בוקר טוב

איך ידעתי

שתוך יומיים תתחילי להשתמש בדיוק המילים של הטרול??? שתשפטי ותטילי רפש? אה נכון, משתפ"ים.

ממתי קונפורמיזם וכניעה

לדעת "רוב הכותבים" היא גם נרקסיזם ואגוצנטריות???? לידיעתך, זה פורום של נון קונפורמיסטים ולא ברור לי מה נדבקת לונוס בהגנה הבלתי מתפשרת שלך על הטרול חברך הטוב. למען האמת, גם אני כבר מזוכנעת שכוונותייך כאן די ברורות, ויש הרבה מהמשותף לך ולטרולים הבאים והולכים.

../images/Emo45.gif

מבחינתה מה שאומר הרוב הוא נכון, לפיכך- לא ברור מה היא עושה בפורום שמגדיר מיעוט של נשים בעלות דיעה שונה כי הרי דיעה שונה ואי הליכה בתלם משמעותו נרקסיזם ואגוצנטריות- מילים מאוד מוכרות , ולדעתי זהות בדיוק. קבלי ממני מסר.

nili6

New member
נא לא לסלף את דבריי

התייחסתי אך ורק לונוס, בבקשה לא להכניס מילים לפי אך ורק למשפט שלה שמעניינת אותה רק הדיעה שלה עצמה לגבי מיהו טרול, זה היה הנושא אז בבקשה לא לסלף לא להרחיב את זה לנושא הבאת ילדים וכו'. נא קריאה מדוייקת.

nili6

New member
להזכירך

יש מי שכתבה לך, שאת היא הטרול בכבודו ובעצמו. כל מה שאני מנסה להסביר לונוס, אך זה נופל על אוזניים ערלות שלא לה הסמכות וגם לא לך, לקבוע מי הטרול. וכמוני אמרו לכם כבר חברים נוספים. ולפי הספירה שלי אתן די במיעוט כאן.

לא נכון

את אמרת שבגלל שדעתי היא היחידה שמעניינת אותי ואני לא נסחפת ע"י דעת הרוב כאן או בכל מקום (דרך אגב..מוזר מאוד שאת מנסה לגייס לצידך יותר מחצי פורום כאשר התגובות אלייך, אם לא שמת לב..הולכות ומתמעטות ככל שהאמת מתגלה) אז אני אגוצנרטית ונרקסיסטית. ואכן, דעתך לא מעניינת אותי (וגם לא של חצי הפורום הדימיוני שגייסת לך..).

nili6

New member
חוסר העניין הוא הדדי

כל מי שעיניים לו יכול לקרוא ולראות איך התפתח השירשור מספיק דיפדוף בדפים האחרונים כדי לראות שרוב האנשים כאן תמכו בעמדה שיש ואפילו כדאי לשוחח עם אורחים שנקלעים לכאן גם דעתך ממש רחוקה מלעניין אותי ולמען האמת אין לי עניין להתייחס אלייך יותר

nili6

New member
מעניין

למרות שהסגנון שלך לא עושה לי חשק לענות לך, ועושה אותך לא ראוייה לתגובה, ולמרות שאין לי שום חשק ועניין להצטדק בפנייך, את יכולה להיכנס לאותו שירשור שפתחתי בעניין פיצוץ אוכלוסין שם כתבתי מעט על עצמי. ואז להסביר גם איך זה טרול שאין לו ילדים. תופעה חדשה לא?

QueenOfMagic

New member
חברות יקרות!!

אם אתן מרגישות שיש פה טרול, אתם יודעים מה, חוץ מלכתוב טרול ואיתו השלט
אתן לא חייבות לפתח עם אותו הטרול שיחה. למעשה אני לא מגיבה למה שכתוב אם אני מרגישה שזה לא רלוונטי כלפיי. וזה כולל אנשים פה שמבחינתי הם טרולים. אתן לא חייבות לקבוע X הוא טרול גם אם מבחינתכן הוא טרול. אם הוא טרול מבחינתכן מכל סיבה שהיא אל תגיבו לו...גם ככה ישעמם לו אחרי כמה זמן. חוצמזה מי שרוצה לדבר עם הטרולים שתדבר הרי רק היא תבזבז את האנרגיות שלה על טרול מיותר. ומי שרוצה לבזבז את זמנו ואת האנרגיה שלו שיבושם לו...אתם לא חייבות להתווכח על כך..

בוקר טוב

ליום המחרת
יש לך אפשרות גם להיות מרוצה. אם רק בא לך
להיות מרוצה על כך שאת נוהגת באופן ראוי
נ.ב. אפילו שאת מנהלת הפורום אינך אחראית לכל המתרחש כאן. ראי את הדברים הטובים. אמנם הם אינם רועשים. אבל הם ישנם.

../images/Emo45.gif צודק בהחלט

אני מצתרפת לחיזוקים, קרניתי. אמנם היו פה טרולים בחג (ובכלל), אבל אני עדיין כאן, וזה אומר משהו. הפורום הוא פורום טוב למרות שיש בו גם דברים שמרגיזים ומעצבנים אותי. אני, בכל מקרה, נשארת כאן.

למעלה