כן, באיזשהו שלב הוא נהיה מעיק
האמת היא שבאיזשהו שלב הפסיק להיות איכפת לי מכל דמות שהיא לא ניית'ן. במיוחד בעונה 4 כשהוסיפו מלא דמויות חדשות וכל הותיקות סתם היו חסרות פואנטה.
אבל כן, חברת התעופה של ניית'ן
גם אני הייתי רוצה לעוף איתו
ואם כבר ניית'ן, זה מזכיר לי קטע ממש מצחיק שהיה לי בגן שנה שעברה.
אני בעיקרון עובדת בפעוטון (גילאים חצי שנה עד 3 שנים) אבל יש צהרון שבו יש ילדים בגיל 4-6. בקיצור, שנה שעברה בתחילת השנה הייתי בצהרון וישבו לידי כמה בנות (5) והתחילו להציק לי כמו שילדות בנות 5 יודעות לעשות. באיזשהו שלב הקירצוצים המילוליים שלהן הפכו לדחיפות ידידותיות מעיקות שמתאימות לגיל שלהן אבל לי לא היה כוח אז אמרתי להן שאסור להן לדחוף אותי כי יש לי תינוק בבטן והוא יכול למות. הייתי בעיקרון אמורה להיות בצהרון רק איזה אחת לשבוע אז לא יחסתי לזה יותר מידי חשיבות אבל מאז כל פעם שהבנות האלה היו רואות אותי הן היו שואלות אותי מה שלום התינוק שלי.
כדי לא לחזור להתעללויות שלהן המשכתי עם הסיפור שיש לי תינוק. אחרי כמה זמן הן התחילו לשאול איך קוראים לתינוק שלי ומתי הוא יגיח לאוויר העולם. אמרתי להן שיש לו עוד זמן אז הן צריכות להתאפק והשם הראשון שעלה לי לראש כששאלו לשמו היה "יחזקאל" במשך חצי שנה כמעט כל יום הייתי מקבל מטר שאלות על יחזקאל ומה שלומו ומתי הוא יוצא ובלה בלה.
בחופש הגדול האחרון הייתי צריכה לקחת 5 בנות לבית של הגננת ולהעסיק אותן שם במשך כמה שעות כי לא היה איפה להכיל אותן. אחרי ששיחקנו בכל משחק אפשרי הגיע שלב החקירות. הפעם הן כבר לא היו מוכנות לקבל את העובדה שיחזקאל צריך להיוולד "בקרוב" ודרשו לראות אותו. נכנסתי באייפון לגוגל תמונות גיגלתי "תמונות אולטרהסאונד" וחיפשתי תמונה שבה רואים תינוק יחסית ברור והראתי להן. כמובן שהן ישר נשבו בקסמו של הפג המקסים ששוחה לי בבטן אבל כעבור כמה דקות אחת הבנות רצתה לדעת מי זה האבא של התינוק המהמם שלי. בלי להתבלבל ישר אמרתי להן "ניית'ן פטרלי" הן בתגובה שאלו "מי?!?" בורות חצופות שכמותן
גיגלתי אותו מהר ושמתי תמונה שלו בתור הרקע בפלאפון שלי כדי שזה יראה אמין ואמרתי להן "הנה, בעלי בפלאפון שלי"
זו הייתה התמונה שהשתמשתי בה-
http://www.geekshow.us/wp/wp-content/uploads/2009/02/nathanpetrelli.jpg
ואותה חצופה ששאלה לשמו של בעלי שאלה "איפה הוא גר" בלי להסס אמרתי "מזתומרת איפה הוא גר?? הוא גר איתי!!" אחותה של אותה ילדה (בת 4) הגיבה לה במין התנשאות שכזו "הם גרים ביחד במול זכרון!" כמעט נחנקתי מרוב צחוק
משום מה הילדה הזו בטוחה שאני גרה במול זכרון (במתחם ביג הזה) כי כשהיא שאלה את אמא שלה איפה אני גרה, הילדה לא באמת מכירה את זכרון יעקב אז היא זרמה על משהו שהילדה מכירה ואמרה לה שאני גרה ליד מול זכרון, מאז היא ננעלה על זה שאני גרה שם. רק שלא תחשוב שאני שכנה של רמי לוי
בקיצור הילדה הגדולה מעזה להגיד לי בתגובה ש"זה לא נראה כאילו שהוא גר בארץ"
זה היה בחופש הגדול (יולי) ועד היום התמונה של ניית'ן היא הרקע שלי בפלאפון. אנשים רנדומלים שמבקשים שיחה או סתם לחטט בפלאפון לא מבינים מי זה הגבר המסוקס הזה במסך הפתיחה שלי וזה תמיד מעיק ודי מוזר לספר להן אז אני כזה "אממ סתם מישהו
" וכשהם מתעקשים לדעת אני טוענת שהוא בעלי|חש|
כפרעליו
קיצר זו הייתה חפירה מיותרת על כמה אני מוזרה. סלחי לי