בוקר טוב...!

joels chick

New member
ל...hip hop star

אני לא מכירה שום מאי!ואני לא קשורה לשום מזימה!

Hip Hop star

New member
טוב...טוב...

לא דיברתי ישירות אלייך,דיברתי למאי שיודעת על מה אני מדברת...
........ אבל אל תשני נושא...את יודעת או לא יודעת את החוקים????

may90

New member
אני לא!@!!! ינעל חראאאאאאאאאאא

זו לא אנייייי כל מי שאת חושבת שזו אני או חברה שלי=זו לא!!! אני רק may90 זהו! קשה? תתגברי

Hip Hop star

New member
עזרה בהבנת הנקרא למאי!!!!!!

מאי יא היסטרית אחת!שאלתיייייייייייייייייייי!!!!!!!!! לא אמרתי שזאת אתתתתתתת!

ליטלושי

New member
ווואווו

מה קרה לכן???? דיי לריב! יאללה סולחההה
(תדמיינו תהוא עם החומוס)

may90

New member
לא שאלת

אמרת:"אני חושדת שזה קשור במאי" למה?! למה אני?! למה לא מישהו אחר?! בגלל הילדה המעצבנת(דקלה) מפורום מקפליי שאני בכלל לא בקשר איתה שלמזלה הרע היא מטומטמת?! בגלל זה?!!?

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

"שלמזלה הרע היא מטומטמת" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Hip Hop star

New member
אז את עכשיו גם שקרנית...../images/Emo122.gif

מאי,אמרתי לך כבר שרוב הבנות פה יודעות טוב מאוד שאת כן קשורה אליה...דיי,1באפריל עבר!!!!! גם כתבתי אז לדיקלה שאמרתי לך כבר........אז תפסיקי את הבעיות שלך להפיל עליי.....וכן חושדת זה עדיין לא עובדה,אז חשדתי..אמרת שאת לא קשורה,אז תסתמי כבר.

may90

New member
אני שקרנית?! אני שקרנית!?!?!?!

אוף אלה את אין לך מושג על מה את מדברת! את לא מכירה אותי, את לא מכירה את החברות שלי ואת לא מכירה את דקלה אז דיי לשחק אותה כאילו את כן ואני יוצאת הרעה בגלל ילדה שאני איתה בביצפר וזהו! אני הסברתי לך יותר מ500000 פעם ואת אמרת שאת מאמינה אבל כנראה שלא אבל לא צריך למה אני לא שמה על האמון שלך!

may90

New member
ושלא תעזי לאמר לי שקרנית

את לא מכירה אותי ובחיים לא פגשת אותי!

mayoosh4

New member
CHICK FIGHT!

ליל, אני אומרת שאת די צודקת
כאילו, די אלה... תעזבי את זה כבר! כל הפורום כבר הבין שהעסק הזה נגמר, שהמה שמה הזאתי לא קשורה למאי... אז עכשיו כל חברת פורום חדשה שקצת מפשלת כי היא חדשה פה, ישר את מפילה את זה על מאי! די, רדי מזה.

Hip Hop star

New member
אהמ..........

את יודעת מה מיי,למה שפשוט לא תתקעי לי סכין בלב או משהו??? מילא הנודניקית הזאת קרין מתערבת...אני לא רוצה אפילו להתייחס אליה כי אני לא מכירה אותה,אבל למה את צריכה להתערב ולקבוע מי צודקת או לא... אף אחת מאיתנו לא צודקת בעניין הזה...בסדר??? אני לא חושבת שאת יודעת על כל השיחות שמאי נידנדה לי כשכל פעם היו כמה בנות שאמרו איזה משהו שלא מצא חן בעיניי מאי,אז היא חשבה שזה קשור לזה.......... אני ירדתי מזה... וגם ממך ומאי.......(והמבינה יודעת מה עשיתי...
)

bustedit

New member
שמישו ישים לה

את "אומנות השרשור" הזה כי היא לא יודעת לשרשר ולא נראה לי שגם לנצל"ש...

למעלה