בוקר
טוב לכולם

mike00

New member
ואני כבר חשבתי שהוא תיחמן אותה הנקניק../images/Emo6.gif

וואלה.....ידעתי שאני טועה......לאט לאט אני יזכור את זה..... אז ככה...אם אפשר כמובן,אני צריך כמה דברים... 1.איך אומרים את יפה... 2.איך אומרים אני רוצה לצאת איתך.. 3.איך אומרים לא נהנתי ככה עם אף בחורה בחיים שלי... 4.איך אומרים כמה אחים יש לך? אני הולך להכין לי איזה ארוחת לילה נחמדה כזאת....כבר חוזר...

NELLY

New member
../images/Emo6.gifטוב אז ככה...

1.את יפה = אינתי חילווה 2.אני רוצה לצאת איתך = בידי אעיזמק עלה מחאל....בטאכלס זה יוצא ''אני רוצה להזמין אותך למקום 3.לא נהנתי ככה עם אף בחורה בחיים שלי = ולה מארה נבאסטת היק מע בינת בחייאתי 4.אדיש איחווה עינדק = כמה אחים יש לך הלו הלו מותק 45 ש''ח לשיעור...זה שאני ערביה לא תצליח לנצל אותי מותק!!!!

mike00

New member
וואו...סיבכת אותי נלוש...

יש מצב את רושמת את זה באנגלית??ככה אני אדע איך להגות את זה......Please? וואלעה
בטח גם את זה לא אמרתי נכון....

NELLY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

1.את יפה = אינתי חילווה = enti helwa 2.אני רוצה לצאת איתך = בידי אעיזמק עלה מחאל....בטאכלס זה יוצא ''אני רוצה להזמין אותך למקום = bidi a3ezmek 3ala mahal 3.לא נהנתי ככה עם אף בחורה בחיים שלי = ולה מארה נבאסטת היק מע בינת בחייאתי wala mara nbasatet hek ma3 benet chayeti 4.אדיש איחווה עינדק = כמה אחים יש לך = adish e7we 3endek ינען העולם....טוב 3 = ע' 7 = ח'

ננסה......(אח"כ יצחקו גם עלי..) ../images/Emo6.gif

1. Inti 7ilwe 2.bidi a3izmak 3ala ma7al 3. wala mara מסובך מדי... 4. adish i7wa 3indik

I said I loved you but I lied..

it is MORE THAN LOVE I feel inside! (שיר מ- 1995, ממש מוזר לי שלא הכרתי אותו עד עכשיו... ) ודרך אגב, זה באמת יכול לעבוד לא רע בתור משפט שיכניס אותה למיטה....
מזכיר את השיר של איך קוראים לו מ"תותב נולד": כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינינו אהבה... (ובפעם הראשונה חשבתי: מה, הוא רוצה לעזוב אותה??) צריך פה מילה י-ו-ת-ר ג-ד-ו-ל-ה..

עכשיו מצאתי שיר אהבה קליל בערבית

מאותה תקופה בערך אם אני זוכר נכון... עכשיו אני יודע איך נראה הקליפ! (ואיך קוראים לו, ראע'ב עלמה.. נחמד) לא ידעתי שיש קליפים ככה חופשי ביוטיוב.... (זכויות יוצרים וכאלה...?)

NELLY

New member
שיר ענק....

http://www.youtube.com/watch?v=3J8q4cBSkTQ Here Without You (Music by Arnold, Roberts & Harrell) A hundred days have made me older Since the last time that I saw your pretty face A thousand lies have made me colder And I don't think I can look at this the same All the miles that separate Disappear now when I'm dreamin' of your face I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still with me in my dreams And tonight, there's only you and me. The miles just keep rollin' As the people leave their way to say hello I've heard this life is overrated But I hope that it gets better as we go. I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still with me in my dreams And tonight girl, there's only you and me. Everything I know, and anywhere I go It gets hard but it won't take away my love And when the last one falls, when it's all said and done. It gets hard but it won't take away my love I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still with me in my dreams And tonight girl, there's only you and me

THE WIZARD 55

New member
התעוררתי עכשיו משינה

איזה בעסה, נרדמתי גמורה מעייפות ב-22:45 והעירו אותי בבכי.. הלך הלילה

למעלה