בוקר טוב

emmy5

New member
בימבו בוקר טוב ,שלא תדעו יותר צרות

תשמרי על עצמך ,הילדים צריכים אותך שתהיי להם אמא ואבא,שלא תדעו יותר צער . תחזרי אלינו מהר ,את חסרה לנו

emmy5

New member
בוקר טוב ידידי ,יום נעים ../images/Emo24.gif

בוקר טוב ידידי,שנשמע רק דברים טובים . בוקר מלא שמש בוקר נפלא ...

emmy5

New member
MISU OO7 ../images/Emo24.gifבוקר טוב ,

בוקר טוב שיהיה לך יום נפלא

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לבימבו ולכולם../images/Emo82.gif../images/Emo141.gif

בוקר טוב חבריי היקרים,
שמחים לראות כאן את בימבו איתנו ממש הפתעה על הבוקר. אני מקווה מעכשיו לשמוע בפורום ובחיי כולנו רק בשורות טובות. יעלי

emmy5

New member
יעלוש,מקסימה וכל היתר ,

אתמול היה לנו יום עצוב ,אז הרגשתי שאתם באמת חסרים לי ,אפילו רק לראות אותכם ..התגעגעתי ...

yaely2

New member
מנהל
אמי, גם את חסרה לי ...../images/Emo10.gif; -(

אמי איפה את עם האנרגיות שלך? פתאום באמצע העליה את לוקחת רוורס. אמי, כתבי יותר אני כל כך אוהבת את העברית שלך (שדרך אגב השתפרה בצורה מפליאה) יעלי

emmy5

New member
יעלוש לו הית יודעת כמה קשה לי ל..

קשה לי לכתוב עיברית ,נתקלת בהרבה מילים שאני לא יודעת לכתוב ,חה חה חה ...אז אני עושה שמיניות באויר ...לבדוק כל מילה .... יחד עם זה אני מרגישה שעליתי על הר ..גבוה.... איך כותבים גבוה ? עם ע ..עם א ...עם ה ? מה יכול להיות יותר קשה מעיברית לבחורה בת "Wow " אני כבר לא מזכירה בת כמה אני ... האנרגיות שלי לא תמיד מתאימים לכל בן אדם ...אני מאוד אופטימית ...אבל לא תמיד הפילוסופיה שלי מתאימה ...אפילו לא לי ...יעלוש ,תודה לך על העידוד
אני מרגישה כמו ילדה קטנה שלומדת עיברית אבל אני כנראה דיסלקטית לשפה זו ,מזל שלי שפגשתי את כולכם

מנורה

New member
בוקר טוב ידיד החביבים ../images/Emo42.gif

|אתמול היה יום עצוב וגם לי חסרתם
אמי על המנגינה היפה והמרגיעה על הבוקר התפוזים והמיץ ישנם ועשיו תתכבדו בתותים עסיים בתאבון

באיה

New member
אמי, העברית שלך בסדר גמור../images/Emo39.gif

וכתבת בסדר גמור את המילה "גבוה". כאילו שאני לא עושה שגיאות כתיב. אל תשכחי שבבתי ספר למדנו לא בארץ, ותאמיני לי, שכשאני רואה איך ה"צברים" שלנו כותבים, אז אנחנו לא רק בסדר, אלא מצוינות, ובפרט את. ואל תכניסי לך לראש שזו דיסלקציה. אני טיפלה צעריה ממך, ואיך אני עדיין סופרת בחשבון? כמובן בשפה שלי שלמדתי בבית הספר- פולנית. איך אפשר לשכוח את לוח הכפל שלמדנו בזמנו בעל פה? אי אפשר. היום גם את זה לא מלמדים בבית הספר, הכל ממוחשב. את לא צריכה באמת להזכיר לנו את גילך. כולנו יודעים שאת צעירה, והכי חשוב צעירה בנפש. נכון שהאנרגיות שלנו לא תואמות את גילינו הצעיר, אך אנו יודעות להסתיר את זה לפעמים, נכון? אז זה, סוף הנאום. קבלי חיבוק ונשיקה

מנורה

New member
אמי יקירתי כל מילה שאת כותבת

יוצאת מה
ונכנסת ל
שלי ומחמם אותו זה שאת כותבת ולא מפחדת מבקורת זה מה שחשוב לא שייך לגיל ולא שייך לשגיאות מה שאת מביעה מובן וברור ותורם המון לפורום נהדר זה

נֵנָה

New member
לאממי היקרה ../images/Emo24.gif אני רק יכולה

לחזור על דבריה של מנורה ... אני אוהבת לקרוא את דבריך,את הדמיון העשיר שלך ובכלל לא שמה לב אם יש שגיאות או לא ... זה בכלל לא משנה, מה שחשוב זה התוכן והחום השופע ממך ומחמם את לבנו
מה שאני יכולה להדגיש, שהיום את כותבת הרבה יותר מאשר פעם וכל מילה פנינה
תמשיכי כך ואל תתאמצי יותר מדי בקשר לעברית, זה כבר יבוא מעצמו מבלי שתרגישי... אנחנו אוהבים אותך כפי שאת ...

emmy5

New member
תודה לך ננה, אני החזור מאוחר

יש לי כרטיסים ל"תיאטרון האופרטה מבודפסט",מקווה שלא ירד גשם . שיהיה לכם ערב נעים ,אוהבת אותכם ...אממי

למעלה