בוקר טוב!

colourful

New member
בוקר טוב!

אז פה אני באנגלית, מישהו כבר תפס לי את צבעונית וגם את צ ב ע ו נ י ת. ואני עדיין מודאגת מה הולך לקרות לפורום ב-BHS ואיך אפשר להיות בטוחים שלא ימחקו אותו.

בוקר טוב צבעונית ../images/Emo34.gif

יפים לך כל הצבעים ! ו- בינתיים קיבלנו מייל מאמיר הייטנר שממנו ניתן להסיק שלא יהיו "פעולות איבה". נקווה שכך יהיה . אחרי הכל תכני הפורום הם תעודת כבוד לBSH לא פחות מאשר למשתתפי הפורום.

colourful

New member
אז אפשר להרגע?

חשוב לי הרוגע עכשיו

מה פתאום "פעולות איבה"?

תמוהה בעיני שהיית צריכה את המייל שלי כדי לדעת שלא יהיו "פעולות איבה". נושא המשפחות ההומולסביות כמו כל נושא אחר של שוויון וצדק חברתי, חשובים לי ולכולנו (כפי שידוע לך, ערבה) - הרבה הרבה יותר מאשר-BSH, תפוז וגו-גיי או כל פורטל אחר. אני מציע שאף אחד מאיתנו לא יתבלבל בין האמצעים (הפורטלים במקרה זה) לבין המטרות. שיהיה רק טוב לכולנו ואני מקווה שהפורום הזה יביא הישגים ובשורות למאבקינו המשותפים, היכן שהוא לא יהיה. שלכן/ם באהבה, אמיר הייטנר, מנהל פורטל BSH הפורטל לשוויון ולצדק חברתי.

ברוך הבא אמיר ../images/Emo24.gif

קודם כל ברור לי שאתה לא תוריד לטמיון את מה שנבנה בפורום , היקר לכולנו. אבל - אני אוהבת להביא דברים בשם אומרם - ובמקום להבטיח על סמך אמונותי - אני מעדיפה לצטט . שמחה לראות אותך כאן - ומקווה שבתור הורה-לעתיד, תישאר איתנו.

כמובן שאני אשאר

בתור הורה לעתיד, אני בד"כ פסיבי יותר כאן, ואקטיבי יותר בפורום "בדרך להורות גאה". אני מקווה שכולנו נמשיך להיות בשני המקומות - ללמוד וללמד.

גם פסיבי וגם אקטיבי ? ../images/Emo12.gif

ככה אני אוהבת את הגברים שלי: גמישים, יצירתיים, וידידותיים לסביבה.

תמיד אמרתי...

שאני בעצם הומו בארון...
ובכלל גבולות המגדר והנטיה - מי קבע שאנחנו צריכים להתחם בהם?

שמנתולה

New member
גם אני התגעגעתי אליה

אני מתלבטת אם להוריד את הקו מעליה כך שתראה כמו חלק אינטגרלי מההודעה, ב90% מההודעות שלי זה יכול לעבוד, לא?

colourful

New member
שמת לב

שזה משנה רטרטאקטיבית את החתימה בכל ההודעות שלך?

מסתבר..

שכמעט לכולנו יש פה אייקונים במיוחד
פרח
שמנתולה
בלונדה
אבאגאה
סאנשיין
שבלולית
צבעונית
דוביבת
דובשנשיפון
קלינדי
האבירים
בוגי בוגי למי חסר?

אבא גאה

New member
דובשןשיפון ../images/Emo45.gif הכי מוצלח ../images/Emo28.gif

שלי הכי עלוב מה זה זה? אני עם כובע של קאובוי ושפם? מה אני נראה לך? גבריאלה?

למעלה