בוקר נפלא ויום טוב כפליים לפורום הכי חמים

יוכי68

New member
בוקר נפלא ויום טוב כפליים לפורום הכי חמים../images/Emo20.gif

יש פה כמה גולשים או יותר נכון גולשות שבוודאי ישנות עכשיו.......כי הן גולשות בשעות לא שפויות..........גולדה וחנה אתן ערות?

רותי410

New member
גמני גמני!!!

התעוררתי בבוקר (ברבע לשמונה, אני מודה), והייתה שמש, ואמרתי יופי, החזאים טעו, אבל עוד לא הספקתי להגיד ג'ק רובינסון וכבר השמים התעננו והתחיל לרדת גשם. אבל מה לעשות, צריך אותו, אז נקבל אותו באהבה (לפחות בלי להתלונן יותר מדי)

רותי410

New member
את צודקת. לא אחרי אחת בלילה.

הפעם פרשתי "מוקדם". מה את מכינה היום? גשם וקר. אל תהרגי אותי, אבל אני חושבת שאכין מרק מאבקה. יש לי כל מיני בבית. (אמא שלי היתה הורגת אותי!!!)

מאיוש י

New member
גם אני אהרוג אותך.....

מרק מאבקה מה זה.............רותי תזהרי ממני מרק זה לא כל כך מסובך

רותי410

New member
מה קרה לכן? אתן לא משתמשות באבקת מרק?

אם זה בקטע של בריאות, אז גם אתן שותפות אתי לעברה. אם זה בקטע של חריצות וגאווה מקצועית, לי אין את זה, כך שבשלב הזה אין לי גאווה שתיפגע. אבל עכשיו ברצינות, בהחלט טבעי יותר טוב מאבקתי, אבל מה לעשות שצורך השעה גובר לפעמים?

יוכי68

New member
רותי ומאיוש, אני יודעת שפורסם בעיתון או

במקומון אצל אחותי בצפת מידע אודות כל תוספי המזון, החומרים, צבעי המאכל וכו'...כל ה E למיניהם.......ומאז היא מזהירה אותי.......אל תשתי קולה, אל תשתי את הקריסטל הירוק - מנטה, הבסקויטים של חברה זו וזו מכילים חומרים מסרטנים וכדו'.....פשוט שיגעון. אם יהיה לי את הדף (ביקשתי שיצלמו לי.....אעביר לכם) ואז נראה מה תאכלו.......חחחחחחח. מה זה מרק מאבקה? רק מים ואבקה?

מאיוש י

New member
יוכי יקירה

אני אף פעם לא מכניסה הביתה דברים עם חומרי שימור וצבעי מאכל. אין אצלי בבית שתיה ממותקת שותים רק מים....בשבתות לפעמים אני קונה בקבוקי מיץ אבל ללא גזים אין לי קולה וזה לא נכנס אלי הביתה....וילדי רגילים לכך מהיום שהם נולדו הם שותים רק מים ויודעים שלא קונים שוב דבר עם צבעים חשודים...... הם לבד בודקים את התוויות ויודעים אם יש שם צבעי מאכל הם לא יקנו....אלו הרגלים שכדאי להכניס להם מגיל צעיר ואצלי זה מה שהם מכירים מאז ומתמיד.

יוכי68

New member
אבל את מכניסה הרבה דברים אחרים שאת

לא יודעת שהם לא ראויים או מסוכנים..האם את מכירה את כל הE ים למיניהם?......יש רשימה ענקית ולא כולם מסוכנים......אביא בקרוב את הרשימה ותראי על מה אני מדברת.

מאיוש י

New member
אני מכירה את כל הE

יש לי את הרשימה שלהם מספר שיש לי בבית ואני משתדלת לא להכניס את החומרים הללו רוב התזונה אצלנו מבוססת על ירקות פירות וקטניות ודגנים ויש כמובן עוד דברים אבל הם 20 אחוז מסך התזונה אצלנו .....

יוכי68

New member
מעולה, בקרוב אצלי../images/Emo8.gif

נו, מה הספקת היום. אני לקחתי את הילדה פעם ראשונה למטפלת למשך שעה בלבד..רק להסתגלות........היה די סביר ולא טראומטי. בינתיים טיילתי בשוק - יש לנו שוק כל יום שלישי......קור אימים ואני מסתובבת במעט הדוכנים ששרדו את הרוח....קניתי מיני אגוזים שיהיו בבית וכלים ח. פ - שיהיה בבית..חחחחחח. עכשיו אני יושבת מול המחשב ומחכה שמישהו יקים אותי............

מאיוש י

New member
ארשום כאן חלק מהדברים לטובת הכלל

E100 צבע כתום צהוב טבעי המופק מכורכום צריכה מותרת 5 מ"ג לק"ג גוף האדם נמצא בפירורי לחם יוגורטים בטעם בננות בצקים קפואים, תבלינים לאורז מיובשים ועוד נחשב בטוח לשימוש E101 צבע כתום טבעי סוג של ויטמין b בטוח לשימוש E102 מופק מפחם מסוכן ובעייתי לאלרגיים נמצא בשניצלים קפואים שקדי מרק ועוד ועוד אתם מכירים אותו בשם טארטזין E104 צבע צהוב גם מופק מפחם נמצא בתרכיזים לא מומלץ E110 נמצא במשקאות קלים וקינוחים על בסיס ג'לטין ועוד נחשד כמסרטן יותר מאוחר ארשום עוד

מאיוש י

New member
../images/Emo182.gifההמשך

הרשימה ארוכה בקיצו ארשום שכל החומרים שרשמתי למעלה ברובם עדיף לא להשתמש וגם באלו E120צבע אדום E122צבע אדום E123אדום E124צבע אדום E129צבע אדום E131צבע כחול E132כחול E133כחול E 142ירוק E 150חום צבעם בטוחים לשימוש הם: E160A E160B E160C E162 E163 E170 E171 E172 לא רשמתי במה נמצא כל אחד כי זה ארוך .....

מאיוש י

New member
תיקון טעיות 2 הראשונים100 ו101

נשמטה המילה לא בטוח לשימוש ולכן ...... תזכרו לא בטוח לשימוש

למעלה