בוקר טוב!

הי.. הי..

לא ביקשתי להתכתב איתך, ואני גם לא מעונין (סורי! אני עדין /tapuzforum/images/Emo99.gif). רק אמרתי שאת יכולה לכתוב לי במסר תשובה לשאלתי בתחילת השירשור.

חצויה19

New member
חח לא כותבת לגברים מסרים! חח

והמצב שלך באמת קשה אם אתה עדיין
יכול להיות שגם אני, אבל... אני עוברת צד,
אז זה עובר לי, מבין?!

זה לא יעזור.

זה לא משהו שאני יכול לשלוט בו. זה הרבה מעבר. את לעולם לא תביני את זה, עד שזה לא יקרה לך גם.

חצויה19

New member
זה קרה לי!

אני בטוחה שזה היה ככה, לא תמיד אורך התקופה זה מה שקובע... אבל... טוב, אני יודעת למה זה שונה.. לי האיש נעלם.... שלך לא... וכל עוד זה בשטח, זה גורם ללב לניתורים... אבל אחרי שיהיה ניתוק מוחלט, לא רק ביניכם, אפי' לגבי עידכונים אחד על השניה מאחרים וכו' וכו'.. זה ישכח תוך כמה חודשים

לא נראה לי.

כל עוד יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר שנוכל לחזור להיות ביחד, זה לא ישכח. וגם כשכבר לא יהיה סיכוי, זה לא ישכח כ"כ מהר.

חצויה19

New member
מה לך ולה אתה יודע מה בשבילה?!

ושתוק, אני בשביל כולן! (כל עוד הן נקבות סתומות!!!) אם היא תרצה שאהיה עדינה, אהיה!

יאלה את באה לקרטינג?

בשיא הרצינות.......בא לי כבר הרבה זמן.... ואני לא נקבה סתומה חחחח

חצויה19

New member
את לא????../images/Emo12.gif

כנראה שלא הבנת ת'כוונה.....חח וממ.. אני צ'כה להכיר אותך לפני... טוב נו בואי... שבוע הבא מתי שבא לך.. תעדכני..

יששש

אני כבר חולמת על קרטינג הרבה זמן....אבל חברות שלי יותר בקטע של מסעדות מקומות שקטים.... אז זה אף פעם לא יצא

חצויה19

New member
חח כי גדלנו מאמי

גם אנחנו מסעדות, אבל כשאנחנו שם, זה כבר לא נהיה מקום שקט... סיפרתי פה פעם על החברה הגרושה שלי? אתמול היא יצאה איתנו... היה מעניין לגמרי חח

למעלה