בוקר מוצלח לכולן...

88hentai88

New member
בוקר מוצלח לכולן...

מה קורה עם הריבועים? יש מישהי שכבר עשתה ? חשבתי לתכנן מפגש לשבוע הבא אך אני רואה שאין ריבועים מוכנים... הייתי רוצה לראות גם תמונות של הריבועים שניסרגו... קדימה בנות, בל ניתן לסדנא כל כך מעניינת לגווע, יש לי עוד המון דברים ללמד אתכן ואני רוצה להתחיל שלב שלב כך שגם אם זה לא ממש ניראה עכשיו זה בטח יהיה שווה את הטכניקה אחר כך...

88hentai88

New member
לפעמים צריך

מעט להתאמץ, אני השקעתי שעות של עבודה בכתיבת הוראות מאוד מפורטות... הן מאוד קלות... רק לעקוב ולעשות מה שכתוב... לא חייבים להתפנק עד הסוף...=)

לי היה קל מאד לראות את המוצר הסרוג

במקביל להוראות שלך רק ככה הצלחתי להבין מה לעשות. ותרשים מצוייר יהיה עוד יותר יעיל שרון.

בָלבָל

New member
אני אשמח להכין ריבועים ולהשתתף

בסדנא, אבל עוד לא סיימתי ללמוד את כל השיעורים
אבל היום כבר הבאתי צמר לעבודה
מקווה שיהיה לי זמן פנוי...

בָלבָל

New member
אגב ממליצה לך ל"תקוע" את ההודעה

ההיא בראש הפורום, ככה אף אחת לא תפסס וזה גם יזכיר לכולן להכין את הריבועים

haya53

New member
ריבועים מיוחדים

האם ניתן לקבל את ההוראות לריבועים בתרשים ותמונה איך הם אמורים להראות מוכנים. פשוט יהיה לי יותר קל להבין.תודה מראש

תכנסי לשרשור של שרון מאתמול

אין תרשים אבל יש הסברים ותמונה שלה איך צריך להראות.

haya53

New member
ריבועים

תודה על תשובתך המהירה אבל לא הצלחתי להוצא להדפסה את תצלום הריבוע ולכן פניתי לענת במסרים ובקשתי את עזרתה.

deah

New member
אחרי כמה ימים שלא היה לי מחשב,

אני סורגת שמיכת ריבועים לתינוק, ראיתי שהריבועים כמעט זהים לריבועי הסדנא יש לי כבר 30 ריבועים, חייבת לגמור את השמיכה עד לשבוע הבא

סיימתי 2 של שרון וחיברתי

תיכף נתחיל את השלישי והרביעי. אני לא רוצה לשים בצד אז איך להמשיך הלאה?

אז היא לא אמרה אבל היה לי רעיון

ומחר הולכת לקנות עוד חוטים להמשיך אותו. אני תמיד יכולה לעשות גם את מה ששרון מלמדת. בכל זאת אבוא לסדנא לקנות חומרים ולראות מה תעשו.

תודה שרון חיכיתי לתגובה שלך כל היום

עכשיו עשיתי את הריבועים שלך עם 8 שורות בסך הכל וחיברתי בתפר. יצא לדעתי ממש טוב. אני רוצה עכשיו לעשות מסגרת מסביב עם 4 צבעים שונים כאשר כל ריבוע יהיה קטן יותר של 4 שורות בלבד. יש לי רעיון בראש אבל רוצה לראות מה תתני עכשיו לעשות אולי זה יהיה יותר טוב.

תודה רבה.

רק תגידי בא לי להמשיך כאילו עם דוגמא דומה אבל 4 צבעים שונים, זה בסדר? שאני אמשיך לבדי שורה שלי ואח"כ את מה שתתני מחר בערב?

למעלה