בוקר טוב....

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

למצוא את עולם הבית, בפורום גולשים בזמן.
בני נוער וענייני סוסים בפורום רוכבים צעירים
עובדים מהבית וזקוקים לסיעור מוחות? בואו לפורום עבודה מהבית
מחפשים אקסטרים? קיפצו לפורום פרי רייד ודאון היל לרוכבי אופניים.
הפורום שרבים חיכו לו - פורום ניו מטאל.
מקום התאספות למעריצי הזמרת מישל בראנץ' - פתוח כבר עכשיו. גלישה נעימה!

shanyz

New member
היי כולן....

מה שלומכן? אוף, אני בדכאון.. וסתם בא לי לספר לכן.. בכיתה י הפרידו ביני ובין 2 חברות שלי (כאילו שלושתינו) ובין עוד 8 חברות טובות שלנו (אנחנו חבורה כזאת). בקיצר, זה היה ממש לא הוגן אין לי כוח לספר את כל הסיפור.. ביקשנו לעבור ועשו לנו סיפור ובסוף נשארו. בקיצר עכשיו באנו שוב וביקשנו לעבור (כאילו בי"ב..) כי בכיתה שלנו אין לנו ממש חברות, הרוב מוזרות, ומי שלא מוזרה לא חברה טובה שלנו, רק לבית ספר כזה... בקיצר- עכשיו כבר מאוחר מידי לעבור לכיתה של החברות כי יש שם תלמידים מעל התקן שמותר שיהיה... ואי אפשר שתכלית האיסור שנעבור
וזה מממממש מעצבן. גם ככה צריכים להוציא מהכיתה ההיא מספר תלמידים אז יצרפו אותנו!? אז אמרנו להם שיוציאו יותר תלמידים ויכניסו אותנו.. אבל אז זה יהיה על מצפוננו שבגללנו הוציאו יותר תלמידים מהכיתה. אז אמרנו שההורים רוצים לדבר עם המנהל... ואז זו שדיברנו איתה (רכזת השכבה) אמרה שאם ההורים באים לדבר עם המנהל זה כאיול אמרנו לה ברגע זה שתוציא יותר תלמידים ממה שהיא צריכה כדי שאנחנו נכנס. אז עכשיו אני לא יכולה להביא את ההורים שידברו עם המנהל! כי אני לא רוצה שבגללי יעבירו תלמידים.. כאילו, זה לא יפה ואני לא רוצה שיהיה לי על המצפון שבגללי תלמידים אחרים ערבו כיתה.. בקיצר- נתקעתי, כמו תמיד. איזה חרא חיים.. נשבעת לכן, כבר נמאס לי לחיות.. הבית ספר המזד**ן שלי, אין בכלל בנים שווים בבית ספר, בנות נחמדות, פסדר, לא יותר מידי.. בקיצר- שכבה מעצבנת לאללהה.. והכיתה שלי בכלל.. וסתם, הלימודים האלה ממש מעצבנים.....נמאס לי מהם כבר.. נמאס לי מהכל.. אוף.. טוב זהו, סתם רציתי לספר לכן.....

shiri_b

New member
לא נורא... נשארה לך עוד שנה.. אפילו

פחות! בטיול השנתי תבקשי פשוט להיות איתן בחדר... ולהצטרף לקבוצה שלהן לטיול (יש אצלינו ילדה שעושה את זה כל הזמן). ועוד מעט מסיימים את התיכון בכלל!

shanyz

New member
כן...

מממ.. בטיולים אנחנו ביחד בחדרים, זה לא בעיה.. ובאוטובוסים נותנים לנו לעבור (לפעמים).. אבל זה לא זה.. זה שיעורי ספורט, שיעוריים חופשיים, כשמאחרים לכיתה ונכנסים ביחד ועוד מלא מלא דברים.. וזה ממש מבאס

shanyz

New member
מממ..

אבל זה שונה חברות טובות בשכבה מחברות טובות (הרבה) בכיתה.. כי אם רוצים ללמוד ביחד למבחן, רוצים להתפלח ביחד, לצחוק על מה שהמורה עשתה, אם יש שיעור חופשי כולם ביחד..ולא רק שלושתינו תקועות בדד באמצע בית ספר.. וכ'ו וכ'ו.. זה פשוט הכי כיף להיות עם ככככל החברות. הקטע הוא שהחטיבה היינו כולנו קבוצה במשך 3 שנים ולא היינו כולנו באותה הכיתה. וכל כךךךך ציפינו שבתיכון סוף סוף נהיה ביחד.. ואז ביאסו אותנו. :S

shiri_b

New member
זה לא הכי משנה תחשבי על זה ככה

נטע ואני באותה כתה, אבל לא אותה מגמה מה שאומר שהרבה שעות מהמערכת אנחנו לא יחד, וכן, זה מבאס לפעמים אבל גם ככה אני מספרת לה סיפורים על המורות שלי ומה הן עשו וכל מיני שטויות שקרו בשיעורים. והיא מספרת לי על מה השטויות שהם עשו זה דווקא נחמד יש יותר על מה לדבר
(לא שחסר ככה
)

shanyz

New member
כן נכון...

אבל זה ריק.. אנחנו 3 חברות בכיתה... אוקי, אני רואה את החברותה אחרות באנגלית, מתמטקיה, ערבית.. אני רואה אותן בהפסקות ואחרי בית ספר.. אבל זה שונה.. כי בזמן הלימודים פשוט לא כיף לי. נניח יש מבחן, אז הן כולן (כל שאר החברות) יושבות ביחד על הרצפה ולומדות ובוחנות אחת ת'שניה, ואנחנו תקועות שם כזה , לא מבינות בכלל על מה הן מדברות.. מבינה? זה מבאס של החיים!

THEchosen1

New member
תקשיבי נשמה....

כמו שאמרו כבר לא נשאר לך הרבה ללמוד .. וחוץ מזה זו סוף שנה כך שבכלל בקושי באים לביצפר בגלל הבגרויות , וכן זה מעצבן ומבאס אבל אל תתעצבני בגלל זה כל כך , יש לך עדיין חברות בכיתה ואת לא ממש לבד , וחברות תמיד נשארות , לא משנה אם אתן באותה כיתה או לא .. למשל בחבורה שלי ושל חברות שלי הרמות בשכבה מחולקות לפי רמות - מוגב"ר מב"ר וכו' - ויש חברה אחת שהיא בכיתה נפרדת בכלל וכולנו בכיתה אחת חוץ ממנה אבל אנחנו עדיין ביחד בהפסקות וזה לא עושה אותנו לחברות פחות טובות .. ממש לא .. אז שני חמודה אל תקחי את זה קשה , תראי שהזמן יעבור מהר שבקושי תרגישי , ואתם כל ההפסקות ביחד , זה לא שאת לא רואה אותך בכלל ...

shanyz

New member
../images/Emo13.gif

זה לא ככה.. דבר ראשון התכוונתי שנעבור בשנה הבאה.. לא עכשיו.. דבר שני, ברור שאפשר להיות חברות גם אם לא באותה הכיתה. יש לי חברות מאוד מאוד טובות שמכיתה ז אנחנו לא ביחד.. עד עכשיו.. זה לא העניין העניין הוא שפשוט נמאס לנו.. עזבו- זה נורא ארוך
אין לי כוח! תודה בכל מקרה שניסיתן לעזור ולעודד!!!!
לכולן!!!

LuZ dE EsTrElLa

New member
כנ"ל אני וחברה שלי

היא חברה ממש טובה שלי ואנחנו נאלצנו מכיתה ז עד ט להיות באותה כיתה וגם עכשיו נדפקנו עד כיתה י"ב יש לי 3 חברות טובות בכיתה ואת החברה הזו שהיא לא יחד איתנו אלא היא עם עוד חברה אחרת... בקיצור אנחנו יחד רק במגמת ביולוגיה ובספורט גם ואנחנו מדברות וצוחקות על כמה ילדים מהכיתב שלה ושלי ועל המורות זה אחלה, יש יותר על מה לדבר לפעמים וגם אל תדאגי שני יש ללך רק עוד חצי שנה ללמוד, בלי שתרגישי זה ייגמר למרות שאותי זה מבאס אני יתגעגע להפסקות..

LuZ dE EsTrElLa

New member
חחחח זה נשמע לא טוף...

נאלצנו *להיות* באותה כיתה ועכשיו נדפקנו גם בי"ב מי שיממע יחשוב שאנחנו לא סובלות אחת ת'שניה

THEchosen1

New member
חחח... לאשר ...

אותי !!!! אני כבר שנתיים מחכה שתאשרי אותי .. באיסיקיו .. מוכר משהו ?

LuZ dE EsTrElLa

New member
באמת?! מהר מהר

שלחי לי הודעה...אני יראה איך אני מאשרת אותך מה את גנובה? מדועה לא אמרת כלום?!

*זינה*

New member
את יודעת מה הייתי רוצה?

שלום עולמי... טוב טוב דיי, בעניין: הייתי רוצה שהחברה הכי הכי טובה שלי (ויש לי אחת כזאת) תהיה איתי בביה"ס. ויש גם קבוצה של חברות ממש טובות שלי, שכווולן מפוזרות בבתי ספר ברחבי הארץ. יש אחת בביה"ס ליד כפ"ס, כך שאני גם לא יכולה לבקר אותה אחה"צ, נגיד. יש אחת איפשהו בגבעתיים, אני אפילו לא יודעת איפה. יש שתיים שאני לא יודעת איפה הן לומדות בכלל ועוד שתיים שלומדות בהרצליה. אז – מה בעצם המטרה של ההודעה הזאת – להראות לך שיכול היה להיות מצב יותר גרוע... ז"א – שאת במצב טוב יחסית! אז נכון, אי אפשר לעשות את כל הדברים שהיית יכולה לעשות לו היית איתן בכיתה, אבל... כדאי שתחשבי על חצי הכוס המלאה! את רואה אותן בהפסקות, אחרי צהריים, אם נגיד יש לך שיעור חופשי – הן יכולות להבריז ולהיות איתך. ובכל זאת – לקראת י"ב – תילחמי!!! תזכרי שאת זינאית ואין דבר העומד בפני הזינאים!!!
בהצלחה!!!

Dafi the Mighty

New member
ועוד...

תהיי שמחה בזה שיש לך חברות טובות בביה"ס, כי יש כאלה שאין להם את זה. כמו שתמר אמרה, יכולים להיות הרבה חברים מפוזרים מסביב- אבל לא קרוב, איפה שבד"כ הכי צריך. לך יש את זה. לא באותה הכיתה, אבל בשכבה! באותה עיר! (אני משערת...) שאת יכולה לראות כל יום. ובעניין הלחימה וההתעקשות, כמו שהמורה שלי לקולנוע אומרת: "מה שלא הולך בכוח... הולך בעוד יותר כוח!"
חזקי ואמצי!

למעלה