בוקר צהריים ערהב

המממ../images/Emo110.gif

כשרשמתי שהיינו אני ושחר ועוד 2 בנים מהשכבה התכוונתי מהשכבה שלנווו:p היו עוד 3 שהם לא ממנו והם איתנו בצוות:] ד"א הםםם קראו לזה הקייצתת הנוצצתתתתתתתתתתתתתתתתתת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וביקשו ממני ומשחר להרכיבבבבב תשיר של כל הקייצתתתתתתתתתת... כילו של כולםם:] מגניבבב:)

כפרעלייך../images/Emo25.gif../images/Emo205.gif

הקיפודים
מאיפה הקרצתם ת'שם הזה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:p תכתבי ת'שיר
שמחה שנהנת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

הממ היו עודד שמותת אבל פחותת יפיםםם.. היה הדורבנים [
זה התחיל בהדורבן ואז הפכו את זה לדורבנים] זבוב ג'וק [לכו תבינווווווווווווווו!!!!!!! פתחו גן חיותתתתתתתתתת] למה גולד [אם אנלא טועה] מנצחים את הכי זבאלה המקייצים והיההה עוד כמה שברחוו ליייייייייייייייי והמממממממממממ השיר
אנשים רק מדברים על הקיפודים ולא על אחרים כדאי לכם להזהר כי אתכם נביס מהר פה בקייצת רק מכייפים ועושים כאן כיף חיים הקיפודים הם השולטים אז תכנסו לעניינים פזמון: אנלא יודעת מה /אנלא יודע מה גורם לי לתחושה אנחנו כאן [זה לא מתחבר ליייייייייי!! נראלי פספסתי פה איזה מילה אני אשאל את שחר עוד מעט פשוט לפני שנייה ניתקתי איתה תשיחה
] הקיפודים ויאללה בלאגן עוקצים דוקרים כאילו אין לנו מחר זהוווווו
מגנייב נכוןןן?:]]

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אנייי לא מבינה מה הבעיהה עם אוהדד?:p חח אתם סתם הוזים דבריםםםםםםםםםםםםםםם
כאילו שאני כותבת דברים בין השורוותתת
ותודההההההההההההההה:p

hila846

New member
חחחח מיכללל>>../images/Emo80.gif

שיר חמווווווווווווד:]....חחחחחחחחח לא נורא שלא הייתם עם אוהד
גמאני ראיתי תסרט מישו לרוץ איתו ויש בו קטעים מפחידים
אבל זה אחלה סרטט
שמחה שנהנתתת

חחחחחחח הילוווש../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח באמת לא נוראא.. כי גמככה הוא טס מחר והוא לא יהיה עד תחילת הקייצת עצמה והם יהיו עם השני.. ויש לנו מדריך סבבה..:]] אהבתת את הסרטט?:) חחחח

hila846

New member
אעע יופי שמחה בשיבלך..-)../images/Emo80.gif

כןן אהבתי אותוו ממש תאמת הגעתי אליו בתחושה של באסה כי רציתי כיפה אדומה ולא היה אז החלטתי עם חברות שללי ללכת אליו (וגם לפני כן אמרו לנו שאם לא קראנו תספר לא נבין תסרט
)אבל דווקא הוא ממש יפהה
וכן הבנתי גם בלי לקרוא תספר.. אבל למשל הקטע שהרביצו לאסף הזה באגם היה ממש מפחיד
וגם שהאח שלה היה במערה ורצה סמים
אהבת

כןן../images/Emo110.gif

חח גמני רציתי כיפה אדומהההההההההה ואמרוו בביקורות שזה סרט טוב אז הלכנווו והיה עוד קטעע הזריקו לווו..:S היו הרבה קטעים כאלה.. הוא נחמדדד הסרטטט

היללי 2

New member
הוא מפחייידדד:-S../images/Emo23.gif

רציתי ללכת לכיפה אדומה אבל אחותי [יותר גדולה ממני
] כמעט דפקה בי כאאפה כי זה סרט לא לגילה חחח
מיכי שמחה שנהננתתת

למעלה