנטים מיום הכפיה שצעקו סיסמאות בעד הפיגועים ותאמין לי שהם רוצים משהו מטאטא יורה.. הם לא מוכנים לעשות כלום בטענה שהם לא רוצים להחריף את המצב העדין ממילא (זאת תגובתם ואני ממש לא מסכים עם זה)

נכון הגיע הזמן לעשות!

הצטרף לתא התקווה-תא סטודנטים ציוני לאומי ותתחיל לשנות במעשים לא רק בדיבורים! הגיע הזמן לשים סוף להסתה!

amitk80

New member
היית היום בהפגנה?

שאתה מדבר שכל כך חרא להיות פה באוניברסיטת ביר זית? שלא נדבר על כך שלא אישרו לסטודנטים היהודים להפגין נגד הערבים בטענה "לא ניתן לאשר מחאת נגד בזמן פעילות מאושרת". רק שתדעו שאין כזה סעיף בתקנון של פעילות ציבורית וזה מה שהדיקן החליט על דעת עצמו. זה פשוט בושה וחרפה ללמוד עם כל האווירה המחורבנת פה. אולי באמת צריך שיתחילו ליידות פה אבנים או לעשות יותר בלאגן כדי שעוד סטודנטים יתעוררו ויבינו שהאוניברסיטה הזאת מתאסלמת ונשלטת על ידי השיח צלאח וחבריו (תנועה אסלאמית). מבחינתי דיקנט הסטודנטים הוא גוף שאפשר לוותר עליו כי הוא לא עושה כלום וכל כך אוהד ערבים בצורה לא מאוזנת.

אני הייתי בהפגנה...

אז לי מותר להגיד שכל כך חרא ללמוד באונ' ביר זית? סיפרתי לאמא שלי על ההפגנה. היא שאלה למה האוניברסיטה לא מפזרת אותם? כשאמרתי לה שזה מאושר היא הייתה בשוק. זה לא נקלט הדבר הזה. איך לעזאזל איך מעיזים לפתוח את הפה נגדנו? להרים כאלה הפגנות. איך האוניברסיטה מאפשרת דבר כזה? עם כל הכבוד, אנחנו חיים במדינה יהודית, אז קצת כבוד למדינה שנותנת לכם כאלה הטבות שאף יהודי אפילו לא חולם עליהן. זה אשכרה לירוק לבאר שממנה הם שותים. אותם אפשר להבין, הם גם תומכים בחמאס, גם נהנים מהטבות מפה ועד להודעה חדשה, גם חיים בארץ שהם רוצים לעצמם, מה רע? אבל איך אפשר להבין את המעשים של האוניברסיטה? איך אפשר לאשר דבר כזה? איך? ואל תגידו לי דמוקרטיה, חופש הביטוי, בלה בלה בלה. הם תומכים בטרור. הם אומרים לנו בפנים, אנחנו רוצים להרוג אתכם. מה תעשו עם זה? אנחנו בתמורה לרצון שלכם להרוג אותנו, ניתן לכם עודדד הטבות. אוף, אני עצבנית, ממש יום חרא עובר עליי, וההפגנה הזאת רק מוסיפה לעצבים.

הכל חרא, פשוט הכל...

בחדר כושר הייתי על הבוקר, כשעוד חשבתי שיהיה יום טוב. אחרי השיעור ראיתי את ההפגנה והעצבים התחילו. אחרי זה קיבלנו הודעה מהחוג שקורס שמתקיים עכשיו שמאוד מאוד אהבתי עם מרצה מאוד מאוד נחמד מתבטל בגלל מחלה של המרצה, כנראה משהו מאוד רציני. במקום זה הם מציעים לנו קורס אחר שיפתח מחר דרך החוג למשפטים, משהו שקשור לכלכלה, אין לו אפילו יום קבוע, כל פעם ביום אחר, בערב. עזוב את זה שלא אהבתי את הנושא שלו, הקורס יתנהל באנגלית. בקושי את הסילבוס הבנתי. להכנס לקורס אחר אני לא רוצה כי כבר עברו לפחות 5 שיעורים, ומי יודע אם בכלל יאפשרו לנו דבר כזה. האפשרות היחידה היא לקחת קורס נוסף בסמסטר הבא, מה שאומר שיהיו לי 7 קורסים + סמינריון + 2 עבודות לפחות להכין. אחר כך חבר שלי מודיע לי ששולחים אותו לעזה, ועוד אחרי העצבים מההפגנה, פרצתי בבכי מטורף שבגלל החארות האלה הוא צריך להיות שם. ויש לי את המבחן על הראש שממש לא בראש שלי ללמוד אליו עכשיו.

stkachov

New member
אל תהיי עצובה

תהי גאה, שחבר שלך מגן על ילדי שדרות ואשקלון מפני המחבלים. בעזרת השם הוא יחזור בשלום, והכל יהיה בסדר אל תדאגי

זה הלילה האחרון שלו בבית לפני שהוא יוצא...../images/Emo10.gif

שזה אומר שזה הלילה האחרון שאני אשן בלילה כמו שצריך

TheBigBrother

New member
כבוד גדול להגן על המדינה בעזה

תסתכלי על זה כעל גאווה שהיא גם שלך בחלקה.

amitk80

New member
שלא נדבר על סתימת הפיות

שעושים לנו.. אני מציע להתחיל להריץ עצומה שסטודנטים יחתמו עליה ואם זה ללכת לדיקנט הסטודנטים ולעשות רעש. אני מאחל שחבר שלך יחזור בשלום ובמהרה מעזה. אם תצטרכי משהו אל תהססי לפנות אלי. שתדעי ימים טובים יותר..

Alasse

New member
איפה היית אתמול? חוצפן!

דווקא היה מעניין... גם אני קצת עמוסה, ועל ההפגנה שהיתה היום אני אדבר כשקצת יירדו לי העצבים...

amitk80

New member
היתה הפגנה מאד רועשת

אני חייב לציין פעם ראשונה בשנתיים שאני לומד שבאמת היו הרבה מאד אנשים משני המחנות..

למעלה