בוקר נפלא לכולם

יוכי68

New member
מאיוש וכולםםםםםםםםםם בוקר נהדר../images/Emo24.gif

מה התכנונים שלכם להיום? פעמיים כי טוב

מאיוש י

New member
מתכננת פשטידת איטריות אורז עם פטריות

וזהו בינתיים עוגיות הכנתי אתמול מספיק .....

יוכי68

New member
אלו האטריות שסיפרת לי עליהן לפני כשבועיים?

אני ממש רוצה לראות איך יצא לך...... אני עוד לא החלטתי מה אני הולכת להכין וכמובן להקפיא עד לשבת לבל ייגמר.....חחחחחחח

מאיוש י

New member
כן זה האיטריות שסיפרתי לך

תחכי לתמונה חבל שאני לא יכולה לשלוח לך את הטעם....

יוכי68

New member
האמיני לי התמונות שלך מעבירות לי גם את

הטעם וגם את הריח.......חחחחחחח

מאיוש י

New member
../images/Emo118.gif טוב ,הפשטידה בתנור

עוד מעט תמונות לא סתם שמתי תמונה של תוכי אתן לא מאמינות איזו להקה של תוכים ירוקים עברה עכשיו במרפסת שלי מדהים מדהים...ושלשום היה לי במרפסת בז יפיפה..

רותי410

New member
בוקר/לפני צהריים טוב, מאיוש,

מה ההבדל בין איטריות אורז לרגילות? אני רואה אותן בסופר והצבע הלבנבן שלהן לא עושה לי חשק לקנות. אבל אני מבינה שאת ממליצה?

מאיוש י

New member
רותי, אני ממליצה מאוד

לפי דעתי הם הרבה יותר מוצלחות הן לא נדבקות אני מכינה איתן פשטידות וגם מוקפץ

רותי410

New member
אוי, נראית טעימה ועושה חשק.

אולי אני אעשה לערב. פטריות, בצל, איטריות, גבנ"צ ביצה ותבלינים, נכון?

מאיוש י

New member
כן רק במקום צהובה שמתי פרמזן

ואת האיטריות אורז לא מבשלים ,משרים אותם במים רותחים 3 דקות וזהו הן מוכנות רק לסנן אותם.

יוכי68

New member
מאיוש, הספקתי לנוח קצת../images/Emo6.gif

העיניים דמעו לי מעייפות שהצטברה אז הלכתי לנוח.......עכשיו אני רוצה להכין כל מיני עוגיות והכל מבצק בסיסי של בערך 123 הבצק שהכנתי לטארטלטים: 2 כוסות קמח 1/2 כוס סוכר 1 מחמאה 200 גר' כפית תמצית וניל ביצה בינונית חלק אעשה עם קקאו בסגנון השחמט שעשית, אני רוצה לנסות את הצורה שעשתה השפית המרוקאית......יש לי בוטנים טחונים. אם המשכת לראות את המתכונים שלה היה שם מכשיר מדליק....בעצם שניים כמו אגוז ואחד כמו פרח..איזה יופי.......האם נתקלת בהם בארץ? והיא הכינה גם טווילים......נראה קל ומהמם.......ננסה לאלתר משהו בסגנון.......נראה מה יצא מכל התכנונים

מאיוש י

New member
לא המשכתי לראות

אסתכל עוד מעט. שמחה שהצלחת לנוח ...סומכת עליך שיצאו דברים טעימים ויפים באיזה מתכון ראית את הכלים שהיא השתמשה?

למעלה