בוקר נפלא לכולם

מאיוש י

New member
עטרלה בבקשה מתכון

ואל תהיי סמוייה ..... להכין את האיטריות אורז כמו שכתוב על האריזה ולסנן. לטגן בצל גדול כשמשחים להוסיף קופסא פטריות לבשל הכל 5 דקות ולתבל במוסקט,פלפל שחור ומעט מלח לצנן מעט ולשים בקערה את הפטריות עם איטריות האורז לערבב עם 1 קופסא קוטג' 3 ביצים גדולות או 4 קטנות.אפשר להוסיף פתיתי עמק או פרמזן להוסיף כוס חלב ולתבל באבקת מרק בצל,מלח ופלפל לשפוך לתבנית ולאפות מכוסה חצי שעה להסיר כיסוי לפזר פרמזן ולאפות עוד 20 דקות. אפשר לשדרג ולהוסיף עוד תוספות כל שעולה על רוחך. שמנת מתוקה......תירס.....קישואים מגוררים.....
 

מאיוש י

New member
ראיתי עכשיו../images/Emo2.gif

נראה מהמם לא יצא לי לראות מכשיר כזה אבל גם לא חיפשתי בביקור הבא בספיסס אחפש אם יש משהו כזה.
 

למוןדבש

New member
מאפינס

בא לי להכין מאפינס שוקולד עם אגוזים... יש מתכון מומלץ?? ממש מתחשק לי הטעם הזה... אם לא אני אאלתר
ובוקר טוב!
 

חנהפ

Active member
מאפינס שוקולד

מאתר המאפינס הישראלי, נראה לי שבכיף אפשר להוסיף אגוזים קצוצים (12 מאפינס) 1/2 1 כוסות קמח 2/3 כוס סוכר 1/4 כוס קקאו לא ממותק 1/4 כוס שוקולית 3 כפיות אבקת אפיה 1/4 כפית מלח 1/4 כוס חמאה מומסת 3/4 כוס חלב 2 ביצים 1 כפית תמצית וניל חמם מראש תנור לחום בינוני. שמן 12 שקעים בתבנית המאפינס. ערבב יחדיו את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, קקאו, שוקו, אבקתאפיה, ומלח. בקערה נפרדת טרוף קלות את הביצים, הוסף את החלב, תמצית הוניל והחמאה. הוסף את תערובת החומרים הנוזליים אל החומרים היבשים. ערבב עד להרטבת החומרים היבשים. אין לערבב יתר על המידה! מלא כל שקע 2/3 מנפחו. אפה כ- 15 דקות או עד שקיסם שתחדיר לאמצע המאפינס יצא נקי.
 
למעלה