בוקר *#^$# מי רוצה גימל?

שמופית

New member
אוף...איך פיספסתי ככה גימלים ? ../images/Emo10.gif

תפוס לי הגב כבר מאתמול והיום בקושי סחבתי את עצמי מהמיטה. אמרתי "אני אתקלח ואראה איך אני ארגיש ואז אני אחליט". אחרי המקלחת, נוספו גם בחילות וסחרחורות להרגשה הכללית, אבל פתאום עברה לי מחשבה בראש ש"יש לי הרגשה שהמזכירה תהיה היום חולה וכדאי שאני לפחות אגיע..." ונחשו מה ? המזכירה באמת היתה חולה היום, והייתי צריכה לעשות את העבודה שלה במקום את שלי
הרגשתי זוועה כל היום. בתקווה שמחר ישתפר (או ששלי תיתן לי גימלים לאיזו שנה
)

shelycat

New member
גם למשמרת ערב מגיעים ג`

בדיוק חזרתי אל המחשב כי נזכרתי ש...... גם לאנשי משמרת הערב מגיעים כמה גימלים או רגילה ואם אין אז תמיד אפשר להתארגן על איזה "מיוחדת" אז הנה בשבילך במיוחד אחרי חיפוש עמוק בכיס נמצאה כרטיסיה כתומה לשימוש בשעות חירום עם 16 גימלים+4 נוספים "חינם" (כמו בכרטיסיית נוער של אוטובוסים של דן). אז אני מקווה שתשתמשי בה בחוכמה ואולי תנקבי איזה גימל גם על תמיר .

שמופית

New member
האמת היא שאני לא עובדת במשמרת

ערב, אלא חזרתי עכשיו הביתה אחרי יום עבודה.... ובקשר לתמיר - אנחנו בהחלט בונים על כמה גימלים פה ושם באמצע השבוע, פריווילגיה שלא היתה לנו כשעבדנו ביחד (מי יאמין לנו שאנחנו "חולים" ביחד ?)

shelycat

New member
........

התכוונתי למשמרת ערב פה בפורום ולא בעבודה. שימי לב יש כאלו שנמצאות פה רק בשעות היום ויש כאלו שנכנסות רק בשעות הערב ולכן חילקתי למשמרות בפורום.

שמופית

New member
הבנתי אותך ../images/Emo6.gif

אז אני באמת משמרת ערב בפורום..... איזה משמרת את ? נראה לי את טוחנת משמרות
(איזה כיף לך...)

מאי26

New member
חבל שאני לא הייתי בתור כשחילקו

פה גימלים חופשי
. היה יום עייף במיוחד אחרי סופשבוע מעייף של סידורי הבית, שעוד נגמר בעינוי סיני בסטודיו C וכמובן גם לווה כל היום במחשבות מייסרות על אוכל (הדיאטה נכנסת ליומה השישי, ולא, עדיין לא נרשמה ירידה, וגם צר לי להגיד שכל מוצרי הדיאט הם משמינים מדי לדיאטה שלי).

shelycat

New member
אם תירצי..........

אם תירצי אפשר להתחיל לחלק כבר את הגימלים למחר.

מאי26

New member
אויש זה יהיה כיף... אבל למרבה

הצער נראה לי שאני בכל זאת אצטרך מחר להתייצב לעבודה...

למעלה