הלוואי שהיה לי זמן לסדרות
לדוקטור הוא פיניתי זמן גם כשלא היה כי זה דוקטור הו (Always waste time when you don't have any), אבל יש לי הרבה עומס בשיעורים (כרגע, למשל, בהפסקה ארוכה בהכנת שיעורים שאני צריכה להגיש בקרוב, כי קשה לי להתרכז). אני מתקדמת ממש ממש לאט עם הסדרה הישנה של דוקטור הו. שוקלת לקפוץ פרקים, אבל רוצה לפחות לסיים את הסיפור שאני נמצאת בו. אנ חושבת שכדאי לראות את כל הסיפורים ביחד, אבל אני לא מצליחה למצוא לזה זמן. חוץ מזה אני גם משלימה ממש ממש לאט את Once Upon a Time (סדרה טובה, אני רק רואה אותה לאט בגלל חוסר הזמן). חוץ מזה אני מחכה שיחזרו לשדר את הסדרה Agents Of S.H.I.E.L.D. שבפגרה כרגע אבל עומדת להיגמר, והסדרה שרלוק סוף סוף חזרה אז אני מקווה שמחר כשאחזור לחיפה (אני לומדת בירושלים) יהיה זמן לאחותי ולאבא שלנו שנצפה (אני בספק כי גם לאחותי יש מלא שיעורים, והיא גם לא זוכרת את הפרק הקודם, אז הצעתי לה שאו שאזכיר לה או שנראה שוב, ונראה לי שהיא לפחות קצת מעדיפה שנראה שוב, אז קפצנו כבר לשני פרקים, ואלה פרקים ארוכים). חוץ מזה אני רואה קצת באפי עם אחות יועם חברה שלנו שרואה את זה בפעם הראשונה (ממש כיף לראות דברים שראיתי כבר עם אנשים שלא ראו קודם), ובקרוב יחזרו עוד סדרות מפגרה (אם כי לפני הפגרות הייתי בפיגור בפרקים, וסביר להניח שהפיגור יחזור ואולי גם יהיה יותר גדול, כי בקרוב מבחנים).