בוקר
טוב
אז, מה, עכשיו ומחכים 9 חודשים?

ailag

New member
גם קולין הוא בייקר טוב!

כבר שיתפתי פה שהוא דיבר איתי בעברית? הוא דיבר איתי בעברית!!

(משפט אחד שהוא זוכר ממתי שהתנדב - מסתבר - בקיבוץ הגושרים בסוף שנות ה-60)

MonicaF

New member
אני חוזרת בי

לא סבלתי את הדוקטור השישי כשהוא החליף את הרביעי המקסים.
פשוט בבת אחת הרביעי המקסים הופך לטיפוס מתנשא ומעצבן ביותר עם מצבי רוח על גבול הסכנה.
אבל ככל שראיתי עוד פרקים עם השישי, הצלחתי כן לחבבו, בעיקר בסרט 2 הדוקטורים.
אגב, הוא ה-narrator ברוב הספשל פיצ'רס מהעונות הישנות, והוא תמיד חביב כזה

אז כולה מילא את תפקידו, ואני כעסתי עליו, ועוד הוא יודע עברית והיה כאן בארץ.

ailag

New member
אם השחקן ה-6 מחליף את ה-4 זה רק בדוקטור הו!

הוא היה פעמיים, אח"כ הוא גם היה בסבב שעשו מטעם תוכנית טלויזיה שהוא שיחק בה (האחים)

MonicaF

New member
פרקים לא טובים שניתן לדלג עליהם

ושיצא לי לראות הם the keys of marinus.
שישה פרקים של בזבוז זמן. אפשר לדלג עליהם ופשוט לקרוא את התקציר בויקיפדיה.
הדבר היחיד שאהבתי בהם הוא שהם בנויים כמו משחק מחשב קוואסט. אפשר לעשות מהם אחלה משחק אם רוצים, ועל ידי כך לחתוך את כל הגיחוך המיותר.
יחד עם זאת, אני מופתעת, שככל שאני רואה עוד פרקים עם הדוקטור הראשון, אני מחבבת אותו יותר. ואת המלווים שלו. לסוזן אני סולחת שהיא כזו וזאת בזכות ראיון שראיתי איתה והבנתי כמה התפקיד הזה נכפה עליה. של הילדה ההיסטרית הדאגנית.

Ayelet 363

New member
הלוואי שהיה לי זמן לסדרות

לדוקטור הוא פיניתי זמן גם כשלא היה כי זה דוקטור הו (Always waste time when you don't have any), אבל יש לי הרבה עומס בשיעורים (כרגע, למשל, בהפסקה ארוכה בהכנת שיעורים שאני צריכה להגיש בקרוב, כי קשה לי להתרכז). אני מתקדמת ממש ממש לאט עם הסדרה הישנה של דוקטור הו. שוקלת לקפוץ פרקים, אבל רוצה לפחות לסיים את הסיפור שאני נמצאת בו. אנ חושבת שכדאי לראות את כל הסיפורים ביחד, אבל אני לא מצליחה למצוא לזה זמן. חוץ מזה אני גם משלימה ממש ממש לאט את Once Upon a Time (סדרה טובה, אני רק רואה אותה לאט בגלל חוסר הזמן). חוץ מזה אני מחכה שיחזרו לשדר את הסדרה Agents Of S.H.I.E.L.D. שבפגרה כרגע אבל עומדת להיגמר, והסדרה שרלוק סוף סוף חזרה אז אני מקווה שמחר כשאחזור לחיפה (אני לומדת בירושלים) יהיה זמן לאחותי ולאבא שלנו שנצפה (אני בספק כי גם לאחותי יש מלא שיעורים, והיא גם לא זוכרת את הפרק הקודם, אז הצעתי לה שאו שאזכיר לה או שנראה שוב, ונראה לי שהיא לפחות קצת מעדיפה שנראה שוב, אז קפצנו כבר לשני פרקים, ואלה פרקים ארוכים). חוץ מזה אני רואה קצת באפי עם אחות יועם חברה שלנו שרואה את זה בפעם הראשונה (ממש כיף לראות דברים שראיתי כבר עם אנשים שלא ראו קודם), ובקרוב יחזרו עוד סדרות מפגרה (אם כי לפני הפגרות הייתי בפיגור בפרקים, וסביר להניח שהפיגור יחזור ואולי גם יהיה יותר גדול, כי בקרוב מבחנים).

Ayelet 363

New member
דרך אגב, כשסיפרתי לאחותי שדוקטור הו

לא תחזור עד ספטמבר, אמרתי לה: "רוצה לשמוע משהו מצחיק?" ואז אמרתי "הביביסי חושבים שאני אשרוד בלי דוקטור הו עד ספטמבר".

GeJuFan

New member
?? אני מודה שניסיתי

ונטשתי אחרי מספר פרקים מועטים.

איילת אם כבר, ואם את בקטע של קומיקס, נסי את arrow, גם העונה הראשונה למרות החולשות הרבות שלה חזקה וטובה בהרבה מ-AoS, העונה השנייה חזקה אפילו יותר ומרגישים (בינתיים) שהם כבר יודעים מי הם ומיהם הדמויות ומרגישים נוח לכתוב אותם. וכמובן שיש את הדמות הפורצת של התוכנית- פליסיטי.

blue raphsody

New member
היא הדמות הכי אדירה שם

יש לה חוש הומור מקסים, אם מישהו יודע האם צפוי איזשהו קטע בינה לבין אוליבר, אבל לתמיד, זה יהיה נהדר

GeJuFan

New member
יש שמועות ותקווה

שזה הכיוון שבסופו של דבר TPTB ילכו עליו מכיוון שחלק לא מבוטל מהדברים הקלאסיים, שבד״כ מי שמיועד/ת להיות החצי השני של גיבור/ה עושה- היא הייתה זו שעשתה אותם, כמו לשים לו את המסכה והבקשה שלה שהוא יחזור, העובדה שהוא הרג בשביל להציל אותה למרות שהבטיח לעצמו אחרי מותו של טומי לא להרוג שוב לעולם. עוד משהו שעולה זו ההשוואה שבעוד פליסיטי קודמה לתפקיד דמות ראשית דמותה של לורל כמעט ואינה על המסך בעונה הנוכחית וצופים רבים אמרו פעם אחר פעם בסיום הפרקים שבהם היא כמעט ואינה מופיעה או לא מופיעה בכלל שהם כלל לא שמו לב להעדרות שלה אלא רק עד שהיא הופיעה/סוף הפרק/או שמישהו העיר להם על כך(כמו שקרא לי במקרה של אחד הפרקים לפני כחודש). זה לא עוזר גם שהדמות של לורל די לא אהובה (בלשון המעטה) על רוב מעריצי הסדרה שלא מבינה מה המטרה שלה מלבד להיות הבחורה שהגיבור מציל שוב ושוב, מהי העלילה שלה, מה גם שדי אין לה שום חיבור עלילתי לאף אחת מהדמויות. הבעיה היא כמובן שהיא מי שהיא בקומיקס מה שעלול לגרום למפיקים להחליט לשכוח את הכימיה המדהימה בין פליסיטי לאוליבר ולמצוא דרך מטומטמת לחבר בין אוליבר לגורל. החשש זה שהם יחליטו להכניס את שלושת הדמויות למשולש רומנטי -מה שפשוט יהרוג את הסדרה. וגם האנטי של המעריצים למחשבה שהיא תהפוך להיות בלאק קנרי (כי בקומיקס היא הקנרי)כשאין שום בסיס לסיבה שהיא תהפוך לה כשיש לנו את הדמות של הקנרי עכשיו תחת שרביטה של שרה שלפי הפרקים עברה לא רק גיהנום לא קטן אלא גם חתיכת הכשרה להגיע ללוחמת שהיא היום, הכשרה שאין ללורל.
כמובן שיש גם את העובדה שהשחקנית שמשחקת אותה פשוט לא יודעת לשחק, לפחות לא דמות כה מורכבת רגשית כמו שלורל אמורה להיות ויש לה בערך אפס כימיה עם כמעט כל שאר הקאסט.

בקיצר רוב רובו של הפנדום מקווה שאם הכותבים לא מתכננים להרוג את הדמות, אז שהיא או תפותח לגיבורה אחרת מהקומיקס או סתם לדמות שיש לה מטרה ועלילה משל עצמה כמו למשל להיות אשת הקשר של החץ הירוק במשרד התובע. מצד שני, ואם את שואלת אותי, אני לא חושבת שיש לשחקנית את כישרון המשחק שהדמות דורשת וכל סצינה איתה מטמטמת בטירוף כי החוסר יכולת שלה לשחק את הדמות מורגש ויהיה הכי טוב פשוט להעלים אותה בין אם ע״י להרוג את הדמות או שהיא תעזוב את העיר.

BloodyRose

New member
once upon a time

כשגרתי עם שותפה היינו רואות את זה, וצוחקות על עצמנו שאנחנו רואות את זה. זה היה כ"כ גרוע שלא יכולנו להפסיק. מצד שני, סוף סוף הייתה סדרה שיכולנו לראות בזמן ששמנו לק, סידרנו את הבית, שיחקנו בטלפון או במחשב... זאת הייתה הסדרה היחידה שהיינו רואות ביחד שלא דרשה את מלוא תשומת הלב שלנו. that was our guilty pleasure. עד שזה הפסיק להיות פלז'ר (אל תביני אותי לא נכון, היו להם כמה קטעים טובים וכמה יציאות חזקות, אבל זה היה כ"כ נדיר...)
חבל, ממש ציפיתי לראות את קמרון בתפקיד אחר. כנראה שלנצח היא תשאר קמרון.

ראיתי שיצא לה ספין אוף, משהו על אליס. מפתיע שזה כ"כ הצליח

BloodyRose

New member
אולי אני אתחיל שוב את העונה האחרונה

או את כל העונות של סמית', נראה.
ניסיתי לראות את הסדרה הקלאסית, אבל לא תפס אותי בינתיים (לא ניסיתי יותר מדי דוקטורים, אני מודה. וגם לא את הכל מצאתי באינטרנט. ואל תציעו לקנות DVD, כי אין לי טלוויזיה, כונן הדיסקים במחשב הנייח לא עובד, ובנייד *ממש* לא נח לצפות)
אז בינתיים יש עוד אלף ואחת סדרות אחרות להשלים (אני בעונה הרביעית של שובר שורות, שרלוק עכשיו חוזר, ויש עוד כמה סדרות שנמצאות על הכוונת). אה, ויש גם ספרים. מלא מלא ספרים (לא קשורים לדוקטור, אבל עדיין שווים קריאה
)
ויש גם עבודה בין לבין. פרט שולי...

but a scratch

New member
עד שנוכל לבנות טרדיס ולקפוץ לספט'

צפייה בפרקים ישנים ופרקים שהם לא רק של הדוקטור. נניח, שרלוק

למעלה