בוקר...:) משתפת אתכם בגאונות פשוטה..

היה נעים לקרוא אותך, פומה.

מקווה מתישהו במהלך היום להעלות פוסט הקשור בתשוקה.
על כל הבטיה.
תוכלי לספר מעט יותר.
יום טוב שיהיה.
:)

תראי

הציורים האלה ממש מדהימים. אי אפשר שלא לפלוט וואו. את נשארת המומה נוכח הכישרון, הטכניקה, הדיוק וכל השאר. אבל, בסופו של דבר, זה לא משהו שנכנס לך לבטן. את מסתכלת על זה כאל תמונה, כאל צילום. דרך אגב, גם בצילום יש אמנות. אבל בציורים האלה אין שום דבר שמרגש לי את הבטן או את הלב. אני אומרת וואו ועוברת הלאה. הציור הזה לא מלווה אותי בדמיוני במשך היום, לעומת ציורים אחרים או צילומים המשאירים בי רושם עז וגורמים לי לחשוב עליהם. מדהים? כן. מרגש? לא.

puma141

New member
כן, אני מבינה מה את אומרת..

וזה הדגש מבחינתו במקרה הזה..

אני רואה את זה מכיוון קצת שונה. קראי את תגובותי לדאגרו..

קראתי בשקיקה את הודעותייך לדאגרו

ואני מוכרחה להודות שיש משהו במה שאת אומרת, אבל בהחלט מדובר מנקודת מבט של האומן/הצייר לפעולתו. אין ספק שהוא חש התרוממות נפש או רוח בתום יצירתו. אין ספק. אני גם לא מטילה ספק בגאונותו. אבל, לכל אחד מהצופים באותה יצירה יש נקודת מבט אחרת. יש שירגישו התרוממות רוח מעצם הגאונות הזאת וזה באמת יעשה להם את זה כמו שאת אומרת, אבל לי באופן אישי, מלבד התפעלות אדירה, זה לא גרם לריגוש כמו שאני מצפה מכל יצירת אמנות.
התלהבות בהחלט קיימת, אבל אני בעוונותיי רוצה להרגיש קצת יותר כי חושיי קהו עם הזמן, ואני צריכה יותר מגאונות כדי להתרגש

אכן אתה צודק

גם אני התפעלתי מעוצמת הדיוק והכישרון המדהים, אבל איפה כאן האמנות? בפוסט אחר אני כתבתי על אמנות כפי שאני רואה אותה, וכאן מעבר לכישרון האדיר אני לא מוצאת את האמנות. אלא אם כן יש לו ציורים אחרים שלא מהסוג הזה.

puma141

New member
מראה קצת את האפסיות שלנו:)

את הביטחון ה"בלתי מעורער" על מראה עיניים.

מתעתע בכל החשיבה שלנו..

obelina

New member
מרגיז ? אז בואי אני ארגיע לך קצת את הרוגז:

יש מצב שהוא העתיק צילום.
זה אומרת לך מישהי שמבינה דבר או שניים בגרפיקה.

puma141

New member
הוא לא.הוא לא! הוא לא!!

ואת זה יודעת מישהי שיודעת.:)

אבל קשה להתווכח עם ספקולציות שכאלה..

obelina

New member
תאמיני לי שלא מדאיג אותי אם הוא כזה מוכשר

שהצליח לעשות את הבלתי אפשרי.

למעלה