בוקר
טוב
אז, מה, עכשיו ומחכים 9 חודשים?

MonicaF

New member
בוקר
טוב
אז, מה, עכשיו ומחכים 9 חודשים?

קפלדי יתחיל לעמוד המבחנים שלנו כצופים בסביבות ספטמבר 2014.
מה אתם עושים עד אז כדי לשמור על הלהבה?
צופים שוב בכל הסדרה, החל מטננט? החל מאקלסטון? החל מהרטנל (הראשון)?
מחפשים ספרים ברשת וקוראים אותם? מחפשים סרטי אנימציה של הדוקטור וצופים בהם?
מציירים ו/או תופרים, בונים, רוקמים רקמות, בגדים ומה לא - בנושא הדוקטור?
מתכננים מה תהיה התחפושת שלכם לפורים בהתאם לדוקטור?
כותבים בלוג עם תובנות?
כותבים סיפורים משלכם על הדוקטור?
מדמיינים איך תתחיל העונה החדשה הבאה עלינו לטובה?
חורשים את הרשת אודות קפלדי ואוספים סרטונים מצחיקים בהם הופיע?

ailag

New member
הם רק עכשיו מתחילים לצלם :/

לוקח להם איזה 9 חודשים והעונה הבאה לא תהיה מפוצלת.

הייתי שמחה לראות דברים עם פחות אפקטים, אפילו פרקים יותר קצרים, אבל שיהיה משמעותית יותר חומר ויצא יותר מהר.
(לא "יותר קצרים" כמו המיניסודס, שלא שווי ערך לחלקים מפרק לדעתי, אבל אם למשל היו חוזרים למבנה של פרקים בחלקים קצרים יותר...)

MonicaF

New member
פרקים של כ-20 דקות

אני חושבת על זה הרבה, שהיו פעם פרקים של כ-20 דקות.
ולזמן קצר עברו לפרקים של 40 דקות ואז חזרו ל-20.
מעניין אם היום היה מתאים לשדר ולצפות בפרקים של 20 דקות, לא משנה כמה מידע יגדשו בהם.
היום כשאני צופה בפרקים ישנים, אני צופה ברצף לפי נושאים (לרוב 4 פרקים לנושא) וזה מאד נוח. כאילו אני צופה בסרט באורך מלא - 80 דקות.
סביר להניח שזה היה מעצבן אותי פרקים של 20 דקות.

ailag

New member
האמת שכשאני צריכה לראות רק חלק

ה20 דקות זה די שווה. זה תלוי איך כותבים - בטח שני פרקים של 20 דקות קשה יותר לכתוב מאחד של 45.

but a scratch

New member
נכון.

עונה מפוצלת למעשה אומרת עוד פרק עם רגע שיא לקראת ההפוגה, יש לזה יתרונות.

מוגלי7

New member
האמת שהתחלתי מחדש את עונה 1

של המחודשת, כמובן. יש לי את הDVD שקניתי בתל אביב באחד ממפגשי הפורום שהיו בעבר, ואני עדיין חייב 10 שקלים לרקפת שגלשה פה פעם ועזרה לי עם הקנייה אז אם את פה עדיין קצת צובט לי בלב שלא החזרתי לך חח.

בכל אופן, אני מתחיל ממש לא לחבב את רוז. היא ממש לא בן אדם טוב חחח. זה מוזר איך ממש התחברתי אליה בצפייה ראשונה ועכשיו אני רואה כמה שהיא די ילדה זבל. כי תכלס הצופה מתחבר אליה מהמקום הבסיסי של "מה הולך פה?" ומהמקום של "גם לי יש חיים משעממים וגם אני רוצה לברוח בחלל ובזמן" ואני מניח שהחיבור הבסיסי הזה לדמות קצת עיוור אותי בצפיה ראשונה לדמות עצמה, אבל במהלך העונה היא צוברת ביטחון עצמי וכל ההתנהלות שלה היא די לא משהו.. זה מתבטא בעיקר במיקי. היא מתייחסת אליו כמו זבל! אז מה אם הוא די אידיוט, את לא יכולה לברוח ואז לחזור אחרי שנה ואז לברוח שוב וכל פעם להתחיל עם בחורים ואז לחזור ולהתפלא שמיקי יוצא עם טרישה דילייני ("she's a bit big..") את אפילו לא נתת לו את הכבוד הבסיסי של להיפרד ממנו! אז היא קצת מעצבנת אותי, ואם כבר מדברים על עונה 1 אז אני חושב שפרקי הסלית'ין הם ממש אנדראייטד. הם ממש אחלה חח אז מה אם הם חייזרים מפליצים? אני זוכר שבפעם הראשונה שצפיתי אני אשכרה הייתי במתח. לא היה לי מושג איך הם ייצאו מזה. וגם הארייט ג'ונס! טוב זהו סיימתי לחפור חח

MonicaF

New member
שמחה שעוד מישהו חושב כך על רוז

שמחה שלא היה נדמה לי.
אני אוהבת את רוז במראה שלה ובחיבור שלה עם טננט.
חוץ מזה, כל מה שכתבת די נכון, אם כי הרבה מזה תלוי בתפקיד שייעדו וכתבו לה.
לכן מרתה כל כך מצאה חן בעיני והיתה סוג של שחרור מבחינתי, סוף סוף אחת רגישה ומבינה ואמפטית וגם חכמה וקשורה מאד לדוקטור.

על רוז

לדעתי חלק מהיופי בדמויות בסדרה |(ובכלל בסדרות בריטיות, ובכלל בסדרות מוצלחות, לא חשוב זה לנושא אחר) זה שהן מורכבות ולא פלקאטיות.

אני מאוד אוהבת את רוז, אני מעריצה את החוזק שלה ואת היכולת שלה ללמוד ולא להישאר תקועה.
ברור שהיא לא מתנהגת בצורה הכי בסדר למיקי, אבל מצד שני אפשר גם לראות את הדרך המדהימה שהוא עשה, ואת זה הוא לא היה משיג לעולם אילולא רוז הייתה מכניסה את הדוקטור לחיים שלהם.
בפרק שבו היא מצטרפת לדוקטור היא אומרת למיקי "תודה" והוא משיב לה "על מה?"
ונראה לי שה בדיוק מסכם את המורכבות. היא לא סתם עזבה אותו כי היא מניאקית, היא עזבה אותו כי לא קיבלה ממנו כלום והיה לה הרבה מה לקבל ולתת לדוקטור.

מרתה הייתה קצת מעוררת רחמים בעיני. מאוד אהבתי אותה אבל מבין כל הקומפניינס היא פחות מוערכת בעיני.
אגב, עכשיו אני רואה טורצ'ווד ולומדת להעריך ותה קצת יותר :)

MonicaF

New member
מתחברת

למה שכתבת:
"... אפשר גם לראות את הדרך המדהימה שהוא (מיקי) עשה, ואת זה הוא לא היה משיג לעולם אילולא רוז הייתה מכניסה את הדוקטור לחיים שלהם."
"..היא לא סתם עזבה אותו כי היא מניאקית, היא עזבה אותו כי לא קיבלה ממנו כלום והיה לה הרבה מה לקבל ולתת לדוקטור."

GeJuFan

New member
ֿ
על רוז

כבר אמרתי שאחת הסיבות שאהבתי את ההופעה של פייפר בספיישל ה-50 זה כי היא לא שיחקה את רוז. כמובן שגם יכול להיות שבין לבין פייפר לקחה שיעורי משחק ולמדה לשחק.

מוגלי7

New member
ואי איזה כיף שמסכימים איתי

חשבתי שאני לגמרי במיעוט, במיוחד בפורום כאן. שוב, אני לגמרי הייתי בteam rose עד עכשיו, הצפייה החוזרת הזאת בעונה 1 פשוט יצרה לי אנטגוניזם מוחלט נגדה..

Lion_Heart

Well-known member
אני מוריד את כל העונות

...זה יקח מספיק זמן ואצפה בכל הדוקטורים...אני מקוה שזה יעביר לי איזה חודשיים שלושה

MonicaF

New member
מחזיקה לך אצבעות, גם אני

מחזיקה לך אצבעות.
הרטנל היה לי לסוג של הלם בהתחלה. במיוחד כשמנגד עמד מאט סמית'.
אבל התרגלתי אליו, ואני די אוהבת אותו היום. ראיתי כשליש מכל הפרקים בהם הופיע.
יש לי הצעה: אם אתה מרגיש שהשחור לבן הזה כבד מדי בשבילך, אפשר לדלג בין הדוקטורים, לראות פרקים נבחרים.
זה מה שאני עשיתי. לקחתי לי נושא, נגיד דאלקים: חיפשתי כל הפרקים החשובים בדאלקים וראיתי אותם ברצף.
עברתי משם למאסטר, ואז לרומנה, ואז לבריגדייר, שהוא מקסים בעיני. אני מחכה לפרקי battlefield שהזמנתי באמזון, היו ממש זולים. אלה הפרקים האחרונים בהם מופיע בריגדייר.
חלק גדול מהסרטים פשוט קניתי גם אם יצא לי כבר לראותם, כי הם פשוט טובים.
היו לי הפתעות נעימות בדרך: "משחקי המלחמה" עם הדוקטור השני, הסרט "שני הדוקטורים", ועוד פרקים שהתלהבתי מהם וכתבתי עליהם כאן. אני לא אוהבת את הדוקטור השני ואת השישי, לכן היתה לי הפתעה עם הסרט "שני הדוקטורים" שבעיקר, הצחיק אותי. כאילו הם שכחו לכמה רגעים פה ושם שהם עושים סרט מד"ב, וחזרו להומור הבריטי שקשה להם כל כך בלעדיו.

אשמח לקרוא דעתך על הסרטים תוך כדי צפייה - גם לי יש עוד הרבה להשלים.

Lion_Heart

Well-known member
לא...אני חייב

לעבור דוקטור,דוקטור...לא רוצה לפספס,למרות שאני רוצה להגיע לטוב בייקר ופיטר דייוידסון

למעלה