בוקר טוב...

av_i_va

New member
אפרט ברצון

כמו לרוב האנשים, גם לי - אי אלו תחביבים. אחד התחביבים האלה זה איסוף גלויות. עם כניסת המחשב לחיינו, אנשים כותבים פחות ופחות... דהיינו שולחים פחות גלויות. על מנת להעשיר את האוסף שלי, חשבתי שאתחיל לרכוש גלויות במקום להמתין שישלחו לי. חיפשתי מקורות ברשת ואת התוצאה פירטתי בהודעתי הקודמת.

לילך1

New member
צר לי...

חיפשתי בכל אתר אפשרי רכישת גלויות ו..כלום !!! הדבר היחיד שמצאתי זה רכישת כרטיסי ברכה ברשת ..כנראה שלא נותר לך אלא לעבור בחנויות מזכרות (כאילו של תיירים) או חנויות ספרים ולחפש גלויות או לחכות לראש השנה שאז יש כמה גלויות בחנויות כנראה שבעידן המחשב שולחים רק גלויות וירטואליות ..חיפשתי אפילו באתר של רשות הדואר אפילו שם אין גלויות !

אביבה, איזה גלויות את מחפשת?

ב"איקאה" יש מבחר עצום של גלויות בכל מיני נושאים... ואם את כבר ב"איקאה" אז את מוזמנת לקפוץ לבקר אותנו...

מכירה את הגלויות

של שלי? חבל שלא אמרת קודם.. במעבר הדירה זרקתי המוני גלויות של שלי שאספתי. אם את מעוניינת בגלויות כאלו אני מוכנה לאסוף מחדש ולשלוח לך.

av_i_va

New member
מכירה - ואין לי

אם למישהו יש מיותר, כמובן שאשמח מאוד בעקרון הכוונה שלי לגלויות מחו"ל. אני פחות חובבת את הגלויות שתיירים נוהגים לשלוח (כאלה עם נופים) ומתמקדת יותר בגלויות אומנותיות. חשבתי שאם אמצא יצרנים או מפיצים כאלה בחו"ל, אוכל להזמין לפי קטלוג. בינתיים לא כל כך הצליחתי. מאחלת שבוע נפלא לכולם והמון יצירה. תודה לכל המגיבים ועל הרצון הטוב.

av_i_va

New member
אעבור שם../images/Emo73.gif

בנסיעה הקרובה לכוון ת"א כבר מזמן התכוונתי לרוקן את חשבון הבנק שלי שם
תודה על ההמלצה.

sheda0ktana

New member
חנות מתסכלת!

קודם כל כי הרהיטים שם נראים יותר טוב ממרחק של שניים שלושה מטר מאשר מקרוב יותר, וחוץ מזה הם כל כך פשוטים לעשיה שזה כמעט מוציא את החשק לקנות (גם הידיעה שאותו רהיט יושב בסלון של עוד כמה אלפי משפחות מוציאה את החשק לקנות, לפחות לי...) מה שכן אפשר לקבל הרבה השראה...

sheda0ktana

New member
קצה חוט ואתר תמונות ישנות מדליק גם

נכנסתי ליאהו!, לאיזור של ART ושם חיפשתי (רק שם, לא בכל יאהו) postcards+buy יצא הדף הזה. עשיתי ויש זריז על חלק מהאתרים, וברובם יש תמונות של גלויות ואפשרות להזמין גלויות אמיתיות דרך הדואר. יש גם שירות של US Psotal. אם יש לך נושאי התעיננות אחרים, אפשר לחזור על אותו חיפוש (postcards+buy) בקטגוריות שלהם. ובונוס - אתר עם תמונות ישנות מדליקות. בהצלחה אביבה

למעלה