בוקר נפלא ויום טוב לכולכם, תהנו

רותי410

New member
בוקר אור לכולם../images/Emo20.gifהשמש זורחת../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

איזה כיף!!! אבל צריך גשם,
אז אולי השמש תזרח ביום ובלילה ירד גשם? שיהיה לכולם יום נהדר

מאיוש י

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

אני קצת עסוקה בלהכין פרוייקט לבן שלי. העבודות האלה מכעיסות אותי כי בסוף ההורים מכינים הכל.......לפני שבועיים הכנתי לגדול שלי מכרה והייתי צריכה לעבוד איתו על זה המון זמן... להכין בובות שיהיו הכורים להכין אבנים שיהיו כמו פחם וזהב .... ועכשיו אני מכינה את תיבת נוח.... הילדים עוזרים בצביעה.. ואת כל השאר אני כי זה להדביק עם דבק חם...... עכשיו חזרתי מחיפוש חיות קטנות לתיבה ....ועוד צריך 2 חבילות מכל דבר כי צריך זוגות זוגות בקיצור לא הכנתי כמעט כלום היום ...בבוקר הכנתי קצת עוגיות מהירות כי הבית היה "ריק". אעלה תמונות אחרכך סיימתי......

רותי410

New member
להכין "עבודות" לבית הספר זה לא

נקרא "לא הכנתי כלום", זה הכנתי המון. ולפחות זה פרויקט שנשאר ולא מתכלה (שלא כמו אוכל. חחחח). יש מה להראות לאורך זמן. מה שכן, מעצבן שמחזירים את ההורים לבית הספר, גם כשכבר לא כל כך בא להם ללמוד. ואני מבינה, מאיוש, שאין אצלך לקנות עוגיות או עוגות, רחמנא ליצלן? אני לא זוכרת מי כתבה שהיא מכינה מעכשיו עוגות וכיבוד לקידוש לבר מצווה, שתהיה בעוד חודשיים (סליחה שאני לא זוכרת את שמך), וישר חשבתי שאני הייתי קונה. מצטערת, לא נראה לי לעבוד חודשיים מראש. אבל אני מניחה שיש בזה גם הנאה למי שמכין במו ידיו ולא קונה, גם אם מדובר בעבודה של חודשיים. היום כבר נאלתר משהו קל לארוחת צהריים, משהו של צ'יק צ'ק. אין זמן להכנות מרובות. אולי פסטה עם תבלינים וטונה יחד. לא מצריך השקעה מרובה וטעים. (למי שאוהב את השילוב של טונה ופסטה). מחכה לתמונות

מאיוש י

New member
אכן, אכן ,אין אצלי דברים קנויים

והעבודות לא נשמרות הן הולכות לפח אין לי מקום בבית לשמור עבודות כאלו גדולות. אם יש בהם אביזרים שאפשר לשמור כמו החיות אז אני שומרת אבל רוב העבודה עשויה קרטון והיא הולכת לזבל. אני מאוד אוהבת טונה , אבל בני ביתי רק מריחים אותה והם עפים קילומטר....הרבה דברים אני לא מכינה בגלל שלא אוהבים אצלי. גם אני מכינה לארועים הכל אבל מספיק חודש לפני או אפילו שבועים מספיקים לי בהחלט. להכין בבית זה יותר טעים ויותר זול אבל לא יותר קל......

ddh1

New member
מאיוש יקרה אשת חיל

הכל נראה ממש טעים ועושה חשק. מתי את מספיקה? כל הכבוד לך! בבקשה כשיהיה לך זמן, מתכון לעוגיות חמאה. אני "חולת" חמאה. וגם לקציצות המטוגנות, שנראות עסיסיות מאוד. יום נפלא, דינה

מאיוש י

New member
בבקשה דינה מתכונים

עוגיות חמאה 200 גרם אבקת סוכר 2 וחצי כוסות קמח 200 גרם חמאה 1 ביצה 3 כפות קקאו המתכון הוא מעל השולחן של רות אוליבר ההכנה לשים במיקסר חמאה ואבקת סוכר עם הביצה לערבב ולהכניס קמח עד שהכל מתאחד ואז את יכולה להשאיר ככה את הבצק או להוסיף קקאו או לחלק ל2 ולחלק אחד להוסיף קקאו. לאפות ב180 עד שמזהיב. קציצות אני מערבבת איזה בשר שיש לי בבית עוף עם בקר או הודו עם בקר בתמונה זה עוף עם הודו מוסיפה כוסברה ופטרוזילה קצוצה בצל קצוץ או כרישה קצוצה ומתבלת במוסקט,פלפל שחור,כורכום מרק עוף ומלח. ומטגנת הכל. שכחתי צריך גם פירורי לחם ולפעמים אני מוסיפה 3 כפות בורגול טחון שהושרה במים קודם. ולשאלתך איך אני מספיקה אז אני קמה בחמש כל יום כי יש לי קטנטונת בבית.....אז מתחילים את היום מוקדם..... ולא תמיד אני מספיקה תלוי בקטנה אם היא נודניקית או לא....

יוכי68

New member
איזה כיף לשמוע את החוויות שלך עם הילדים

והפרויקטים........נכון שזה מרגיז ומעייף אך זמן האיכות שיש לך עם הילדים הוא בעל ערך כל כך גדול לשנים, שלא לדבר על התגובות וההדים בביה"ס - מקור לגאווה והעצמת הדימוי העצמי.........אמא למופת.

מאיוש י

New member
זמן האיכות שלי עם הילדים.......

אני מעדיפה שזה יהיה באפית עוגות חהחהחהחהחהחהחהחהחה מה הענינים יוכי?????????

יוכי68

New member
הגעתי מביה"ס לאחר בילוי בתיאטרון מוזיקלי

היה מדהים - איך בא לי ללמוד נגינה - ניסיתי ללמוד על גיטרה - לא התמדתי וחבל.......בבית יש לי 4 גיטרות מכמה סוגים ובגדלים שונים ואורגן - הגדול מנגן וגם הקטנה השאר מזייפים......חחחחחחחחח. היום יום ההולדת של בעלי היקר (עפ"י הלוח העברי) ולא הכנתי לו שום הפתעה............אין לי כוחות ....מה עושים?

מאיוש י

New member
תזמיני אותו לבילוי בכרכרה../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

הילדים נהנו מהכרכרות חבל על הזמן חהחהחהחהה כמו שחנה אמרה אני גם הייתי הולכת לשבת באיזה מסעדה

מאיוש י

New member
ושכחתי.... הרבה הרבה מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בריאות אושר ושמחה עד 120

למעלה