בוקר
טוב לכולם

NELLY

New member
בוקר ../images/Emo42.gif טוב לכולם

מודעות עצמית
אומרים, שבגיל מסוים,הנשים הופכות לבלתי נראות, שהתפקיד שלהן בחיים בירידה, ושהן הופכות ללא קימות בעולם שבו חשוב רק השנים של הנעורים. אני לא יודעת אם הפכתי ללא נראית לעולם, יתכן, אך אני מעולם לא הייתי במודעות כה עמוקה של הקיום שלי, אף פעם לא הרגשתי כל כך בתאום עם החיים שלי ואף פעם לא נהניתי מכל רגע מהחיים כמו עכשיו. גליתי שאני לא נסיכה מספורי האגדות, גליתי את היותי בת אדם, עם הפשטות שבי,עם הקשיים והגדולה. גליתי שאני יכולה להרשות לעצמי את הזכות של להיות לא מושלמת, להיות מלאה חסרונות, להיות בעלת חולשות, לטעות, לעשות דברים לא נאים, לא לענות לצפיות של אחרים. ולמרות כל זה, לאהוב את עצמי מאוד. כשאני מסתכלת במראה אני לא מחפשת מה שהייתי בעבר... אני מחייכת למי שאני היום... אני נהנית מהדרך שעשיתי ועושה ואני מקבלת את הניגודים שבי. אני מרגישה שאני חייבת לברך את הנערה שהייתי, בחיבה, אך להניח אותה "הצידה", מפני שעכשיו היא מפריעה לי. עולם האשליות והפנטזיה שלה לא מעניין אותי יותר. כל כך כייף לא להרגיש את המעמסה הכבדה שהמרדף האינסופי אחר חלומות יוצרת! החיים כל כך קצרים והתפקיד של לחיות כל כך קשה, שעד שאנחנו למדים, אנחנו כבר מתים. להיות בן אנוש זה תפקיד שלוקח זמן, נכון? להשיג ולשמור. המציאויות הגדולות ביותר והיפות ביותר מושגות ברגע שמפסיקים לרצות שיהיו רק שלך. אם את רוצה להיות בעלת הים, התבונני בו, פתחי זרועותיך במים, וכל הים יהיה בתוכן. כי אם תסגרי את הידיים כדי להחזיק אותו, הן תשארנה ריקות. אם תרצי חבר, תני לו ללכת והוא יהיה שלך..כי אם תנסי להחזיק בו, את תאבדי אותו ויהיה לך אסיר. אם את רוצה את הרוח, פרשי זרועותיך, פתחי את ידייך וכל הרוח יהיה שלך, כי אם תרצי להחזיק בו, תישארי ללא כלום. אם את רוצה שיהיה לך בן/בת, תני לו/לה לגדול,אפשרי לו/לה לעזוב וללכת ... הוא/היא יהיה בוגר/ת כשת/יחזור, אם תנסי למנוע ממנו/ה, תאבדי אותו/ה לעד. אם את רוצה את השמש וליהנות מאורה המופלא, פתחי עיניך והביטי...כי אם תסגרי אותם כדי לשמר את האור שהשגת, תישארי בחשכה. אם את תהיי שבויה ברצון שלך להשיג, שחררי את עצמך מהמניה לרכוש ולשמר. תיהני מהפרפר המפרפר, תיהני מהנחל הזורם. תעריכי את הפרח שנפתח לעבר השמיים. תיהני מכל מה שיש לך, מבלי שזה יהיה רק שלך, על ידי זה שתנסי להחזיק בזה. רק כך תיהני מהחיים, בידיעה שיש לך אותם מבלי שתתרצי לאחוז בהם רק לעצמך. לתת להם לרוץ מול עיניך מבלי לרצות לעצור אותם.

mike00

New member
בוקר טוב נלי../images/Emo13.gif

נושא כבד על הבוקר.....אני הולך לארגן לי קפה שחור עם איזה סיגריה במרפסת.....אל תעשי שטויות כשאני לא כאן

NELLY

New member
../images/Emo124.gifמייקקקקקק זו סיגרייה או נרגילה??

כמה זמן לעשן סגריה מה קרה?

THE WIZARD 55

New member
וואי נלי, כל זה יצא ממך....../images/Emo23.gif

מקסים נלי... עוד מעט אתייחס לעניין, אחרי שאסיים לאכול ארוחת צהריים אני גוועת... בוקר טוב ישראללללללללללללל

NELLY

New member
אךךךךךךךך איזה ארוחה דפקתיייי

אני הכנתי סלט פלפלים מטוגנים הרבה שום מלח לימון וטיפה שמן.... חתכתי תפו''ח לצ'יפס... ואמא טיגנה דגים
יאמי יאמי.... חולה על האוכל הזה.....

mike00

New member
עצוב נורא הסיפור....

חבל רק שמציגים אותו בצורה כזאת......עוד שניה ובאמת הייתי מתחיל לבכות.....כל הסיפורים האישיים האלה עשו לי צמרמורת....אבל..... אני זוכר את הכתבות מיום הארוע,השוטרים הפלסטינים פתחו באש על הרכב הנוסע ללא שום סיבה וללא שום אזהרה.....תראי מה כתבו בהארץ על המקרה...... "צה"ל והפלשתינאים חוקרים התקרית במהלכה פתחו השוטרים הפלשתינאים באש לעבר כוח מיוחד של צה"ל, משום שחשבו שמדובר בחמושים; הכוח השיב באש ופצע שוטר נוסף" "מבדיקה ראשונית עולה, כי הפלשתינאים ירו לעבר הכוח משום שחשבו כי מדובר בחמושים פלשתינאים." איך פתאום כל הסיפור הזה השתנה?? לדעתי השוטרים הפלסטינים ידעו שמדובר בכוח של צה"ל,אני עוד לא שמעתי בחיים על מעצר שבו קודם יורים ואחר כך בודקים... לי זה נשמע חשוד מאוד....והכי מוזר זה שמצה"ל דורשים לעמוד בחוקי פתיחת אש מסובכים אבל לשוטרים הפלסטינים מותר לחורר כאוות נפשם..

mike00

New member
מה אלוהים???עזבי רגע את גדעון לוי...

קחי את הדיווח של הרשות הפלשתינית ביום הארוע ותביני לבד מה היה שם.... בסופו של דבר חבל לי על כל אדם שמת,בטח ובטח בנסיבות כאלה...הייתי מעדיף שהחיילים שלנו ישבו לשש בש וקפה שחור עם השוטרים הפלשתינים במקום לירות אחד על השני,אבל אני גם מאמין שהמקרה הזה לא כזה תמים כמו שגדעון לוי מנסה לצייר אותו....

"משום מה" כתבה שלו לא נראת בדיוק אמינה

כמו שכתבה של איזה ברוך מרזל לא תהיה אמינה באותה מידה שלו.

NELLY

New member
שלום לכום...

אני חזרתי מבילוי נחמד עם חברים....היינו במסעדה מאוד נחמדה שאני אוהבת...וכמובן אכלתי שרימפס ברוטב עגבניות שמנת ושם יאמייייייייי טעים לאללה עם כוס יין אדום אוייי זה היה טוב!!!!!!!! קבלו ממני באהבה
http://www.youtube.com/watch?v=BKT8txf_SoA

mike00

New member
סבאח אל נור נלי....

אני מקווה שלא טעיתי עוד פעם...אני אף פעם לא זוכר אם זה לילה או בוקר
נור נשמע לי כמו לילה......לא יודע למה.....אולי בגלל שנור דומה לנר,נר מזכיר חושך וחושך זה לילה... סבאח אל חיר....אני חושב שזה בוקר טוב....חיר מזכיר חרא....וחרא זה קטע של בוקר
בטח טעיתי...חחחחח.... עכשיו נלי,מה זה השיר הזה.....הבן אדם רק רצה להכניס אותה למיטה או מה? הוא אמר לה שהוא אוהב אותה אבל הוא שיקר???מה זה הקטע הזה?? קבלי שיר יפה......בכלל ההופעות שלה זה מקום פצצה לתפוס בחורות שמחפשות אהבה

NELLY

New member
היי מייק מייק חחחחחח

טוב קודם כל שיעור בערבית ודחוף!!!!!! סבאח אל נור וסבחאר אל חיר זה בדיור אותו דבר...סבאח אל נור = בוקר אור....סבאח אל חיר = בוקר טוב.... נור = אור ...סבאח = בוקר....חיר = טוב... עכשיו בשעה כזו אתה צריך להגיד לילה טוב = מסא אל נור....או....מסא אל חיר....מסא = ערב בקשר לשיר....הוא אומר לה הוא אמר לה שהוא אוהב אותה אבל הוא שיקר לה כי זה יותר מאהבה...הבנת הנשמע אדון מייק!!! (חחחחחחחח אני מאתמול עם לוק חדש של מורה בגלל המשקפיים החדשות ועכשיו מייק התלמיד הראשון שלי!!!)

למעלה