בוקר
אור וסופשבוע מקסים לכולם!!

רב1

New member
גילאים...

הגדול - בערב פסח יהיה בן 13. הבת - בת 9 . בת שניה - 8. בת שלישית - 4. ואם לסכם: "האושר של חיי...."

ליזי38

New member
בוקר../images/Emo7.gif

עצוב לי, חן קיבלה אתמול מכתב מהצבא שהם פוטרים אותה משירות חובה. היא כל כך עצובה. המכתב ממש קצר ולקוני: "בהתחשב בצורכי הצבא הוחלט שלא לגייסך לשירות בטחון". זהו, היא לא מפגרת מטומטמת נכה או לא יודעת מה, ןהיא רוצה ללכת לצבא אז מה העניין? המכתב היבש גם כתוב אם ברצונך לערער ניתן לפנות ללשכת הגיוס בתוספת נמסמכים הרלוונטים, ומהם המסמכם הרלוונטים קיבינמט? התקשרנו ושוב תשובה סתמית: "תשלחי פקס שאת רוצה לערער ונשלח לך מהם המסמכים הרלוונטים". כל כל הרבה כתוב בשבועות ובימים האחרונים על השתמטות מהצבא והנה כבר מי שרוצה להתגייס פוטרים אותו. עצוב לי כי לה עצוב. יום נעים

Jen74

New member
בוקר טוב ו../images/Emo24.gif לחן ואולי גם עצה

הבירוקרטיה מן הסתם עובדת לאט ובצורה מסורבלת אבל כדאי לנסות. מצד שני, יש לפחות שתי עמותות שפועלות לסייע לבנות להתנדב לצה"ל לשירות לאומי ובנות השירות הלאומי משרתות בצה"ל כמו כל חיילת. אז כנראה שחן לא תוכל לעבור טירונות שזה חלק חשוב לא פחות ואולי תוך כדי השירות הלאומי היא תוכל לפעול לשינוי הגזירה ובסוף יגייסו אותה. מקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר

ליזי38

New member
ערב טוב

שןחחתי איתה והגענו להחלטה, נערער בתקוה שאכן יגייסו אותה ובמידה ולא היא תעשה שירות לאומי ולהפתעתי היא רוצה לעשות את השירות בבית החולים בו אני עובדת, אז כבר יש רגיעה מסויימת במצב הרוח שלה. תודה לכן

little baker

New member
חושבת שקודמותי צודקות

שתנסה שירות לאומי, אולי אפילו תהיה בתחום שמעניין אותה.

little baker

New member
ערב טוב

איפה ה
שלי?
? אני מעירה את כולם, חוץ מאלה שישנים בגלל השביתה (אולי.... אולי תיגמר סופסופ)

Jen74

New member
שבוע טוב ../images/Emo42.gif בוקר נעים../images/Emo140.gif

מחכה הבוקר לטכנאי של הוט שלא מגיע. היה אמור להגיע בין שבע וחצי לתשע. אם לא יגיע עוד עשרים דקות אני הולכת לעבודה ואני כבר אתקשר למוקד של הוט להגיד להם תודה רבה על השירות הנפלא...

Jen74

New member
לילה טוב ושבת שלום../images/Emo29.gif

היום לא הייתי ליד המחשב כל היום. נתתי לילדות זמן מחשב ארוך מהרגיל.
היום הכיתה של דקל ערכו את מסדר הבוקר השבועי שמתקיים בבית הספר בכל יום שישי, כל שבוע בנושא אחר. היום הטקס היה בנושא פתיחת הספרייה וקריאת ספרים. היה טקס מאוד יפה, ממש כמו בהצגה
אחר הצהריים אני ואלמוג שרנו קריוקי, סתם כי התחשק
עכשיו תורי במחשב

למעלה