בוקר טוב

פשוט מדהים../images/Emo70.gif

קיבלתי באי-מייל ואני מתכוונת להדפיס במדפסת הצבעונית, זה כל כך יפה.....איזה כישרון ענק יש לאנשים האלה.... איך שאלוהים אוהב אותם (

נֵנָה

New member
רדרד אין כמוך ../images/Emo6.gif ממש נהדר ../images/Emo24.gif

כל הציורים מדהימים, אבל הכי מדהים זה הצייר שצייר את עצמו כורע מול עצמו ... פ נ ט ס ט י בטיולי באירופה, תמיד עמדתי מרותקת ליד ציירי המדרכות ... איזה אמנים נפלאים וכמה חבל שאמנותם לא נשמרת לאורך זמן. מזל שלפחות נשארים צילומים למזכרת ...
תודה על ההנאה

חחחח ננה זה ע-נ-ק!!!!

ה"מצטערת" והמישלוחה של לובה הפכו כבר למטבעות לשון... טל פרידמן המגלם אותה הוא קומיקאי ע-נ-ק ומטורף על כל הראש.....ואני כל כך אוהבת את הטרוף שלו

אמי יקרה - אני נורא אוהבת את

השגיעים הנחמדים שלך (
שלא תחשבי אפילו לרגע להפסיק לכתוב, את אהובה ומוערכת מאוד על כולם

emmy5

New member
חונה וכל היתר ... חזרתי ....

עכשיו אני אספר לכם סיפור..לפני כמה ימים מצלצל הטלפון ...החברה שלי ספרה שהיתה בקופת חולים ונתנו לה כדור אחד לשבוע ,אבל היא חייבת לקנות אותו בבית מרקחת פרטי ...אמרה לי :-תנחשי כמה עולה כדור ? -אני לא יודעת..עניתי -88 שח .כדור אחד ..היא אמרה ..והוסיפה: אני אתן לך כסף לשני כדורים ,ותקני לי כרטיס תיאטרון ...LOL עלה 170 שח כרטיס אחד ,אבל שווה כל פרוטה...את רואה חונה ,אני ממשיכה לכתוב ,אני ממליצה על האופרטה ,במיוחד ליעלי שיודעת את השפה הונגרית ... עכשיו אני אתחיל לקרוא ולראות כל מה שאפשר בפורום קודם אני חייבת לראות מי חיפש אותי כל הערב חחחחה

מנורה

New member
אמי יקירתי כמה שמחה שנהנת

בקונצרט מתחברת אליך תמיד כשרציתי לעשות מה שהוא יקר או לפרגן לעצמי אמרתי ואם הייתי צריכה ללכת לרופא כן היה לי כסף ? אז להנות זאת התרופה הטובה ביותר. ולהורי ז"ל אמרתי תהנו על חשבוני אל תשאירו לי דבר. המשיכי לכתוב ולהנות מכל רגע

emmy5

New member
מנורה,תודה שענית על ...

על ההודעה שלי , היתי בטוחה שאף אחד לא ראה אותה ,, עם השיטה החדשה של תפוז

באיה

New member
גמני ראיתי אמי ../images/Emo24.gif

אופרטה לא חשוב באיזה שפה, זה תמיד מהנה.

emmy5

New member
היתה אופרטה בשפה הונגרית וגרמנית

עם תלבושות מקסימות וריקודים ,תזמורת טובה ו שני כנרים מעולים

emmy5

New member
היתה אופרטה בשפה הונגרית וגרמנית

עם תלבושות מקסימות וריקודים ,תזמורת טובה ו שני כנרים מעולים

offe

New member
עברית קשה שפה

לאמי ולכולם, ראשית כל צהריים מאירים. emmy, לפני כשנתיים למדתי באונברסיטת בר-אילן בחוג לכתיבת זכרונות למבוגרים. אחת המשתתפות, אשה כבת 80, ארץ מוצא הונגריה. קבלנו שעורי בית לכתוב על הילדות שלנו. אמרה האשה בהססנות, אוי איך אני אכתוב והעברית מאוד קשה לי. המדריכה אמרה - תנסי - ואכן ניסתה והצליחה בגדול. לא משנה השגיאות, לא משנה הניסוח, החום, התיאורים המקסימים, שבו את לבנו, היינו מוקסמים מסיפורה. כך שלא משנה כמה יודעים את השפה, אלא מהו התוכן המוכנס ומחמם את הלב. offe

emmy5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gifOFFEחמודה ,צהוריים טובים

אני בדרך כלל ,רואה מספרים עם משקפיים ובלי משקפיים ...לכתוב זה כבר כשרון ...אני לא עולה חדשה ,...מדברת את השפה ...מעניין שלא היה חסר לי את השפה עד עכשיו ...כתבתי את נח עם תשע שגיאות וצחקתי ...פתאום אבנתי שגם אני רוצה לדעת , וזה ממש קשה ...בסך הכל אני מתקדמת יחד עם התינוקת שלי ,החמודה ,המקסימה שלי ...שלומדת כל יום מילה חדשה אחת ...גם את חמודה ותודה לך ,ותודה לכל הפורום . אני עוד אלמד ...חה חה חה חה

למעלה