לילהה../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif
המחשב אתמול נדפק לי והיום אבא לקח אותנו לתיקון ועכשיו הוא כבר טוב אמאללה איזה מהיר הואא חחח
היהה ל"ג בעומר כל כךך כיףףףף חחחח כמהה צחקנוו התחלנו לרקודד ולשים מכנסיים קצרים ולהשתגע חחח היהה קורעע היינו אצל חברה 8 בנות אכלנו אצלה ואז ב11 וחצי הלכנו למדורה ועד שמצאנו אותם היה לפחות רבע ל1 והיינו במדורה היה צחוקים ידיד שלי השתכר חחח הוא מתחיל לשיר "אילו ציפורים אשר היו מעל.." ואז הוא פתאום אומר הומואיםם חחחח וזה היה קורע ופתאום הוא בוכה וכולם צוחקים וניקרעים והוא לא זכר איך קרואים לו אפילו חחחח והילד שאוהב אותי כולם באו הושיבו אותנו עשו מסביבנו מעגל חחח ואז הם אמרו לו תגיד לה שאתה אוהבת אותה נו תגיד תגיד ואז הוא אמר זיו אני אוהבת אותך חחח ואז אמרתיי להםם אהה מזה הצגהה חחח כולם פשוט כולם היו מסביבנו וכולם שאלו אם אנחנו חבריםם בעעעעעע
חס וחלילהה ואז אמרתי לו שאני לא אוהבת אותו והוא נעלב ממני רצחחח היה לי כואב עליווו ואז המפגרים התחילו לעבור באשש ולקפוץ מעלייה חחחח ואז הם זרקו כל מיני דברים הם זרקו ספראיים למדורה והיה מזה בוום כיזה דליק חחחח ואז פתאום אני כזה שולחת הודעה לשירר ואזז בוםםם הם זרקו משהו ואחריי שעה זה התפוצץ ועפו מלא גיצים איזה מפחיד זה היה איךך קפצנו חחחח קיצר היה כיףף חזרתי הבייתה ב6 והתקלחתי והלכתי לישון בערך ב7 וקמתי ב3
היההה מצחיקקקק הכי הכי סעולם והיהה ממש ממש כיףף