רצית שאלה -קיבלת 2.בוקר טוב
רציתי שאלה אני עובד כסייר במוקד,באיזור חיפה באחת הנסיעות לפריצה ניתפסתי על מהירות ושללו לי את רשיון הנהיגה ,וקנס . האים בעלי המוקד צריכים להשתתף איתי בתשלום הקנס? אודה לכם לתשובתכם
תודה ורדרצית שאלה -קיבלת 2.
למה נסעת במהירות מופרזת? האם הרכב בו נהגת מוגדר כרכב חירום?
אז אני מבין שלא מדובר ברכב חרוםתודה ורד
זאת ניידת אבטחה שכתוב עלייה מוקדאבטחה
טוב הבנתיאז אני מבין שלא מדובר ברכב חרום
כהגדרתו בחוק. לכן, אסור היה לך לנסוע במהירות מופרזת. על פי החוק אסור למעסיק לשלם קנסות תעבורה של עובדיו (למעט עבירות חניה). אני לא זוכר האם האיסור הוא פלילי , או רק עבירת מס (כלומר תשלום כזה יחשב כהוצאה בלתי מוכרת). אם טרם עבר המועד לבקשה לביטול הקנס, אני מציע שהמעסיק יפנה למשטרה, יסביר במה מדובר ויבקש לבטל את הקנס.
לא.....בוקר טוב
רציתי שאלה אני עובד כסייר במוקד,באיזור חיפה באחת הנסיעות לפריצה ניתפסתי על מהירות ושללו לי את רשיון הנהיגה ,וקנס . האים בעלי המוקד צריכים להשתתף איתי בתשלום הקנס? אודה לכם לתשובתכם
גם כאשר הרכב לא תקיןלא.....
אחריותך כעובד הנוסע ברכב לנהוג ע"פ החוק. אחריות המעביד בכל הקשור לרכב היא כאשר הרכב עצמו לא תקין ובשל כך קיבלת דו"ח(כגון נסיעה ללא אורות כי נורה נשרפה ואין לך נורה להחלפה.)
הכוונה בנורה שרופהגם כאשר הרכב לא תקין
האחריות לא בהכרח מוטלת על בעל הרכב. כאשר מדובר בתקלות שהנוהג ברכב אמור להבחין בהם בקלות, (כמו נורה שרופה, חוסר אויר בצמיגים, בלמים לא עובדים) זו אחריותו של הנהג. כאשר מדובר בתקלה שזוהתה במוסך, אך בעל הרכב חסך ולא תיקן זו אחריותו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.