הנה עבודה שסיימתי אתמול בלילה ( תהייה תלויה בחדר הילדים) מכל מיני שאריות שהיו לי : שאריות של צבע ושאריות של פוסטרים ובד קנבס שהתקלקל בניסיון לצייר... אשמח לשמוע תגובות...
יש לי גלריה ענקית של פוסטרים של פיות. רובן גדולות, אבל לא בעיה להקטין. תגידי לי מה הסגנון החביב עליך ואשלח לך כמה לדוגמא. (רומנטי, דמיוני, ילדתי....) עוד מעט אביא כאן דוגמאות.
כדי שהצבע לא ימרח ולא ידהה יש להדפיס את התמונות מהמחשב בנייר פוטו !!!! להשיג בכל רשתות מחשבים (אופיס דיפו באג...) על הנייר פוטו אפשר לעבוד רגיל בכול סוגי החומרים כולל לכה (אני ממליצה לעבוד עם לכה בספריי ולא עם מכחול )
גם לי הייתה בעיה זהה. אז החחלטתי להתנסות בכל זאת וזה מה שלמדתי מנסיון: א. הרקע עליו מדביקים את התמונה חייב להיות צבוע בצבע אקרילי ויבש. ב. אני משתמשת בדבק דקופאז´ שאני מכינה בעצמי (מתכון במאמרים). ג. נותנת לתמונה להתייבש היטב ואז מתחילה את תהליך הפיצוצים עם סטפ 1 התמונה משנה צבע. זה נכון. אבל למי איכפת? לדעתי, הצבעים אפילו יותר יפים. ד. אם לא נוגעים בתמונה מלבד בנגיעות מכחול - כלום לא נמרח. ה. אם לא מנסים - לא יודעים. מה יש להפסיד?
אני ממליצה תמיד להתנסות על גבי לוח עץ. לשם כך אני נוהגת לאסוף שאריות מנגריות. שיהיה.... בהצלחה למי שרוצה להתנסות.
שכחתי להזכיר, שלפני ההדבקה יש להרטיב מעט את גב התמונה. ממש ממש מעט. זה חשוב על מנת לא לקבל קמטים. ניר נוטה לספוג אליו לחות. אם לא נכין אותו מראש, הוא יספוג אליו את הלחות מהדבק, דבר שגורם לתמונה להתקמט בעת ההדבקה. אבל זהירות! לא להרטיב את התמונה יתר על המידה. אני נוהגת להשתמש במרסס ומרחיקה אותו מאוד מהתמונה. שפריץ 1 מרחוק בהחלט מספיק. להמתין כמה שניות ואז להדביק. בהצלחה
יש באינטרנט, ויש מנוע חיפוש נהדר לתמונות שנקרא http://images.google.com לדוגמא, חיפוש על המילה fairy העלה עשרות דפים מלאים בתמונות וכך את יכולה לדפדף בינהם ולבחור את התמונה הכי מתאימה לך
מנוע החיפוש הם הבית השני שלי ובדרך כלל אני מוצאת את מבוקשי בקלי קלות. בכל זאת, נתקלתי בבעיה. אני מחפשת גלויות. מאותו סוג מוכר וחביב, שכותבים עליהם ושולחים לחברים. כשאני מגדירה במנוע חיפוש POSTCARDS או GREETING CARDS אני מגיעה לאתרים של גלויות וירטואליות. ניסיתי גם PRINTED POSTCARDS/GREETING CARDS.... יש לך רעיון עבורי? אודה לך.
מה ולאיזו מטרה את מחפשת גלויה? כי אם תיקחי כל גלויה וירטואלית שאינה אנימציה ותדפיסי תקבלי גלויה רגילה ואם את רוצה לשלוח במייל למישהו גלויה פשוט לקחת גלויה ללא הנפשה... אולי אם תפרטי יותר אוכל לעזור