בוקר נפלא לכן בנות הפורם.

kapit5

New member
נובה-כרגע זכית בתואר

סטלנית עם דיפלומה. גם קוקו וגם פרח בחלון?? מה יהיה השלב הבא?תתחילי לעשן סיגריות?

Nova5

New member
יצטערת, פרח בסלון, ולא בחלון

וסיגריות הן הצד מהעבר האפל שלי...

חולית5

New member
היי הנה הגיעה השובבה שלי ...

התגעגתי אלייך אחרי שאפילו בטלפון לא יכולנו לדבר ... אהובתי, לא שאלתי איך היה המבחן ??? היה וטוב שהיה? יא חרשנית ...ד"א גם אני עכשיו חורשת...

חולית5

New member
ריפקין ...

אני מבטיחה לך שברגע שתראי כל אחת מאיתנו במציאות תביני שהכל רק דיבורים וצלצולים .. אנחנו מתבדחות בדיוק כמו הנשוא שלנו , שאוהב להתבדח על כל דבר שזז you know ...

חולית5

New member
וואי אז אני בטוח סטלנית לא???

מה את אומרת כפית ? יש מצב שאני סטלנית???

kapit5

New member
חולית- זה ש"במיקרה"גם את 5

מזכה גם אותך בתואר"סטלנית"
מה גם שקוקו כבר יש לך

חולית5

New member
ובנוסף

גרה בעיר הסטלנים ושומעת מוסיקה סטלנית אה ויש לי בעל סטלן

חולית5

New member
תגידי לאן נעלמה הנובה הזאת ????

נובה ??? כפית מה את עושה על המחשב חוץ מג'קו???

kapit5

New member
את לא רוצה לדעת

נורא משעמם. בדרך כלל מחפשת מאמרים בנושאים רפואיים שנוגעים לעבודה.

חולית5

New member
איזה יום...

כל היום אוכלת נהייתי דובה ... אצלי לא כל כך משעמם ואבל תמיד אני מוצאת את עצמי נסחפת לפורום ולא עושה כלום ..

Nova5

New member
ללי, למה בכעס? דידה רק המשיכה...

ובקשר לנענע הצלחתי להחזיק ורד יפיפה מוולנטיין דאי עד עכשיו.( לא ורד של ג'קו, ורד אמיתי) מעניין שלא שמתי במים לא כדור ולא שום חומר אחר. יכול להיות שבעיה שלי עם טיפול בורדים כבר מאחוריי? ( אם גם ורד של ג'קן תענה לטליטל - בכלל תהיה חגיגה.)
- הכי קרוב שאפשר...

rifkin1

New member
מה שמעצבן יאנה זה

שבכל פעם מישהי נכנסת לכאן עם הודעה שרומזת כל מני רמיזות לא רצויות...

Nova5

New member
מי נכנסה?! איזו הודעה?!

ועוד עם רמיזות?! אבל מה זה רמיזות לא רצויות? מישהו מחליט כאן מה רצוי ומה לא? מקווה שלא את, ריף. את תמיד מקבלת כל הדעות שווה ושווה

שונית 7

New member
ריפ אני מאמינה שזה היה בבדיחות הדעת

דידה ציינה שקלילות זה שם המשחק וגם אני חושבת שצריכים לקחת את הכל יותר באיזי.לגבי הרמיזות:אף אחד לא באמת יודע אפשר רק לשער ולעשות ספקולציות וזה לטעמי גם א משנה כל כך.מה שנשאר בפרטי נשאר בפרטי כמו שאמרת לגבי הנרי דוד שאת לא כל כך רוצה לדעת!

Nova5

New member
שונית, גם אני חושבת

שקלילות הוא שם המשחק. את רוצה לשחק איתי במשוו קליל כזה? למשל בספקולציות. או לא. לא אוהבת את המילה, יש בא קונוטציה שלילית. השערה - הרבה יותר טוב, לדעתי. השערות בקלילות - זה שם המשחק

שונית 7

New member
טוב נובה השערות.בטח לא התכוונתי

לשום דבר שלילי
אני בנושא אייזנברג כולי חיובית באמתוחוץ מזה ללח לי היום מראש על בחירת המילילים כי כולי חום.טוב?

למעלה