תמר
זאת אני, כתבתי את זה בפורום אחר ואני מתנצלת שלא בפורום הזה, גם לפורום
מגיע תשומת לבי,
אז הנה המתכון: חצילים ארוכים וללא גרעינים (קלים בשקילה), קולפים,
פורסים לאורך ושמים עם מלח בין הפרוסות לשעה בשמש, שוטפים במים, מייבשים עם
מגבות נייר, מכינים עיסה מקמח מצה דק ובייצים ומטגנים, שמים בצלחת עם
מגבות נייר, כדי להוציא את השומן, במעבד מזון מכינים תערובת מכל מיני גבינות,
גם רגילות וגם מלוחות, מוסיפים קצת שום כתוש, מי שאוהב, אין צורך להוסיף מלח,מורחים על כל פרוסות החצילים ומקפלים כמו בלינצ'עס,מניחים בתבנית
על נייר אפיה ואופים כחצי שעה בחום גבוה,
בכוונה לא רשמתי כמויות,
מועדים לשמחה
(אפשר גם לוותר על הטיגון בקמח והביצה, אבל יוצא פחות טעים),