בוקר שבת טוב

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo140.gif שאלה פרטית לי אליכם

שבת שלום לכם, לפני כמעט חודש קיבלתי חשבון טלפון מחברת סלקום ובה הייתה שיחה אחת (בודדת) על סך 137 ש"ח. כששאלתי לפשר הדבר הם טענ ש 1.9.03 צלצלתי ואף אחת מאיתנו (לא אני ולא החברה שצלצלתי אליה) לא ניתקנו את הטלפון. ומבחינתם דיברתי 4 שעות וחצי. מהשעה 22:30 בלילה ועד 03:00 למחרת לפנות בוקר. מאחר ואני נוהגת להשקיט את הטלפון בלילה ואי אפשר להשתיק כשהטלפון בשיחה "כאילו" הדבר לא נראה לי הגיוני ואני חושבת שמשהו אצלם לא בסדר. הם טוענים שאף אחד לא התלונן פרט לי. האם ידוע לכם על מקרה דומה? יעלי

dani 123

New member
יעלי

לי לא ידוע מאחר ועזבתי אותם לפני כחמש שנים בגלל יחס עלוב. המלצתי אם ביכולתך לעזוב את סלקום הודיעי להם שהתשובה שלהם לא הגיונית ואם הם לא יזכו אותך את עוזבת מאחר ואין ברצונך לעבוד עם חברה לא אמינה.

מנורה

New member
יעלי בוקר טוב לנו יש פלאפון שנים

אף פעם לא עברנו לחברה אחרת כי בהתחלה כולם מבטיחים דברים ואח"כ לא מתיחסים אליך. כלקוח ותיק של פלאפון היחס מצוין והשרות טוב. תיתלונני ואל תותרי היום התחרות מאד חזקה וכל לקוח שרוצה לעזוב מתיחסים אליו ואם לא? עיזבי אותם מיד. בהצלחה

לייציק

New member
צהרי שבת טובים לכם ../images/Emo42.gif

רק עכשיו התפניתי לגלישה ... מאחר והרגשתי יותר טוב הבקר והיום יפה ובהיר, החלטנו לשנס מותניים ולעשות סדר בבלגאן... מיינו וזרקנו איזה טונה ניירת וג'אנק שהצטברו לנו במחסן (אולי בהשראת השיחה אתמול עם יעלי ובימבו
...). עבדנו יותר משלוש שעות עד שהרגשתי שאני שובקת ... אבל, זה היה מבצע חשוב ונחוץ ... וזה עוד לא נגמר ...
בקשר לטלפון הסלולרי, גם לי היה פעם סלקום שהפסקתי את השימוש בו אחרי שנה למרות שאני עדיין משלמת את התשלומים החודשיים עבורו... בגלל היחס והשרות הגרוע שלהם ... כל המשפחה שלנו עכשיו מנויים על אורנג' ולכן השיחות בינינו עולות הרבה יותר בזול ... גם היחס והשרות טובים בהרבה ... לא היה לי מעולם מקרה דומה למה שיעלי מספרת ... אז הנה יום חדש הגיע - סלין דיון

לייציק

New member
איזה כף היה להיכנס לפורום ../images/Emo151.gif

דני, סבאאורי, אממי, מקסימה, שרה'לה, מנורה, בימבו ויעלי
איזו יצירתיות על הבקר ...
תודה על הבדיחות, היצירות והשירה שקידמו את פני כשנכנסתי, מאד נהניתי
שולחת לכם
ע נ ק

שרה16

New member
לייצ'יק יקירתי,הזכרת לי את ..../images/Emo22.gif

אריק אריקסון. אני לומדת עליו בהיסטוריה של החינוך ועל תורתו. על פי אריקסון,בכל תקופה בחיי אדם,יש משבר,ושהפועל היוצא של המשבר,זה מרכיב באישיות שנרכש . אם האדם לא פותר נכון את המשבר ,יכנס לאישיותו מרכיב שלילי,ואם נכון,אישיותו תהפך לנכונה ומאוזנת! פתרת את המשימה ההתפתחותית שעמדה בפנייך בצורה המושלמת והמודעת ביותר ! (אני מחייכת תוך כדי כתיבה,מנסה לא להרדם מכל החומר ומציצה מידי פעם באינטרנט...)

שרה16

New member
צהריים טובים../images/Emo20.gif

יש לנו סלקום ואנחנו מרוצים דוקא. כולנו ,כולל החברה של הבן,בהסכם משפחתי המזיל בהרבה את השיחות. המשך יום מוצלח לכולם.

dani 123

New member
בדיחה

A blonde with two red ears went to her doctor. The doctor asked her what had happened to her ears and she answered, "I was ironing a shirt and the phone rang - but instead of picking up the phone I accidentally picked up the iron and stuck it to my ear." "Oh Dear!" the doctor exclaimed in disbelief. "But, what happened to your other ear?" "The jerk called back!"

למעלה