צהריים!=]
צהריים טובים לכולם!=] הייתי אצל חברה כאילו שכנה בבניין ממול היה מ'זה סבבה איתה..היא בדודה של 3 חברות שלי 2 תאומות ואחת שהיא בת דודה שלהן וכולן בנות דודות של זאת שהייית אצלה..היה מצחיק גם..ראינו כל מיני בהוט וי או די.. לא מזמן חזרתי ואמא רוצה שאני יעזור קצת אבל קודם היא מכינה לנו צהריים ואז אני יעזור לה קצת ושוב אני ירד כי חברה שלי רוצה שאני ירד איתה..זאת שהייתי אצלה כי הולככ להיות צחוקים..אנחנו תמיד מספרים בדיחות כולם וזה יהיה כיפפ אני ירד איתה ב-5=]=] היינו לבד אני חברה שלי ואח שלה הקטן בן 6 הקיצר התקשרו ורצו שהוא ילך לחבר שגר בניין ממול אז הוא הלך ואני וחברה שלי נשארנו הקיצר צלצלו לפני זה באינטרקום וחברה שלי אמרה לילדה שהייתה שהיא לא יכולה לבוא כי אבא שלה חזר והיא כבר לא לבד ואמרה לה לבוא אחרי צהריים הקיצר היא אמרה לה שבסדר והיא תבוא אחרי צהריים אבל הדפוקה באה אחרי שאח שלה הלך היא באה אבל היא עלתה והיא לא ידעה שאני שם אז היא אומרת לי כנסי תתחבאי נכנסתי והתחבאתי בחדר ואז היא פתחה לה ת'דלת והיא אמרה שאבא שלה ישן והיא לא יכולה ואז היא אמרה לה חכי דקה אני תכף באה והיא אמרה לה בסדר והיא סגרה ת'דלת והיא באה אליי ואמרה בואי נגיד לה ת'אמת אז אמרתי לה סבבה אז הלכנו והתחבאתי מאחורי הדלת ואז היא אמרה לה את יכולה להיכנס ואז אמרתי לה היי וזה והסברנו לה הכול והיא אמרה האא..טוב בסדר ואח"כ סתם היא הייתה איתנו טיפה וב-1 היא הלכה כי ההורים של חברה שלי הרשו רק אותי כי הם לא ידעו שהיא באה..וסתם עשינו צחוקים וזה ושהיא הלכה אז התחלנו להתקשר ל-144 וביקשנו טלפון של אגם והיא אמרה אני מעבירה אותכם למספר ששם אפשר להשיג אותה ואז התקשרנו ואמרו לנו מספר של הסוכן שלה יענו של רוברטו אז כבר לא התקשרנו כי התביישנו הוא לא היה נותן ולא יפה..וביקשנו טלפון של מורן גרוס ואחת ענתה ואמרנו אפשר את מורן והיא אמרה שזה טעות.. וסתם ראינו טלוויזיה והיה סבבה כזה.. אחרי צהריים אנחנו נרד שוב היא אמרה לי לבוא איתה..אני יבוא מה אכפת יהיה צחוקים..חחח.. יצא לי ארוך..מי שיקרא שיהנה.. ביי ביי נשמות!=] עוד שעה יש השיר שלנו..=] הדס מקווה שבסדר ברופא שיניים..=] זיווש מתגעגעת אלייך..תחזרי..טוב מחר היא חוזרת..!=]=]