בוקר טוב....

shiri_b

New member
וואלה את מי את מכירה מהרצליה??

אולי אני אדע מי הן
אנשים, יאללה רובינו מסיימים יא', יש כאלה שמסיימים יב'. עוד מעט מסיימים ללמוד! יהיה בסדר רק תעברו את הבגרויות!

*neta*

New member
מה שבטוח, אם מה-שמה מגבעתיים

והמדהימות מהרצליה יהיו באותו ב"ס, מישהי לא תשרוד.

shiri_b

New member
לא נכון...

במילא המה-שמה לא תהיה ממש בבית בספר..
אז איך היא לא תשרוד?

shanyz

New member
תמרוש!

את צודקת! אני זינית ואני אלחם!! ואם הן עדיין יעשו צרות אני אצרח להם לילילילילילי כל כך חזק שכל ת"א תרעד!!! ואם זה לא יעזור, אני אסרוק איזה צלחת מעופפת לאוויר שפתגע בכולם ותפחיד את כולם!! ואם זה לא יעזור, אני אקח את החרב מפלסטיק שלי, או את המקל של המטאטא וארביץ שם לכמה מורות!!!
ולרציני..
אני יודעת שחברות זה לא לפי איזה כיתה, עיר, וארץ! יש לי חברה שגרה בצ'ילה.. והייתה לי חברה עד לפני שנה שגרה בקריית מוצקין.. זה לא קשור אבל פשוט זה כל כך לא הוגן כי עשו חלוקה לא הוגנת כשרק הגענו.. זה מממממש ארוך להסביר ומזה אין לי כוח, סורי:) אבל תאמינו לי שכל כך מגיע לנו לעבור כיתה!! בקיצר- מחר יש עוד שיחה... תאחלו לי בהצלחה!!!!!

ברודי

New member
בהצלחה!!

קראתי פה גם את הדיון ואני חייבת לציין שעד כמה שזה מדכא. באשכרה תגידי תודה שאם לא חברות טובות באותה כיתה. לפחות יש לך כמה... לא כולנו זכינו לכבוד הזה.

shanyz

New member
חההה לאאאאאא

פשוט...לא ידעתי מה להגיד!!! סליחהההההההההההההההההה!! תודה

shanyz

New member
אוף...

היום הייתה לנו עוד שיחה.. עם המחנכת ורכזת השכבה.. ממש צעקו עלינו
לא מרשים.. אבל מחר אנחנו הולכות לשיחה עם המנהל!!! אוף.. אני ממש בדכאון בגלל זה.. ויש לי מחר הכתבה על 30 מילים בערבית.. ודף בערבית להכין.. ועוד לא התחלתי כי סיימתי ללמוד רק ב-4... :S ויש לי ביום חמישי מגן במתמטיקה.. מתי אני אספיק ללמוד אליו? ויש גם היסטוריה.. אוף..

yamit zada

New member
בוקר טוב....

אהלן בוקר טוב לכם, חשבתי ככה על הבוקר לשתף אתכם במה שעובר עלי... ודם כל אני קרועה מעייפות אין לי כח לפתוח את העניים הלכתי לישון לפני פחות מ שלוש שעות ניכנסתי למיטה והדבר השני שאני זוכרת הוא שקמתי עכשיו לעבודה עשיתי לי לשתות אני צריכה להיתעורר

yamit zada

New member
אתמול היתי בחתונה

היה נחמד לא משהו היה כייף לראות אנשים שלא ראיתי כמה שנים טובות... היתה מוזיקה יוונית שאני מאוד אוהבת וחזרתי להבית עייפה מאוד אך מרוצה ( אךן לי מושג ממה יש לי להיות מרוצה)

למעלה