בוקר *#^$# מי רוצה גימל?

shelycat

New member
בוקר *#^$# מי רוצה גימל?

אחרי לילה לא כל כך נעים קמתי הבוקר לא ממש במיטבי וחילקתי לעצמי גימל מהלימודים להיום (בעידודו של עמית) אז אני בשוונג ומחלקת גימלים חופשי לכל מי שרוצה "להתחלות" ולהבריז להיום מהלימודים/עבודה וכמיטב המסורת של מחלקי הגימלים הטובים כל מי שחולה והיה "ילד טוב" מקבל צ`ופר.

shelycat

New member
קבלי גימל*2 וסוכריה להמתיק

את
המרה.

גיוש בדרך למרפאה

גם לקבל גימלים. הוא קם בבוקר עם חום
זה ממש מבאס, כי אני לא יכולה לפנק אותו והוא גם לא רוצה לבוא הביתה, כי אז יקפיצו מישהו במקומו. אני יכולה לקבל גימילם למפראה (ככה כותבים?) ליום שלישי? מחר בערב עוקרים לי שן (במסגרת הרהאורגניזציה של החיוך שלי) ויש לי תחושה שאני אהיה זקוקה למנוחה.

shelycat

New member
גימל*3 +מוס שוקולד

ידוע שעל עקירה מקבלים שלושה גימלים שולחת לך את התופס פשוט תמלאי את התאריך הנכון. מוס השוקולד נועד כמובן להמתקת הגלוה המרה וכדי שאחרי העקירה לא תצתרכי ללעוס כלום.

אוסנת123

New member
אפשר גם???

רוצה רוצה רוצה!!!!
למה סופי שבוע צריכים להיות כל כך קצרים? מה קרה להצעה של 4 ימי עבודה בשבוע???

shelycat

New member
כמובן

הגימלים בדרכם אלייך וכיוון שההצעה שלך מתאימה לי מאוד את מקבלת שבוע רגילה על חשבון המפקד כדי לשכלל את ההצעה שלך.

shelycat

New member
כבר בדרך אלייך

+שניים בונוס לרונן כדי שתנצלי את הזמן בצורה פרודוקטיבית.

fila

New member
גם אני גם אני -צריכה וחייבת!

אמרתי לבוס שלי שאני חייבת לצאת היום ב- 14:30 כי אני צריכה לנסוע לרופא, אז הוא אמר :"אם את חייבתאז אתחייבת"
כאילו שאני ממש באטרף על הקטע הזה ללכת לרופא ולחכות בתור עד כלות נשמתי ואח"כ גם ללכת לבית המרקחת וכולם משתעלים עליי ונושמים עליי עד שאקנה לי את כל התרופות...... וסתם בכללית קשה לי לחזור לפה אחרי כמעט שבוע... (הייתי עם שמעון כל הזמן אז עכשיו אני קצת מתגעגעת
) אז שלי..... אנא ממך, אני משאירה לך את מס" הגימלים לשיקולך.... (אבל תתחשבי בי טוב???
)

shelycat

New member
אז את מקבלת בדיוק את מספר הגימלים

שאת צריכה כדי לנוח ולעשות "גשר" עד לסוף-השבוע ובנוסף נותנת לכם בנוסף 2 גימלים אקסטרא-בשביל ששמעון יוכל לקחת איתך פסק זמן ומרחב נשימה ככה בסביבות יום שלישי ורביעי. חוץ מזה לכל אלו שקיבלו גימלים אני מוסיפה גם מרשם לתרופה שחייבים כדי "להחלים": שופינג פרוע!

למעלה