בוקר מצוייןןןןןןןןן

בוקר מצוייןןןןןןןןן

השנייה חזרתי מהמדורותתתתת.... וואיי היה פשוט שווההההה
אמלאלהה כמה ילדים מהשיכבה שלנוו ממש קצת עשו מדורה לבדד ואחת השתכרהה והיא התחילה ליפולללללללל
וזה היה באיזהה 2 וב3 וחצי או 4 אני ועוד כמה ילדים מהשיכבה ישבנוו סתםםם ליד איזה בניין ואז בא ילד רוסי לחברה שלי והוא מושך אותה וצועק להה בואייייי בואיי והיא צועקת אמאאאאאאא!!
ומתחילה לרוץץ אלינוו ואז היא חזרה והיא צעקהה "אמאלהה הוא רוצה לאנוס אותי"
ואחר כך הוא באא שובב ובתחיל למשוך אותההה והיא לא מכירה אותוו וואי אבל זה היה מצחיקקק.....
ואחר כך ראיתי ילדה מהשיכבה שליי שהכירה את הילד הזהה א באתי אליהה ושאלתי אותה "כמה הוא שתה? ופתאום אני רואהה שהיא מסטולית לגמריי אז היא אומרת לי "מה? אההההה הוא ילד ממש חמודד הוא לא שתה הוא סתם עשה ככההה" ואני כזה אומרת להה את בסדרר??
אז היא אומרת כן!! ואזז פתאוםם חברה שךלי באהה אז היא אומרת לה מה שתית? שתית רק בלינזר? אז היא אומרת להה לאאא.. חחחח וכולהה הייתה מסטוליתת וואי
וגם איש אחדדד מבוגרר השתכר לגמריי ואז הוא בא והשתין באמצע הכבישש
ואני לא שמתי לבב אב ידידים שליי באוו והסתכלוו עליוו במבט כזה מטומטםם ואז הוא אומר להםם "יא בני זונות מה את מסתכלים?" וממשיך לההשתיןן

TOUSH

New member
בוקר-טוב../images/Emo42.gif

וואי אני כ"כ עייפה...
למרות שלא נישארתי עד הבוקר...הייתי אצל משפחה של חברה ועשינו על אש עד 2:00 בלילה אבל אני גמורה וקמתי ב 7:00 כי אני שומרת על אחיינים שלי עכשיו.. וואי אין כח

ווואיי אני מתה מעייפותתתתתתתת

חחחחחחחח אבל אתמולל מזה לא הייתי עייפה כאילו כל הלילהה כי ישנתי 5 שעות בצהרייםםם עכשיו ישנתיי איזה שעה וחציי ואני צריכה לסוע לקריית שמונה עכשיוו אוףףףףףףףףףף

TOUSH

New member
מתגברת../images/Emo6.gif וואי צריך להשמיד את ערוץ

בייבי

בוקרררר מעוולה../images/Emo42.gif |פאג|פטריה|

טוב חזרתי ב4 והייתי ממש ממש עיפפה ועפתיי ישרר למיטה...
מיכללל|שאמל|דבריי איתי שיייייא הדחוףףףףףףףףףףףף שיהיה לכםםם המשךך יומממתוקק

חחחחחחחח../images/Emo6.gif בוקררררררר../images/Emo110.gif

לאדעת איךךך קמתי עכשיווו חשבתי שאני אקום ב1-2 חזרתייי מהמדורההה ב3 כברר נמאס היהה
היההההההההה ממממממממש נחמדדדדדדדד
והיווו כמה עובדים באתרר בנייה שהביאוו לנו רפסודוותת
עכשיוו לא רק נתנו לנוו אותןן הםם גםם סחבוו לנו אותן
ולפניי זהה לקחנוו משם פול למדורה בלי שהם יראו! זתומרת שאם היינו מבקשים הם גם היו מביאים לנו בכיף
סתם הרגנו את עצמנו
יש תמונות אני אעביר ואראה איך יצאוו... יש לי היום מלאן דברים לעשות אז אנלא דעת עד כמה אני אהיה כאןן... יומטוב לכולםםםםם

בוקר שוק!=]

אחח..בוקר מעולההה.. אתמול הייתה מדורה רק של הבנים והיו רק כמה חברות שיילי ואני ערב לפני לא הרגשתי טוב ולא הלכתי לבצפר אתמול אז לא רציתי שוב לא להרגיש טוב שם ולא היה ממש חשק אז לא הלכתי.. חברות של אחותי באו לפה וראינו הטיטאניק פעם ראשונה שראיתי עד הסוףף והיה צחוקיםם בטרוףףףףף...ראינו קלטת של המסיבת סיום שלהם והיה ממש מצחיקק שםם הם סיפרו קטעים..והיה עצוב בטיטאניק שהיא אמרה לו אני ישרוד או משו כזה ואז היא עזבה אותו במים וקראה להצלה במשרוקית..זה היה עצובבב...=[=[ ואז בסוף היה את הקליפ אז ראיונ פעמיים ודיברנו וסתם היה מצחיקק..ואז החברה האחרונה שגרה לידינו הלכה ולפני עשינו צחוקים..ולא היה לי את החשק לישון אז הלכתי לחדר וסתם שכבתי במיטה ודיברתי עם זיווש בהודעות בטלפון ואז כבר התעייפתי והחלטתי ללכת לישון..וקמתי ב-9 וחצי ואז נשארתי במיטה עד 10 וקצת וקצת נרדמתי שוב וב-10:40 קמתי.. אני מחכה שאמא שלי תחזור..היא הלכה למאמנת כושר אישית שלה..=] ושהיא תחזור היא תיקח אותי לסבתא עד הערב מה שאומר שהיום אני לא ממש יהיה פהה...יום נעים לכולםם!!=] והדסיי חוזרתתת היוםם לפיי מה שראיתיי איזה כיפפפ..:)) ביי.. -שירק'י-

יעל 13

New member
בוקררררררררר

בא לי להרוג מישהו!!!! יום שישי חזרתי מהטיול השנתי...והיה לי חופש מהבצפר והעירו אותי...יום שבת גם העירו...וגם היום שיש לי סוף סוךף חופש ולישון העירו!!!!!!!! ולמה העירו היום?! בשביל להתקין את המסך החדש למחשב! זה לא יכל לחכות עוד שעתיים?!?! סעמקקקקק היה ממש נחמד אתמול...ומצחיק
קנינו אלכוהול
היה טעים
בא לי את בן דוד שלי

למעלה