לושלוששש תודעע
ה הדסי מתה על אגמי New member 9/8/06 #48 חח מזל טוב ושמחה שנהנת../images/Emo25.gif../images/Emo204.gif
ר רעות האכלנית New member 9/8/06 #26 סתכלו מה הכנתי../images/Emo26.gif../images/Emo205.gif לקח לי שעות אני יודעת שכולכם מכירים את הרגע והתמונה אבל הצלחתי לשים כאילו את הכתב הזה תהנו
סתכלו מה הכנתי../images/Emo26.gif../images/Emo205.gif לקח לי שעות אני יודעת שכולכם מכירים את הרגע והתמונה אבל הצלחתי לשים כאילו את הכתב הזה תהנו
ה הדסי מתה על אגמי New member 9/8/06 #49 מזל טובבב../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif שעות עד שהצלחת לשים את הפונטייייייייםם וזה יפה
ר רעות האכלנית New member 9/8/06 #77 חח, אשכרה../images/Emo205.gif תודע מאמי אבל אני רוצה שתשלחי לי עוד פונטים [למדתי להגיד ת'מילה הזאת ]
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 9/8/06 #34 חיחי יום אהבה שמח לכולם:]../images/Emo110.gif *בתאריך העברי:]]* חחחח היום [שלישי] זכרתי שמחר יום האהבה ושכחתיי לקראת הלילה [עכשיו] ורק כשקראתייי אווי של מישי נזכרתיי
חיחי יום אהבה שמח לכולם:]../images/Emo110.gif *בתאריך העברי:]]* חחחח היום [שלישי] זכרתי שמחר יום האהבה ושכחתיי לקראת הלילה [עכשיו] ורק כשקראתייי אווי של מישי נזכרתיי