בוקר טוב

karnity

New member
בוקר טוב

כרגע אני ממש עסוקה ואין לי זמן להאריך בדברים.... וגם לא ממש הספקתי לקרוא את כל ההודעות האחרונות בפורום, אבל רק מרוח הדברים הכללית כאן אני חייבת לומר שאני מאד מאוכזבת, עצובה וכועסת.... אחרי הצהריים אתפנה להעמיק בפורום... אבל בנתיים... תהיו *ילדים* טובים!

מסתבר שהחגים הם זמן הטרולים

אנשים נמצאים בבית ואין להם מה לעשות אז הם מחפשים איזה פורומים חדשים נפתחו מאז החג הקודם ואיך אפשר "להשתלב" בהם בצורה ה"טובה" ביותר (כלומר בצורה שתפעיל אותם ותגאל אותם מהשיעמום של החגים). אולי עשיתי בשכל שנמנעתי מהמחשב כל החג

nili6

New member
שוב נכנסת כאן השאלה

מיהו טרול. שוב, ההגדרה שניתנה במאמר היא רחבה מדיי, ומשאירה שטח רחב פתוח לפרשנות של כל אחד. זה שנכנס אתמול לדעתי לא היה טרול.

inbal76

New member
זה לא החגים, זה ה-../images/Emo43.gif

שוב הגיעה הודעה מהפורום לעמוד השער של תפוז, ומשכה אלינו את עדר המבוהלים שנחרדו לגלות שיש פורום לנשים החוצפניות שמעיזות לא לרצות ילדים ועוד לדבר על זה בפומבי.

במקום לבוא ל"עדר מבוהלים" בטענות

אולי יהיה כדאי לבדוק למה יש לטרולים הללו כל כך הרבה תומכים ומגינים ומדברים בשמם כאן????

inbal76

New member
אינני יודעת למה ../images/Emo10.gif

אבל זה מצער גם אותי. אני תומכת בכל מה שכתבת בשני השרשורים של הטרול האחרון (שבכוונה אני לא מגיבה לו ישירות), וחושבת כמוך שזה חבל שאנשים לא מבינים שבנאדם שכותב מתוך כזאת עליונות והתנשאות ומטיף בכזאת התלהמות דוחה הוא טרול שאינו ראוי לתגובה רצינית. לא כך מתבטא מי שיש לו שמץ כבוד לזולתו. ואהבתי מאוד גם את תשובתה של שושה (ציטוט) : אתה חשבת שהדיון זה "ילדים בעד או נגד". הדיון הוא למעשה "איך מתמודדים עם מטיפים שמנסים לדחוף לנו ילדים שאנחנו לא רוצים".

טל קר

New member
זה גם לא דיון, זה CALLING NAMES

מה אפשר להגיד למי שאומר שאי רצון בילדים נובע מאגואיזם-נרקסיזם-הפרעת נפש? להתחיל "דיון" של 'האם נשים שלא רוצות ילדים כן או לא סובלות מהפרעת נפש'? שכל אחת "תדון" אם היא כן או לא נרקסיסטית? "טיעון מנצח" יהיה חוות דעת פסיכיאטרית?

עובדה: היו כאלה שששו להתחיל דיון.

ואפילו הצטערו שהוא הלך. ואפילו הגדירו אותי- זו שהזהירה שמדובר בטרול- כטרולית בגלל שהזהרתי. אז כל עוד יש טרולים ומסתבר גם קהל תומך ונלהב להם כאן- מה בעצם יש להם להפסיד?

nili6

New member
רק למען הדיוק

מי שהגדירה אותך טרול לא נטלה חלק בדיון. אז רק נא לדייק.

ailag

New member
קרניתי?

אמרתי לך שזה ירד לכזו רמה. את יכולה להתערב או שפשוט כל גולש אינטיליגנטי יעזוב את המקום הזה? כי לי אין סבלנות אליהן.

karnity

New member
הנני...../images/Emo140.gif

תראי... שקלתי את עניין ה"התערבות" והגעתי למסקנה שזה לא מתאים.. להתערב זה לנסות להיות גננת או לנסות לפשר או להרגיע את הרוחות... כבר היו דיונים סוערים בפורום וחילוקי דיעות ואיומי נטישה...ואני חושבת שחברות הפורום חזקות ודעתניות דין כדי לעמוד בפרץ הטרוליות... כבר עמדנו בכך בתחילת דרכו של הפורום ובוודאי נעמוד בעוד כאלה בהמשך... אין מה לעשות.. אי אפשר לרצות את כולם... אני מודה שגם אני מאבדת סבלנות מידי פעם וזה אנושי לגמרי... אבל חלק מהעניין כאן הוא סבלנות וסובלנות, לא? נאה דורש-נאה מקיים...

לדעתי זה חבל.

אם אין מישהו חזק שמשכיל לשים גבולות, זה רק נותן עוד לגיטימציה לטרולים נוספים ובעיקר לתומכים שלהם כאן להשתלט על הפורום.

nili6

New member
ושוב,

ושוב, את לא קובעת מיהו טרול ומיהו לא. קביעה שלך לא טובה יותר או פחות מקביעה שלי או של אחר. החזק אינו בהכרח זה שיודע לשים גבולות אלא דווקא זה המתנהל באורך רוח ויודע לסמוך על האחרים. הוא מראה את החוזק שלו בכך שאינו חש מאויים, ואינו רדוף. ניהול ראוי של הפורום הוא בדיוק כפי שעושה אותו קרנית והיא ראוייה לכל השבח מידת התערבות מינימאלית היא ערובה להצלחתו של הפורום זה כמו שהיא אומרת, לא גן ילדים פה, ולא נחוצה פה גננת ילדים גדולים מסתדרים בעצמם. באמת כל הכבוד.

nili6

New member
ועוד משהו

דווקא באופן ניהול זה מופגן החוזק. וקרנית בניגוד לדברייך בהחלט משכילה לנהל את הפורום היטב. השתלטות על הפורום של תומכים בטרולים? אז שוב א. את לא קובעת מי טרולים ומי לא ב. כפי שראיתי לפחות למעלה ממחצית האנשים כאן הם בדעתי. ולא בדעתך. ג. דיונים עם אנשים שעוברים כאן ונכנסים יכולים רק להוסיף. הסתגרות מורה על פחד, פתיחות ונכונות לקלוט ולהקשיב היא שמראה על חוזק, ועל היעדר תחושת איום.

כן.

ולך כבר אמרתי: מבחינתי שיתוף פעולה עם הטרול אינו גרוע מלהיות טרול בעצמך. לא מענין אותי דעת "מחצית מהאנשים"- רק דעתי שלי ואותה אני אומרת.

nili6

New member
תמצית האגואיזם

מה לעשות שאת חיה בתוך חברה ולא רק דעתך שלך קובעת יפה שהיא רק היא מה שמעניין אותך זה אגב חלק מההגדרה של נרקסיסט, אגואיסט, אגוצנטרי וכד' (על כל ההבדלים שיש ביניהם) את יכולה להחליט מה שאת רוצה לא ממש רלבנטי לי. לדעתי אגב מדובר ברוב האנשים כאן ולא רק בלמעלה ממחציתם.

למעלה