בוקר קסום
לכל בית ישראל

yoyo10

New member
בדרך כלל מחפשים משהו שמתאים לך

אבל באמת יש מקרים שמכירים בן אדם שהשקפת עולמו והדרך חיים שלו שונים או שאנשים משתנים בחיים

lala897

New member
נקרעת מצחוק

דרקנס, אין לי בכלל אופציה להתאהב עם חילוני כי אני לא מעונינת ליצור כזאת מערכת יחסים. (תלוי למה אתה קורא להתאהב.. למשהו אמיתי או לסתם קשקוש) תצחק, אבל אתה לא מבין את זה כי אתה רחוק מאד מאורח החיים שלי. ובכלל לא יוצא לי (במכוון לא יוצא לי ) לפגוש חילוני למשך זמן ולהגיע לקשר שיגרום לי להתאהב בו.

אבל...

מניין לך שקשר סתמי לא יתפתח למשהו רציני?(הרי משם חלק גדול מהקשרים ה"רציניים" מתחילים).

lala897

New member
תראה עד עכשיו לא יצא לי אפילו

להיקלע לקשר סתמי- אני לא בדיוק "מעורבת" בחברה החילונית. ומבחינתי יש קצת בעיה גם עם קשר סתמי בגלל הסיבה הנ"ל.

מתנדב

New member
lala897, צודקת....

כי לפעמים קשר סתמי נגרר לדברים אחרים.... מסכים איתך

אינני פוסל בחורה בגלל דתה\לאומה

וכמו כן אינני מוכן לשנות את אמונותי למען אף אחת. בהנחה שאנשא לבחורה דתית-אהיה מוכן לכבד חלק מדרישותיה, נאמר לא להדליק טלוויזיה כשהיא בבית(אגב מישהו יכול להסביר לי למה אסור להדליק טלוויזיה לפני השבת ולהשאיר אותה דלוקה?(כי ההסבר שאני שמעתי הוא קצת... לא מתוחכם)), או דברים אחרים שיגרמו לה "לחלל את השבת", אבל בשום פנים ואופן לא אאסור על עצמי נגיד.. לנסוע בשבת, להשתמש במחשב בחדר סגור, וכו'. לא אשנה את דתי למען אף אחת, אבל אני מוכן בהחלט להתגמש אם האהבה חזקה מספיק(וכבר יצאתי עם כמה בחורות דתיות).

למעלה