בוקר/צהריים טובים לכולן...

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
מומלץ../images/Emo127.gif

למרות שאני לא יודעת עד כמה היא יעילה בבישול - לא ניסיתי אבל ל"הקפצה" של ירקות וצליה היא בהחלט מעולה

kisses

New member
בוקר טוב ומקסים לכולם ../images/Emo39.gif

פילה מה יש מחר? עם מותר לשאול, כל מה שאני יודעת שמחר אנגליה משחקת נגד ברזיל וניראה לי שתהיה מחר פה אכזבה לאומית כשאנגליה יצטרכו ללכת הביתה.

Aאלינור

New member
ראינו בפאב בלונדון את המשחק הקודם-

אנגליה-דנמרק. איזו חוויה. התפללתי שאנגליה תנצח כדי שתהיה אווירה טובה. בעיקרון אני בעד ברזיל, אבל אחרי שראיתי את האנגלים כל כך שמחים ושרים כל כך יפה, אז הרגשות כבר קצת מעורבים. אל תהיי כל כך בטוחה שברזיל תנצח. יש פה המון הפתעות במונדיאל הזה

אתי@

New member
נשמע כמו חויה מדהימה אפילו למי

שלא חובב כדורגל...

kisses

New member
ביום שבת האחרונה הלכנו להצגה

וכל כיכר טראפלגר היתה מפוצצת באוהדים. זה כזה כיף לראות כזו אחדות.

fila

New member
האמת היא../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif

שאין שום דבר מיוחד מחר אני בטח אלך לשופינג
סתם כיף לי לא ללכת לעבודה לקום מאוחר ולישון מאוחר להיות המון עם בעלי אולי ללכת לים..... ובקשר לכדורגל-ואני מבקשת לא לצחוק- כבר נשבר לי הלב שלשום כשאיטליה הפסידו אני באה מבית פטריוטי איטלקי אז עכשיו כבר לא אכפת לי מי יזכה חוץ מגרמניה אולי שאני לא ממש אוהבת אותם ......

אתי@

New member
את הראשונה שפגשתי שבעד איטליה

רונן הסביר לי שכל הישראלים הם נגד האירופאיים. אם היית שומעת את שאגות השמחה של הבוס שלי כשאיטליה הפסידה (יש לו כרטיס טלויה במחשב+ממיר!!!), היית מבינה מהי שמחה אמיתית...

fila

New member
איך אפשר? אני ממש מכורה

לכדורגל האיטלקי אפילו נסעתי למשחק ברומא וזה היה עוצר נשימה! גם אני בעקרון ובכלל אצלנו בבית כולם רוצים שכל האירופים יעופו אבל נשארה לי הזיקה האיטלקית מה לעשות?

Aאלינור

New member
fila, למה לצחוק? אני ממש מבינה

לליבך אני בכיתי כשארגנטינה הפסידו והלכו הביתה (עכשיו באמת לא לצחוק). זה היה פשוט קורע לב לראות אותם בוכים...

למעלה