בוקר נפלא ויום טוב לכולכם, תהנו

יוכי68

New member
תודה לך מאיושי היקרה, אבל אין סיכוי

שתראי אותנו בכרכרה........חחחחחחחחחחחח

מאיוש י

New member
כמו שאני מכירה אותך

עד הערב את כבר תכיני עוגה או איזה ספינג' כמה לחמניות ממולאות ופיצה.........וגם תספיקי להזמין את הל המישפוחה נכון?????.???????????????????.

יוכי מזל טוב לבעל! גם אני בעד שולחן

יאללה תתפנקי קצת ואם את כבר יוצאת אל תחטאי בהשוואות "אם אני הייתי מכינה את המרק הזה הוא היה יוצא יותר טעים" תהני עד הסוף! זה הכייף של לצאת... (זה מהדברים שאני תמיד מזכירה לעצמי)

מאיוש י

New member
איפה כולם היום?

יפית ?????????? ארידל????????? חני????????? שחמטית??????? רוניטל גיטל???????????????. נאווה??????????? וכל מי ששכחתי...............................................................להתעורר..................

מאיוש י

New member
בכוונה לא רשמתי אותך גולד'לה

כי את כן פעילה. קראתי למי שלא נמצא להתעורר

יפית מן

New member
ערב טוב לכולכם מה שראיתי כשלא הייתי!!!

ביתי היקרה עברה מין טיפול שהיה כרוך בהרדמה כללית ואני לא הייתי בן אדם...... מאוד הייתי לחוצה ועל הפנים. אתמול בשעה 5.30 אחה"צ עברה בשעה טובה את הטיפול(נשי)בבית הרפואה"שערי צדק" והיום השתחררה ב"ה לביתה כך שהייתי מאוד לא במקומי ולא היה לי ראש לכלום. ב"ה שעברה כבר.. בעשרה בטבת(יום רביעי )יום השנה לפטירת אבי זצ"ל ואז זה בשבילי אבל שיני הייתי מאוד קשורה לאבי אהבתי אותו אהבת נפש. וביום כזה אני נזכרת בו ומאוד עצובה הוא חסר לי מאוד..תמיד אני חושבת שלא מספיק כבדתי אותו!וכו'. אבי היה ניצול השואה כל משפחתו ניספו בשואה אני על שם סבתי ,יפית.אבי קבע לעתמו יום פטירת הוריו בעשרה בטבת ,והוא עתמו נפטר בעשרה בטבת השגחה פרטית..נתפסתי בצערי..לכן מאוד קשה עלי ימים אלה שאני נזכרת בדמותו האצילית.. יהי רצון שיהפכו ימים אלה לשמחה ולששון ונאמר אמן..תיקון:הוא עצמו נפטר בעשרה בטבת ,ה 0

מאיוש י

New member
אני שמחה שהכל עבר בשלום../images/Emo24.gif

רפואה שלמה לבתך יפית היקרה.ובטוחה שתעברי ימים אלו בשלווה

יוכי68

New member
יפית, שבורא עולם יברכך בשמחה, בשמחות ובאריכות

ימים ושתדעי רק דברים משמחים בע"ה. החלמה מהירה לבתך.

nava17

New member
שלום יפית,

אני חדשה בפורום כמשתתפת פעילה,אבל חדשים הייתי משתתפת סמויה, מאוד נהניתי לקרא את ההודעות שלך שמשדרות שמחת חיים ואמונה.יפית אני מאחלת בריאות לבתך ואשמח (כולנו נשמח) לקרא את דברייך. נאוה.

חנהפ

Active member
אני ? עסוקה בלהכין ארוחת ערב...

סלט קציצות טונה לזניה מדהימה בראוניז פאדג'

חנהפ

Active member
תמיד אפשר לבוא

האיש אוהב משו מתוק ליד הקפה והבת שלי חושבת, בעצם בטוחה שאין מה לאכול, אם אין משו מתוק אז לפעמים אני נכנעת

יוכי68

New member
חנה, כמה זמן את אופה את הבראוניז?

אפיתי 25 דקות וזה היה יותר מידי.

יוכי68

New member
הבעל לא מעוניין לצאת, הוא מעדיף בבית

עוגה עם קצפת, פיצה, שירים ופעילויות מקסימות שהקטנים ארגנו.........וגולדה זה מה שקורה תמיד כשאנחנו הולכים למסעדה - צוחקים על המנה ועל מחירה ואומרים: "מה יש פה?" והוא אומר: "היית עושה את זה הרבה יותר טוב"........ומה שקורה לי - אני תמיד אוהבת להזמין דברים לא מוכרים לי ותמיד נותנים להם שמות "מיוחדים" וכשטועמים את המנה מבינים שזה "אותה גברת בשינוי אדרת"...........אבל אני אוהבת לצאת למרות הכל (במוצ"ש היינו במסעדה חלבית - לא התלהבנו במיוחד)

מכירה את זה יוכי. אצלי בארוחת

ערב: כופתאות (קניידעלך) ברוטב נפוליטנה (עגבניות ושמנת) רוקו קרומפליט- זה פשטידה הונגרית שעשויה מתפו"א וביצים שבושלו- שמים שכבה מזה ושכבה מזה ובין שכבה שלכבה שופכים שמנת חמוצה עם תבלינים ומעט חרדל ולעמלה גבינה צהובה- מעדן! לחמניות טונה של יוכי האלופה ויש מחטאי השוקולד שהכנתי אתמול. קצת יותר לארוחת הערב כי בצהרים היה רק מרק גרונות עם קוסקוס.

למעלה