היי כולן....
מה שלומכן? אוף, אני בדכאון.. וסתם בא לי לספר לכן.. בכיתה י הפרידו ביני ובין 2 חברות שלי (כאילו שלושתינו) ובין עוד 8 חברות טובות שלנו (אנחנו חבורה כזאת). בקיצר, זה היה ממש לא הוגן אין לי כוח לספר את כל הסיפור.. ביקשנו לעבור ועשו לנו סיפור ובסוף נשארו. בקיצר עכשיו באנו שוב וביקשנו לעבור (כאילו בי"ב..) כי בכיתה שלנו אין לנו ממש חברות, הרוב מוזרות, ומי שלא מוזרה לא חברה טובה שלנו, רק לבית ספר כזה... בקיצר- עכשיו כבר מאוחר מידי לעבור לכיתה של החברות כי יש שם תלמידים מעל התקן שמותר שיהיה... ואי אפשר שתכלית האיסור שנעבור
וזה מממממש מעצבן. גם ככה צריכים להוציא מהכיתה ההיא מספר תלמידים אז יצרפו אותנו!? אז אמרנו להם שיוציאו יותר תלמידים ויכניסו אותנו.. אבל אז זה יהיה על מצפוננו שבגללנו הוציאו יותר תלמידים מהכיתה. אז אמרנו שההורים רוצים לדבר עם המנהל... ואז זו שדיברנו איתה (רכזת השכבה) אמרה שאם ההורים באים לדבר עם המנהל זה כאיול אמרנו לה ברגע זה שתוציא יותר תלמידים ממה שהיא צריכה כדי שאנחנו נכנס. אז עכשיו אני לא יכולה להביא את ההורים שידברו עם המנהל! כי אני לא רוצה שבגללי יעבירו תלמידים.. כאילו, זה לא יפה ואני לא רוצה שיהיה לי על המצפון שבגללי תלמידים אחרים ערבו כיתה.. בקיצר- נתקעתי, כמו תמיד. איזה חרא חיים.. נשבעת לכן, כבר נמאס לי לחיות.. הבית ספר המזד**ן שלי, אין בכלל בנים שווים בבית ספר, בנות נחמדות, פסדר, לא יותר מידי.. בקיצר- שכבה מעצבנת לאללהה.. והכיתה שלי בכלל.. וסתם, הלימודים האלה ממש מעצבנים.....נמאס לי מהם כבר.. נמאס לי מהכל.. אוף.. טוב זהו, סתם רציתי לספר לכן.....