בוקר שבת טוב

dani 123

New member
בוקר שבת טוב

מצורפת כתובת להורדת תוכנת טלפון חנמית http://www.skype.com/ התקנתי אותה והיא פועל

dani 123

New member
ובדיחה לשבת

הליכה כתרפיה - דוקטור, אתה חייב לעזור לי - כן בבקשה, מה הבעייה - אשתי משגעת אותי. אני עלול מידי יום להגיב באלימות קשה. - כן, כן. זוהי תופעה ידועה. אני מציע לך להרגע על ידי הליכה. כל בוקר פשוט תצעד 10 קילומטר. תרגיש לגמרי אחרת. לאחר חודש, בטלפון : - דוקטור, שלום ! רציתי לעדכן אותך - כן, כן - מה קורה ? איך אתה מרגיש עכשיו ? - מצויין, פשוט מצויין. ההליכה נהדרת. ממש כיף. - יופי. ואיך אשתך ? - אשתי ? אני ממש לא יודע. אני כבר 300 ק"מ מהבית...

dani 123

New member
ועוד אחת

עוד חוות דעת נוספת במהלך ריב עם אשתו בזמן ארוחת הבוקר פלט הפרופסור לרפואה "… וחוץ מזה שתדעי לך שאת גם לא מי יודע מה טובה במיטה". בצהריים, לאחר שמעט נרגע החליט הפרופסור לצלצל הבייתה. הטלפון צלצל וצלצל ורק לאחר דקות ארוכות ענתה אשתו. "מה לקח לך כל כך הרבה זמן ?" תמה הפרופסור "הייתי במיטה" ענתה אשתו לקונית "מה את עושה במיטה כל כך מאוחר ?" שאל הפרופסור "מקבלת חוות דעת נוספת " ענתה אשתו

emmy5

New member
קבלתי בדיחה במייל

איש מכירות חדש מתראיין למשרה בחברה מכובדת. למרות שכישוריו משביעי רצון, אומר לו המראיין: "לצערי לא אוכל לקבל אותך לעבודה - יש לך 'טיק' בעין, אתה נראה קורץ כל הזמן..." "אה, בעניין הזה אין בעיה..." עונה המועמד. "אני לוקח כדור אספירין וזה נפסק מייד." "תראה לי, בבקשה" אומר המנהל. המועמד פותח את תיקו, ושם, אחרי חיטוט נמרץ בין עשרות חפיסות קונדומים הוא מוצא את מבוקשו, בולע כדור אספירין, ואכן, תוך דקה מפסיק לקרוץ. "שבע רצון?" הוא שואל את המנהל. "כן - אבל לא אוכל לקבל לעבודה רודף שמלות כמוך!!!" אומר לו המנהל. "רודף שמלות??? אני נשוי באושר!!!" תמה המועמד. "אז מה עושים אצלך כל כך הרבה קונדומים?" מקשה המנהל. "מה אתה חושב שתקבל כשתיכנס לבית מרקחת,! תבקש אספירין ותקרוץ?"

emmy5

New member
מצאתי משהו יפה ...

בטוחה שכל אחד יכול להוסיף יות Question: What is the truest definition of Globalization? Answer: Princess Diana's death. Question: How come? Answer: An English princess with an Egyptian boyfriend crashes in a French tunnel, driving a German car with a Dutch engine, driven by a Belgian who was drunk on Scottish whisky, (check the bottle before you change the spelling) followed closely by Italian Paparazzi, on Japanese motorcycles; treated by an American doctor, using Brazilian medicines. This is sent to you by a Canadian, using Bill Gate's technology, and you're probably reading this on one of the IBM clones, that use Taiwanese chips, and a Korean monitor, assembled by Bangladeshi workers in a Singapore plant, transported by Indian lorry-drivers, hijacked by Indonesians, unloaded by Sicilian longshoremen, and trucked to you by Mexican illegals..... That, my friends, is Globalization. ר ...

לייציק

New member
ועכשיו אתרום גם אני את חלקי ../images/Emo8.gif

שרשור תמונות בנושא "האדם וחיות אחרות" או "החיות שבאדם"

למעלה