ערב לא משהו....
הייתי במפגש של העיראקים...היה מצחיק ועצוב בטירוף היה שם מריבה ענקית בין סבתא שלי לאשתו של דוד שלי אבל אני לא חושבת שצריך לספר את זה פה...רק במסן... אחר כך אחרי שהכל נרגע היה מצחיקקקקקקקקק הלכתי עם בנות דודות שלי לסיבוב וסיפרו לי מלא דברים שלא ידעתי על המשפחה... כמו על שהכריחו את סבתא רבא שלי ז"ל להתחתן בגיל 15 עם בנאדם בן 50 עבור כסף...אחר כך היא התחתנה שוב כי הוא נפטר... אחר כך הביאו מלא עיתונים כמו לאישה וכאלה...אז אני ובת דודה שלי יושבות כמו שתי סתומות ומעבירות ביקורת על הדוגמניות
אחר כך דיברנו על חתונות...ובת דודה שלי זאת שהלכתי איתה לסיבוב היא בת 26+חבר...אז אני והבת דודה השניה שהיא חצי שנה מתחתי עושות לה "יאללה הילה תתחתני כבר לשתי האחיות שלך יש כבר 3 ילדים לכל אחת אז יאללה!!!" והיא כזה "לא לא לא!! אם הוא יציע אז נראה
" אז אמרתי לה "אם הוא מציע את מסכימה?!?!" אז היא אומרת "יעלי אני יודעת על מה את חושבת ואת לא הולכת לדבר איתו
" אז אמרתי לה "לא חשבתי על זה בכלל (מע)...זה עניין שלכם
" אחר כך לקחתי את בן דוד שלי למגלשה...ואז נתתי לו שתי ידיים והקפצתי אותו תוך כדי הליכה והוא צחק כמו שהוא בחיים לא צחקקקקקקקקק הוא כזה מתוקייייייייייייייייי הוא עיראקי עם עיניים כחולותתתתתתתתת!!!!! והוא די כהה....והשיער שלו חום די בהיר ויש לו גוונים טבעיים והוא כזה חתיך!!!!!!!!!!! אבל בדוגרי הכל נהרס לי מהמריבה הזאת שהייתה...אמרו שם דברים נוראיים... אחר מהם היה שסבתא שלי אמרה לדוד שלי ואשתו "חבל שאבא שלך לא לקח אותי איתו למעלה!" ואני הייתי בשוק של החיים שלי...! תבינו כמה המריבה היתה גדולה...זה היה עד כדי כך עצוב שכבר היו לי דמעות בעיניים...כאב לי לראות את זה..ואני לא אחת שבוכה הרבה... אבל עזבו...חוץ מזה היה ממש נחמד... כמה נשיקות אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כל אחד שם זה איזה 4 נשיקות אם לא יותר... והיו שם יותר מ30 איש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכי כיף היה לשבת עם בנות דודות שלי ולדבר...היה ממש כיף איתן...