במזנונים בחתונות אני אוכלת רק מזה וסיגרים. מעדיפה את זה על האוכל שמוגש לשולחן. וכבר מזמן אני רואה את הקובות שלך ועיני מוריקות מקנאה, אני רוצה לנסות, אבל זאת נראית לי כככלללל כככךךךך הרבה עבודה, שידי רפות ואני מוותרת על הניסיון מראש. מה את אומרת, אפשר להצליח במכה ראשונה?
עד שתנסי..............בטוח תצליחי תקני ג'ריש........שקית של חצי ק"ג........+ סולת+ מלח ומעט שמן ויש לך את זה..............כשיהיו לך כל המצרכים אעזור לך..........רק רצון. כמובן שצריך בשר טחון, צנוברים טעים אבל לא חובה, הרבה בצל, בהרת/קינמון+כמון, מלח, פלפל ומעט כורכום.
הוא ידע מה זה? ואת יתר הדברים, חוץ מבהרת, יש לי בבית. בהזדמנות אני אנסה. למרות שאני כבר מודיעה לך שזה נראה לי מסובך. ואני אתחיל עם כמות קטנה. לצמצם נזקים. שלא אתקע עם הרבה תערובת וקצת חשק. ותודה תודה, שוב.
הפורום לא גווע לא להזגים. פשוט כשהוא נפתח היתה התלהבות גדולה והתחלנו בסטדנרטים גבוהים מאוד. כנראה שאי אפשר לעמוד בסטדנרטים האלה כל הזמן, כי אנשים חוזרים לשגרה ולעבודה. זה בהחלט לא נורא. אבל מכאן ועד גווע....?! מה שכן, מנהלי הפורום שלנו חסרים מאוד. עם מתכונים חדשים, וספר מתכונים של הפורום, וכל מיני טיפים מחכימים. איפה אתם, התגעגנו? כנראה שהם שוב בחו"ל..... בכל אופן חנוכה שמח לכולם ומלא שמחה. דינה
../images/Emo42.gifצהריים טובים! מי דיבר על עזיבה?../images/Emo46.gif
מאז שחזרנו לעבודה מחופשת הלידה (יוכי בעיקר), ירד מפלס ההודעות, אני אישית משתדלת להציץ לפחות פעם ביומיים- אפילו בשעות הלילה המאוחרות אם אני על המחשב, לא תמיד יש לי כח להגיב, מצטערת. אסור לנטוש את הפורום! לא יקום ולא יהיה!