קצת משמעמם פה.....
אני סיימתי לראות את העונה השלישית של white collar. לא מוצאת את העונה הרביעית בשום מקום (וכאן לא מורידים תוכניות למחשב כי זה לא חוקי
)
בנתיים אנחנו רואים דמג'ס, העונה השנייה הייתה משעממת נורא, אבל מפצים אותנו בעונה השלישית.
אנטביס - אני קוראת לך לא לראות 666!! זו פשוט סדרה שמדרדרת מפרק לפרק, וגם ככה ביטלו אותה....... בעלי עדיין באבל. מסיבה לא ברורה הוא ממש נכנס לסדרה הזו....
חוץ מזה שעונת החורף אוטוטו מתחילה, וכבר יש סניק פיק לכל מיני פרקים בהולו פלוס. ובטפליקס גם יש כל מיני סדרות מעולות.
את רוב הסרטים שלנו אנחנו רואים בנטפליקס. אתמול הבחור נשבע שהוא לא ראה deep impact הסרט עם אלייז'ה ווד על האסטרויד שפוגע בכדור הארץ, אז ראינו אותו.
ראינו stupid crazy love עם סטיב קארל
וריאן גוסלין
. ההתחלה מפתיעה, האמצע נמשך אבל ה 20 דקות האחרונות כל כך מצחיקות, הערתי את הקטנה מרוב שצחקתי בקול רם
בגלל שהכל סגור בכריסמס, והיינו כלואים בבית בגלל הגשם ראינו מלא מלא סרטים עם הבנות. מפלצות בע"מ המעולה. שרק II (מתאים יותר למבוגרים), שרק III (ממש לא לילדים), שלל סרטי דיסני שיש לי בארנסל. והסרט הטוב ביותר בכל הזמנים שתמיד משדרים אותו כאן ערב לפני חג המולד - צלילי המוסיקה