בוקר
אור וסופשבוע מקסים לכולם!!

רב1

New member
בוקר טוב

השתתפתי פעם בפורום זה, ואח"כ הרבה זמן לא כתבתי. אשמח להצטרף שוב.... אפשר?
ריקי.

ליזי38

New member
בוקר טוב

יוצאת עכשיו לעבודה, יום ארוך. משמרות בוקר לילה היום מחר אני זומבי כל היום. אחלה יום לכולם

Jen74

New member
בוקר טוב ושטוף אור../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכל החדשים והחדשות בפורום. מוזמנים לשבת עם כוס קפה/תה/שוקו חם ולעיין בקישורי הפורום, לעבור על הטאגליינס בהם יש קישורים לשרשורים מעניינים שהיו בפורום ולכתוב מהגיגיכם, לספר איך הבוקר שלכם מתנהל ומי מעיר את מי בבוקר: אתם את הילדים או הם אתכם
שיהיה לנו יום נעים

little baker

New member
לילה טוב ושאלה על חברים ואירוח

היום חזרתי מהעבודה ואני "מגלה" עוד ארבעה חברים של הילדים שלי, סה"כ 8 ילדים. לרגע הצטערתי שלא נשארתי לשעות נוספות
קודם כל הפרדתי כוחות בין הקטנות לגדולים יותר (כתה א) וכך גם בין הפעילויות. מה איתכם, אתם מארחים יותר ילדים או שהילדים מתארחים, האם עושים מגבלה של כמה ילדים במפגש או שמאפשרות חבורת ילדים?

Jen74

New member
בוקר שלישי של בטלה ../images/Emo4.gif

או שלא... ביום שלישי היה לי ראיון עבודה. היום יש לי ראיון עבודה וגם מחר יהיה לי ראיון עבודה. כולם בעיר מגוריי, כולם בתחום של מזכירות/פקידות. היום אני הולכת לראיון לפקידת קבלה במכון כושר. לצערי זה באזור לא סימפטי והעבודה אמורה להיות במשמרות. המשמרת המאוחרת מסתיימת ב- 23:00 שעה ממש לא נעימה לחכות בחוץ לאוטובוס באותו אזור. אמרו לי שהכל נברר בראיון ואם אני מתאימה יש מצב לדבר על כך שאני אהיה רק במשמרת הצהריים שמסתיימת בסביבות שבע בערב. נחכה ונראה.

האמת, בזמן האחרון אין לנו זמן לא לארח ולא

להתארח. אחר הצהריים עמוס לנו עד השמים. המון חוגים והמון שיעורים, מבחנים וכו'... ימי הולדת (כ-3 בשבוע) משחקי כדורגל, אימונים... אין לי בעיה לארח יותר מילד אחד, זה קרה הרבה פעמים.

Jen74

New member
אורחים../images/Emo212.gif../images/Emo185.gif

אלמוג בכיתה ו' באופן קבוע מגיעה מבית הספר עם חבר או חברה או שניהם. לפעמים מבקשת פשוט להסתובב איתם ולפעמים שואלת אם יכולים להישאר אצלנו. מדי פעם היא גם הולכת אל החברים שלה הביתה אבל לרוב הם מטיילים סתם כך בשכונה. עדן בכיתה ח', אותו דבר עם איזה שתיים, שלוש חברות קבועות - קובעות שעה אחר הצהריים לטייל בשכונה. רוב הפעמים שהן בבית, הן אצל החברה שלה. לעיתים נדירות החברות שלה באות אלינו. דקל בכיתה ב', הולכת מבית הספר למועדונית ושם היא מבלה עם ילדי המועדונית. אין לה כרגע חברים וחברות שמזמינים אותה או שהיא מזמינה הביתה בסופ"ש. שחף בכיתה ח', יש לה חברות באינטרנט מערים אחרות ולכן לא יוצא להן להיפגש. היא מתכננת בחנוכה לפגוש אותן בתל אביב. יש לשחף חברה אחת מהכיתה אבל היא לא רוצה להסתובב איתה ומסתפקת בבילוי בהפסקות בבית הספר.

רב1

New member
אצלי, לפעמים...

באה חברה שהבנות וחבר של הילד. ופתאום יש פה שישה ילדים.....ונחמד מאד. מה שמוזר זה שהבן והחבר שקטים, והבנות רועשות, מרעישות, מבלגנות..... אבל סך הכל נחמד מאד.

רב1

New member
וקצת על עצמי...

יש לי 4 ילדים. בן ... 3 בנות... ובת נוספת בדרך (בע"ה).

Jen74

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo95.gifשיהיה בשעה טובה../images/Emo57.gif

למעלה