טוב, טוב כבר אני מחליפה לך : הולך? אני עדיין עסוקה בלמצוא משו מתאים לג'ירפה ולזברה
ע ערבהאיןקץ New member 4/7/03 #38 טוב, טוב ../images/Emo52.gif כבר אני מחליפה לך : הולך? אני עדיין עסוקה בלמצוא משו מתאים לג'ירפה ולזברה
טוב, טוב ../images/Emo52.gif כבר אני מחליפה לך : הולך? אני עדיין עסוקה בלמצוא משו מתאים לג'ירפה ולזברה
G Gירפה New member 5/7/03 #40 חיפשנו חיפשנו ולא מצאנו למרות שאני לאט אך בהתמדה מגיעה למימדים של (ואיזה כיף שיש עכשיו את מי להאשים ) וזברה - היתה ונשארה
חיפשנו חיפשנו ולא מצאנו למרות שאני לאט אך בהתמדה מגיעה למימדים של (ואיזה כיף שיש עכשיו את מי להאשים ) וזברה - היתה ונשארה
פ פלפלת32 New member 6/7/03 #60 לי חסר ותגידו איך בכלל מוסיפים איקונים להודעה? שעות עד שהצלחתי להכנס, שעות להבין מה זה ממסרים, פתאום כל המסך פה מהבהב מה זה זה?
לי חסר ותגידו איך בכלל מוסיפים איקונים להודעה? שעות עד שהצלחתי להכנס, שעות להבין מה זה ממסרים, פתאום כל המסך פה מהבהב מה זה זה?
C colourful New member 5/7/03 #45 אל תתעצבו בנות... בטח שיש, לנסיכה פיונה או או שניהם ולטרודי כמובן! ולא לשכוח את מיקי שהיא
C colourful New member 5/7/03 #51 לא זוכרת בדיוק... אבל היתה למיקי איזה יציאה לאחרונה בעניין זה שהיא בכלל רוח.... מיקי, תזכירי? וגם בגלל הצבע כמובן
לא זוכרת בדיוק... אבל היתה למיקי איזה יציאה לאחרונה בעניין זה שהיא בכלל רוח.... מיקי, תזכירי? וגם בגלל הצבע כמובן
ט טרודי New member 5/7/03 #54 מיקי ../images/Emo121.gif נשמה - זה ברור אבל איך בדיוק אני מתקשרת עם ? אם כבר, אני חושבת שמתאים לי .
C colourful New member 5/7/03 #56 ../images/Emo41.gifבטח../images/Emo41.gif כבר הסברנו לך שבעיננו את כוכבת על פה!
פ פרח7 New member 5/7/03 #57 ואולי גם אייקון של ? כי אומרים קסדה בראש טוב והראש שלך... אחחחחחחחחח... אין טוב ממנו!
C colourful New member 5/7/03 #52 ואת הצפרדע לא אהבת? לדעתי היא מיתוקה מיתוקה וגם, אם תתני לה נשיקה היא תהפוך מייד לנסיכה!